icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

isabella22
29. nov 2014

@lara1507 veru vsetky ale tak mala by som mat pozitivnu mysel ale ked sa tolko nedari 😒

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 ja uz radsej vydrzim,lebo som uz robila dva a to bolo skoro. Budeme jedničky.. Vyjde nam to! 👌👍

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 kolko sa ti uz nedari? Zacni rezignovat, co citam,tak skutocne,ked zacnes mat na haku,hlavne ak sa dlhsie nedarilo,tak vtedy to pride ako bumerang!

isabella22
29. nov 2014

@lara1507 veru radsej neskor aj ked je to tazke ale treba vydrzat...ja v tychto kupeloch pri vstupnej prehliadke som vravela ze sme sa snazili len oddychujem a ze na vlastnu ziadost mi teda urobia uz po 2 tyznoch testy z krvi tak sa bojim....a sme jednicky dokazeme to...no vyse roka ale to bolo s byvalym manzelom teraz sa s novym parterom snazime prvy mesiac...takze kratko ale mali by sme aspon pekne vianoce...ty uz mas babo??

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 bábo este nemam. Dam ti priklad moju sestru,po ťažkom pôrode sa jej zacala robit rakovina na krcku,odstránili jej zhubné tkanivo a následne urobili plastiku krčka. Trpi bronchialnou a st m ou,ma pankreatitidu a tento tyzden jej nasli nalez v krku,ide na operáciu, lebo nevedia co to je,este mava aj nocny reflux( vracia sa jej potrava,alebo kyselina späť do krku). imunitu ma v prdeli,do toho rh faktor negatív,tak ako aj jej manzel,s cim bojovala pri prvom tehu. Teraz aj ked dojde k oplodneniu,jej telo si vytvára este silnejsiu vlastnu imunitu a nedovoluje jej otehotniet. Ma 34 rokov a uz dva roky bojuje a neúspešne. Ked si na to pomyslim,tak to cakanie na test ci mrchu ma rychlo prejde. Je to hrozne fakt. A to sa vzdy o seba starala,nefajco,nepije,neviedla zhyraly zivot.. No otras.

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 to je super,ze ti vezmu krv... Nemusis riešiť tieto stupídne testy,hned budes vediet co a ako! A veru,len pekne oddychuj,vyuzi vsetky sluzby a procedúry 👌

isabella22
29. nov 2014

@lara1507 tak to mj je luto dufam ze bude ok...no aj na mam negativ skupinu ale chlap pozitiv tak by to hadam nemal byt az taky problem...no len ci tie testy aj z krvi nebudu skoro a nebudu klamat...ja by som inak radsej ocikavala papieriky....no a tie procedury 1 na 2. ale aspon dako vyplnim cas...ani ja este nemam babo...😔

mojezlate
29. nov 2014

Ahojte tak neviem ako som na tom lebo meskaju mi zatial dva dni ale stale sa mi chce cikat som unavena a nikdy sa mi nepustala z nosa krv a teraz dost casto ak nedodrzim pitny rezim, tak neviem ci sa zadarilo co si o tom myslite vy?

mikema
29. nov 2014

@veronikax no citlivejsia, neviem, dnes som rano mala hnacku, bolo mi na grc a strasne palenie zahy, dufam ze nic na mna nelezie. Dnes som 5 dpo. Uz sa tesim na buducu sobotu, to testnem... 🙂

veronikax
29. nov 2014

@martinadoll gratulujem ;))) aj za bacilikov ;))) dufam ze poriadne nakazia!! ;)

veronikax
29. nov 2014

@mikema drzim palce ;)

veronikax
29. nov 2014

@lara1507 drzim silno palce ;) potom daj vediet ako dopadne test ;) ja som mala ovu 19 teho (19DC) a cyklus mam 33DC ;) Uz teraz nic nesilim ;) ak budu nejakou nahodou meskat...tak parada ;))

veronikax
29. nov 2014

@lara1507 az teraz citam...ze dosla potvora?!?!?!

