Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@dasticka gratulujeeem 😀
@mata1512 a ty už si skúšala testovať?
@dasticka to ešte nechoď, mne tiež meškajú dnes druhý deň, a objednali ma až na 1.12. Teraz by ešte nič nevideli na sone.
@snubenci08 Este nie. O chvilu idem na nocnu, takze zajtra rano. Ale bojim sa, aby uz nebol biely..
@mata1512 snáď už nie, tak ráno daj foto 🙂
Ďalšie srdiečko? Od koho? Ďakujem veľmi pekne
@snubenci08 ano, dam 😉
@snubenci08 gratulujem 🙂 Ja este len 22DC uz ma to nebavy cakat.Katastrofa neznasam cakanie ☹
@snubenci08 odomna 💖
@kikuska3 a čo ja? Ja som 2DC 😠
@butterfly333 Je to na prd ale ty teraz chvylku nemusis mysliet na to ci pride ci nepride a ked pride zas prezivat sklamanie ☹
@butterfly333 ďakujeeeeeeem 😀
@kikuska3 veď to to sklamanie. No som si povedala že nebudem sa tým zaoberať a buď to príde alebo nie. No verím a dúfam že sa zadari.
@kikuska3 ďakujem... Viem, to čakanie je na tom najhoršie :-/ Ja teraz musím zas čakať na termín vyšetrenia, to mám až 1.12, a tiež sa nemôžem dočkať. Hlavne chcem počuť, že je všetko OK 😀
Ahojte baby tak my tiez 9mes. Snazilkujeme a nic, zacala som uzivat nosifol ale uz mi dosiel a neviem ho zohnat ak mate niektora ponuknite 🙂 myslite ze mozem prejst na inofolic?
@butterfly333 Ja si to tiez vzdy hovorim ale vzdy sa stresujem. Viem ze to nie je dobre ale podvedomie je svina
@snubenci08 Ano cakanie je hnusoba ale ty mas to cakanie lepsie uz vies ze to tam je.
@nynyky dakujem je mi smutno tak som sa tesila ze som citila pekne ovu aj som bola u doktorky ktora mi ju potvrdila a teraz toto milovali ale vela sme toho nestihli lebo moj drahy po ovulke ochorel tak sa nedalo ale ovu test som mala pozitivny 13DC a sme sa milovali 11,12,13 a vidis a tot ze 23 DC a menzes 🙂
@snubenci08 dakujem 🙂 mne meska dnes piaty den, ale asi tam zavolam, ze kedy mam prist, ci ma objednaju. Ale stale mam take bolesti jak keby som kramy mala dostat a este ma aj hrdlo boli uz od nedele. Nastastie som nebrala ziadne tabletky. Co si mam nato dat? zatial pijem len cajicky a pomarance jem

@butterfly333 nadhernyyyyy obrazok😘😘😘🎅🎁🎄