Neustále myslenie na otehotnenie a snažilkovanie
Chcem sa spytat ci fakt vsetci otehotneli len ked na to prestali mysliet....Alebo sa da aj ked na to mysliis je to tazke nemylsiet na to.:( Skoro vsetci tu pisu ze sa im to podarilo az ked sa prestali na to sustredit..Dakujem
@tusinka len on je z jednovajecnych, a ja by som mala dve vajicka, cize dvojvajecne. To by teda tento raz asi bola skor moja "chyba", ako jeho 😀 Presne to som aj ja pocula, ze obgeneracne a preto som si myslela, ze nas sa to netyka 🙂 Ale mne je to jedno, aj pre jedno babo by som sa meeegapotesila. Tak som zvedava. Dufam, ze buduci cyklus bude ovulka v tom case, kedy byt ma 😀
Kočky, nám sa podarilo až po troch rokoch otehotnieť. U nás platilo, že keď sme prestali veriť, išli sme stanovať a .. otehotnela som mimo plodných dní.. takže tak 😉
@11miuska11 joooj presne tak aj ja som takak byvavala ale uz nie lebo si vzdy poviem ze urcite zasa nic...🙂 ale urcite v kutiku dufam ze teraz sa to podariii.... len som sa chela spytat ci nahodolu nevies ze ked je to rok snazenia tak ako dalej postupovat mam ist k doktorke alebo najprv muz na spermiogram...Mozem sa spytat ci ked moj partnet fajci ze ci to moze byt dovod preco nie:(( alebo sa da otehotniet aj ked fajci dakujem pekne ak odpovies lebo nemam sa s kym o tom ani porozpravat🙂
@weru3ka fajcenie pohybu spermii nepridava. Predsalen, su to toxiny, ci vdychuje. Ale asi zavisi aj od toho, kolko fajci. Otehotniet sa urcite da, ked fajcia aj obaja, len druha vec je to, ze to prilis zdrave nie je. I ked u chlapa to asi menej vadi, ako u zeny 😉 V kazdom pripdade, my s manzelom sme sa rozhodli detoxikovat a nedoprajeme si ani poharik alkoholu. 😀
Urcite by som uz na vasom mieste isla k lekarke, ked to je uz rok. PO roku snazenia sa tomu lekari zacnu viac venovat. Tak drzim palec, nech vsetko dobre dopadne 😎 a daj urcite vediet 🙂
@11miuska11 aj tebe drzim palec no mi veru nepijeme aj sa snazim zdravie varit prechadzat sa a aj tak nic:( no musim ist veru k tej doktorke som zvedava co povie
Ahojte, rada by som sa k Vam pridala, aj my sa snazime asi pol roka a nic :( Prve tehotenstvo skoncilo hned na zaciatku :( Len co som si urobila test o tyzden som potratila. Potom sme par mesiacov nemohli koli potratu a presne po pol roku som otehotnela. Syn ma teraz 4r. tak sa snazime o surodenca. No pocas plodnych dni stale nieco: ja som bola chora, manzel bol sluzobne prec, alebo zaspime skor ako syn... Tak nech sa nam to vsetkym v tomto roku podari 🙂
@weru3ka a v ktorej faze cyklu si teraz? Lebo do ovulky sa odporuca pit grepovy dzus z ruzoveho grepu a po ovulke papat ananas aj s tym tvrdym stredom 😎 za skusku nic nedas 🙂
ja som niekde citala, ze alchemilkovy caj je dobre pit... len uz neviem comu verit. pred prvym tehotenstvom som brala babyplan a potratila som a pred druhym som nebrala nic a bolo vsetko ok az na slabe spinenie pocas tehotenstva, takze mi nasadili duphaston. Uz mate niektora dieta, alebo sa pokusate o prve?
no my sa snažime ..ale odporučam ak VAS MUZ MILUJE A CHCE DIETA POJDE NA TEN SPERMIOGRAM AKA HANBA???moj dnes bol a zlý výsledok veru apson vieme prečo sa nedrí darmo sa pokušate ak chlap ma zle spermie......
chcem sa spytat ze ci aj o 0,2 stupnma zvysena teplota bazalna moze znamenat ze prebehlao ovulka...pretoze je to maly vzostup nie?🙂
Dobry den, ak mozem rad by som prispel aj ja so svojou skusenostou. Osobne si myslim, ze vsetko zalezi na psychike cloveka. My sme sa s priatelkou rozhodli ze chceme dieta v septemry 2012, kedy aj vysadila antikoncepciu. Od prveho dna som nemal nic na mysli, len aby sa nam to podarilo, presiel mesiac a nic. Niekde som cital, ze o neplodnosti sa da hovorit vtedy, ak sa par snazi neuspesne otehotniet minimalne jeden rok. Priznam sa ze hned po prvom neuspesnom mesiaci som sa rozhodol urobit si vsetky mozne vysetrenia ohladom mojej plodnosti. Mal som jedno podozrenie, ze mozem mat s plodnostou problemy. Este na zakladnej skole som zistil ze mam na lavom semenniku vacsiu a sirsiu zilu. Casom som na to zabudol. Koncom oktobra som si dal urobit spermiogram a zistili mi astenozoospermiu. Mal som 20 milionov spermii na jeden ml, z toho asi 60 % zivotaschopnych spermii Najvacsi problem som mal s nepohyblivostou spermi. Hned na druhy den som si kupil selezin ACE, vitamin E, vitamin C, zacal som uzivat vcely pel a zacal som po veceroch behavat, priznam sa ze som trpel aj nadvahou. Samozrejme v novembri opat nic. Objednal som sa k urologovi, ktory mi zistil dost vyraznu varikokelu. Uz s touto diagnozou a spermiogramom som tusil ze otehotniet bude velmi tazke, preto nam aj lekari ponukali moznost umeleho oplodnenia. Objednal som sa teda na operaciu varikokely, ktoru som podstupil v january 2013. Moje myslenie sa odrazu zmenilo, kedze som vedel ze mam zly spermiogram a aj varikokelu. Netrpezlivo som cakal na operaciu a uplne som vypustil z hlavy myslienky na splodenie dietata. Priznam sa ze som si sex zacal viac uzivat. Zacal som sportovat, uzivat vitaminy a psychicky som sa pripravoval na operaciu. Co ale clovek necakal, v decembri priatelke zacala meskat menstrucia a tyzden pred vianocami sme sa dozvedeli ze je tehotna. Cely tento pribeh hovorim len z toho dovodu, ze akokolvek sa moze clovek snazit, vzdy je v tom podla mna len a len psychika a celkova pohoda cloveka. Takze vsetci co sa snazite o dieta, chce to len klud, pohodu a skor si sex uzivat, ako pri nom mysliet na pocatie dietata. Hovorim to z mojej vlastnej skusenosti. Vsetkym drzim palce.

@11miuska11 že dvojičky 🙂 waaaw, to by bolo...🙂 ale neviem či viem správne, ale ak je manžel z dvojičiek, nededí sa to priamo na generáciu- mne to raz niekto vravel, že sa to prenáša až na ďalšiu generáciu- môj starký bol z dvojičiek a preto nám hovorili, že je veľká šanca, že ja alebo brat by sme mohli mať dvojičky 😀 😀 ale neviem, či je to fakt, som potom veľmi nepátrala...ale v každom prípade sa môže zadariť všeličo takže držím palce 😉 😉 😉