Nízke ženy a snaha o tehotenstvo
Nájde sa tu baba s nízkou výškou a sa snaží o dieťatko?
Co to je nizka vyska? Ja mam 160 a dve deti, ale poznam kopec mamiciek mensich ako ja a nemali problem otehotniet
Neviem co je nizka vyska konkretne, ale ja mam 155cm a podarilo sa na prvy sup. Jedna znama ma este menej okolo 145cm a ma 2 zdrave deti a nemala problem otehotniet.
@atka1989 btw, co ma vyska spolocne so sancou otehotniet??
Ja mam 155cm, 2 deti
Ja mám 155 cm a čakám 4 🙂
@atka1989 moja mama ma 154cm a este otocenu maternicu. Nepodarilo sa to tak rychlo, ako jej kamoskam (36 rokov dozadu este neboli taketo problemy s otehotnenim a plodnostou, ako dnes), ale nakoniec sa podarilo. Drzim palce.
Kedysi som čítala, že počas vojny mali deti skôr nižšie ženy.Bolo málo jedla a im stačilo menej, takže ľahšie otehotneli.A poznám ženu, ktorá má mene ako 150 cm a má2 deti.j
Mam pod 150cm. 9rocnu dceru a teraz som zase v radostnom ocakavani. Pri oboch sa nam podarilo na prvykrat. Moja mama ma 158cm a mala nas 9 😉
nízka žena by mala byť pod 160 cm...
? nechápem súvislosť, myslím že s plodnosťou to nič nemá. nízka žena môže mať akurát problém pri klasickom pôrode, kedže má užšiu panvu a a dnešné deti čo majú okolo 3,5 kila a viac často pôrodnú váhu môžu byť problém, ale s plodnosťou to podľa mňa nič nemá... Poznám aj pár kde majú obaja pod 150 cm a mali bez problémov 2 deti
A ako to spolu súvisí? 🤔
Ja mam 153cm a mam dve dcerki malinke su este😉 o visku nejde aj visokim zenam sa nedari a mne sa dlho nedarilo nie kvoli viske ale zdravotne problemi. Drzi palce
@deti95060810 to je takmer priemerna vyska uz. podla statistik je priemerna vyska europskej zeny 163 cm.
@domculik vsade vynechane Y 🤣
@kiwi3 máš tam takmer...takže je to nižšia a nízka žena
mam 158 cm mam.uz 6 rocneho syna a teraz som v 29 tt s dcerkou
@atka1989 no ono podla mna nejde ani tak o vysku, ako dovod preco si taka nizka. Ak to mas v rodine moze to byt ok, ale ak si mala nejake problemy s rastovym hormonom je otazne ako sa ti dovyvijali zenske organy. Dovod nizsieho rastu ti nezistovali? Endokrinologiu mas za sebou? Gynekologovi chodis a nic zvlastne nespozoroval?
Ako výška ovplyvňuje plodnosť? Niekedy fakt treba vedieť selektovať bludy z internetu.Ja viem, že ste zúfalé z toho, že sa nedarí... ale nech vás to neoberie o zdravý rozum.
@c_est_la_vie vlastne nič mi nerobili ani ne zisťovali. Skôr ma to zaujíma či by som nemala problémy komplikácie. Preto ma to zaujímalo či sa nájde tu taka mamička vlastne.

@atka1989 ja sa sice nesnazim, ale som.nizka. Sestra je tiez nizka, tej sa dlhodobo nedari, uz to nechali na prirodu, ako bude, tak bude.