lara1507
29. nov 2014

@veronikax nie nie. Len plany poplach 😁 skus precitat dalej. Zatiaľ sa drzim! A ty ako? Aj ti nejako je? Zacinam si mysliet ze to vyšlo,lebo co moj pes dorába to je sila 😁

mikema
29. nov 2014

@veronikax aj ja ti drzim palce. Ja nemam mat mrchu 8.12. tak uvidime, ale este len prvy pokus, tak sa nestresujem... len som strasne zvedava. A ty kedy testnes?

snubenci08
29. nov 2014

@butterfly333 veľa báb tu robilo na fórach len reklamu inofolicu. Ver radšej nám, keď už to máme odskúšané. Ja som sa tiež poučila a vysadila som ho hneď po špinení, ktoré mi spôsobil. Ak si aj niektoré ženy myslia, že im pomohol, nebude to zásluha inofolicu, ale len náhoda. Ženy ktorým nepomohol,, pomohol,, sú tu v pomere 50:50. Takže to bude len o náhode. Neboj, nepchaj sa chémiou, ak máš mať mimi, tak príde samo 😉

snubenci08
29. nov 2014

@mojezlate prečo neskúsiš test?

butterfly333
29. nov 2014

@snubenci08 veď dala som si ho len 1x včera a už viac nie. Stačí ta kyselina listova.

mojezlate
29. nov 2014

@snubenci08 chcela som ale akosi nemam odvahu co ak to nevislo, a tebe sa ako dari? 🙂

love232
29. nov 2014

Myslim ze sa môžem "pochváliť ze uz medzi snazilky nepatrím 🙂 co myslite? 🙂

nicicka
29. nov 2014

@love232 gratulujem 🙂

love232
29. nov 2014

@martinadoll gratulujem mne ešte ani nemeska v pondelok ma prísť 🙂 ale už je toto 4.ty test co mam druhu čiarku 🙂 aj keď slabú ale mam 🙂)

orieskova
29. nov 2014

Ideme do dalsieho kola,zas..dnes sa ma prvy raz chytila depka..jedla som vsetko sladke,co som mala po ruke..ja tak veriim,ze to uz konecne vyjde..

snubenci08
29. nov 2014

@mojezlate mne trošku začínajú nevoľnosti, zatiaľ len také mierne. Nemáš sa čoho báť, ak to tam má byť, bude to tam 😀 skús a uvidíš, veď čím dlhšie budeš čakať, tým väčšie stresy :-/

julypetkova
29. nov 2014

@love232 tak to je super,gratulacia 🙂

nynyky
29. nov 2014

@love232 gtatulujem krasne 🙂

nynyky
29. nov 2014

@mojezlate vyskusaj test a neboj sa. Mozno tam najdes skorsi vianocny darcek 🙂 drzim palce

veronikax
29. nov 2014

@love232 gratulujem ku ciarockam ;)

@lara1507 a co robi havkac ?? 🙂 Ja ked som bola s malou tehu .. tak sa odomna nasa havkacka nechcela odlepit :D ako keby ju strazila :D a ked bola uz poriadne velka v brusku ... tak mi stale onuchovala brucho .. mam pocit ze aj vedela.. kedy sa hybe ;))) Juuuj plany poplach :D tak to je celkom dobre znamenie ;)

@mikema tak ja som 1x testovala v piatok :P samozrejme som tam nic nevidela :DD Najskor urobim test... az ked bude meskat po 4.12 !!! 🙂 No mam predkramove stavy :D zmiesane hlavne ;D tak uvidime :P No prsia ma tak neboleli .. uz ani nepamatam :D Mozno bude poriadna MS :DD

mojezlate
29. nov 2014

@nynyky zajtra skusim dam vediet 🙂

mojezlate
29. nov 2014

@snubenci08 tak ja to teda skusim 🙂 a tebe gratulujem 🙂