Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
my sa snazime nieco cez pol roka tak tiez dufam ze sa to podari aj ked uz to vyzeralo nadejne ale nakoniec ta mrcha po par dnoch aj tak prisla , prave ovulujem tak hadam sa podari 🙂
dievčatá ahojte, tak nám to tiež nevyšlo nakoniec :( v nedeľu došla menštruácia ...prvá dcérka pred 8-mimi rokmi na prvý šup, takže teraz sa asi potrápime..je to asi aj vekom..ale hlavu hore 🙂 ťuťu-muťu už o týždeň :D
@snubenci08 gratuluulujem ku vytúženým dvom čiarkam :D
@butterfly333 ako sa máš? mne došla mrcha v nedeľu, tebe už tiež? mali sme tuším spoločný dátum 🙂
@adrianna23 ďakujem 😀
@kudusko joj moja je mu to luto a popri tom si mala peknu teplotu :( ja nemozem tiez nic povedat zle na meranie bazalnej teploty vdaka tomu som dufam tehu na prvy sup a tiez uz nie som najmladsia... mozno to bolo i tym ze si mala mat sexik aspon kazdy druhy den a nie po sebe a skusaj pred ovu ovu aj po ovu.I ked niekedy ani to nepomoze :( drzim Ti palceky a mysli pozitivne ja viem lahko sa mi to pise ale neboj skus ked vies ze mas ovulku si nasadit potom duphaston hmm porozpravaj sa s doktorom co by ti poradil. Druhy mesiac je tvoj aj s butterfly 333 verim tomu
@adrianna23 ahoj No mne prišla v pondelok. No dúfala som že to tam je a nič. Tak ide sa ďalej. Pekný dnìk.
Dobre ranko dievcata no este nic nedoslo skusila som bt a 36.8 tak ako predvcerom rano ...prajem vam pekny den kocky 🙂 <3 <3 <3
@katickaaa
@lara1507
@mamulienka30
tak baby, tie kramy mi trvali presne jednu noc. tak reku co je toto.
spravila som test a som tehu.
@melania1 fakt??? Vraj niektore zeny spinia v den ocakavanej menstruacie a potom uz nie. Gratulujem 🙂
@mata1512 ahoj, ako testla si?
@koka231 to neni zlá teplota, kedy si robila test?
@melania1 jeeej ďalšia tehula? Hoď sem foto 😀
@snubenci08 v pondelok a nic neukazal
@koka231 máš ešte nejaký?
@snubenci08 no manzel mi donesie teraz dva mamatesty som mu nakazala 🙂 ...ty sa ako citis?
@dasticka nezabudni sem prilepiť fotku testu z rána
@koka231 teraz ok, zatiaľ žiadne nevoľnosti, tak usudzujem, že bude asi chlapec 🙂
hihi no som zvedava co bude somnou ako to dopadne ...mam trosku krce ale nieje to nic strasne odtestujem sa a uvidim ak tam nic nebude zavolam doktorovi nech mi pichne vyvolavacku nech sa mozme zasa snazit
@butterfly333 tiez ste sa zacali snazit od minuleho mesiaca? Inak uzivam calibrum a mojmu som kupila zinok a kyselinu listovu. Zevraj to ma dobre ohlasy, mate nejake vedomosti ohladom tohto?
@mamulienka30
@snubenci08
tu je fotka.
baby, mozno ma niektore odsudite, ale napriek tomu, ze som tolko plakavala ked sa nedarilo, ja som vam chytila nejaku paniku alebo co. neskacem 2 metre radostou, skor mam obavy ako to zvladnem, ci nebudem zas musiet lezat hore nohami v nemocnici, co bude s mojou malou, ci budem aj druhe dieta lubit....ach. som ja normalna?
@melania1 neboj, aj ja som mala také pocity pri druhom, nesmieš na také veci myslieť. Aj ja domsa obávala ako to bude s deťmi a teraz majú 4 a 2 a pol a hrajú sa v izbe. Nikdy by som ich za nič nevymenila. No a teraz na ceste ďalšie. Takže sa neboj, je to len prvotný stres 😀
@koka231 a kedy budeš testovať?
jaj dakujem, dufam, ze rychlo pominie, nerada by som bola 9 mesiacov v panike. ach, normalne mam stiahnute vnutro.
Žienky od koho mám ďalšie srdiečko? Ďakujeeeeeeem

@dasticka no z lekárne jedine oscillo, alebo homeogene. Sú to homeopatiká, nič iné na hrdlo nesmieš, aksi tehu