icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mojezlate
1. dec 2014

@snubenci08 MESKAJU MI SEST DNI

veronikax
1. dec 2014

@mojezlate akurat som citala ze ti meskaju 6 dni?? ;) tak to isto budes mat uz riadne kolajniska 🙂)) Ja dufam ze tie moje budu aspon kusok silnejsie 🙂)) drzim palce pri zajtrajsom testovani ;) asi nas bude zajtra viac ;)

mikema
1. dec 2014

@jika80 No super, tak aj ty prvy cyklus skusas, super 😀 Mozno to dame obe na prvy raz i ked ano, chlapi sa tesia, ked mozu dlhsie skusat 😀
@snubenci08 jej blahozelam, super, ze vsetko je ok! Nech sa ti dari aj dalsie mesiace! Drzim palce!
@mojezlate Juuuj tak to by som ja uz davno testovala! Rano pekne ocikaj testik a daj sem fotku, mozno nam kolajnice oci vybiju 😀 😀

Super, ze je tu uz zopar tehuliek, november bol dost uspesny, par tu este cakame na "verdikt" alebo rozsudok 😀 Ja budem buduci utorok uz isto vediet, mens mi chodi ako hodinky, takze ak nepride, je to v suchu. Ktore este cakaju?

mojezlate
1. dec 2014

@veronikax JA SOM SA ROZHODLA ZE ZAJDEM K LEKAROVI RANO

mojezlate
1. dec 2014

@mikema JA ZAJTRA ZAJDEM K LEKAROVI

mojezlate
1. dec 2014

@veronikax a ano meskaju mi sest dni ale vcera som si robila test a ta druha ciarka len len ze mi ju bolo vidiet uplne slabulilinka

veronikax
1. dec 2014

@mojezlate ked ti tolko meska...tak u lekara to budes mat istejsie ;) Drzim palce aby uz bolo pekne vidno ;)

@mikema ja este cakam...ale rano urobim test :P

mikema
1. dec 2014

@mojezlate Drzim palce!

@veronikax Zavidim! Aj ja uz chcem testovaaaaaat 😀 😀 Aj ked sa utesujem, ze ved je uz skoro utorok 😀 Cize sobota za rohom 😀 😀

butterfly333
1. dec 2014

@snubenci08 ahoj moja no super tak krásne tehulkovanie.

mojezlate
1. dec 2014

@mikema dakujem

mojezlate
1. dec 2014

@mojezlate Ale som hrozne nervozna uz aby bolo rano 😀

veronikax
2. dec 2014

@jika80
@julypetkova
@mojezlate
@kudusko
@mikema

u mna to bolo dnes rano rovnake ako vcera.... mam pocit ze vcera poobede to bolo viac silnejsie ako dnes rano ... TAKZE .. uz netestujem .... a pockam si na MS ... beriem to tak .. ze to bol len kanalik 🙂 a ked MS nepride.. o to budem viac stastnejsia 🙂 ALebo mam blbe testy... alebo som len nedockava ;) o dva dni ma dojst MS ... tak uz len cakat ;)

snubenci08
2. dec 2014

@mojezlate ahoj ako u lekára? Bola si už?

jika80
2. dec 2014

@veronikax to vazne ziadna zmena oproti vcerajsku? tak potom sa naozaj uz treba vykaslat na testovanie a vyckat 😉 tak drzim paste aby si tie dva dni nejako uz zvladla

veronikax
2. dec 2014

@jika80 vobec ziadna ... este menej to vidno ... ako to predtym ;) ked nahodou nedojde vo stvrtok . tak test si urobim az na mikulasa 🙂 Uz ani nemam nutkanie ich robit ;)

linee
2. dec 2014

@nynyky vzdyt kafe muzes, neblazni, jeden salek denne diteti opravdu neuskodi

linee
2. dec 2014

@nynyky ja jedu také pristi tyden, budu 6+4, tak to mame skoro nastejno🙂

linee
2. dec 2014

@snubenci08 ahoj, psala jsem uz i nynyky. Kafe si muzes opravdu dat, jedno denne diteti opravdu neublizi a osobne si myslim, ze je mnohem zdravejsi, nez bezkofeinove (ver mi, ze to je opravdove svinstvo). A trochu koly sem-tam je také ok.

linee
2. dec 2014

@nynyky mne zatím spatne není, nejhorsi na tom je ta unava. Ale dnes rano jsem vstala a mam pocit, ze uz mam dost velke bricho. Docela musim vybirat, co si na sebe vezmu, aby to nebylo videt. Takze v praci sefovi oznamim po kontrole Dr. a zbytek to asi po vanocnich svatcich uvidi i sam...Chtela jsem počkat po prvosemetralni kontrole, ale asi to do te doby neutajim...

engie2
2. dec 2014

Pozdravujem vsetky snazilky. Prichadzam s velkou nadejou pre Vas 🙂
V sobotu ma len tak napadlo, ze ked uz mam doma tie tehotenste testy, spravim si.. ani neviem preco, kedze pocas ovulacie bol priatel sluzobne mimo.

A skoro som odpadla.... pozrite sa na to aj Vy 🙂 4 dni pred ocakavanou MS. Robila som od vtedy asi tri testy dalsie, vzdy tmavsia ciarka.. tieto boli odfotene vecer
pridam aj lepsiu, ked budem mat v MT...

Napisem Vam ale teda ako sa nam to podarilo a myslim, ze nam pomohlo. Priatel bral 2,5 mesiaca Macu a Selen. Ja som uzivala kyselinu listovu a pila alchemilku + grepovy dzus - od 1DC do 13DC - hlienu bolo ozaj vela. V novembri som mala MS 5.11. Snazilkovali sme 16.11. + 17.11 / potom priatel odisiel mimo SR. Ovulacia bola 100% 19.11. takze tie spermie naozaj preziju 🙂) ked je hlien... sme toho dokazom. Vsetkym Vam drzim palceky.
pytajte sa, keby ste cokolvek chceli vediet

petra212
2. dec 2014

@engie2
veľká gratulácia 🙂
blahoželáááááám

engie2
2. dec 2014

Baby moje, este mi poradte ako to utajit pred priatelom do Vianoc? 22.12. sa chcem objednat na potvrdenie tehotenstva a dat mu pod to potvrdenie pod stromcek ako darcek...

A este prosba - nevideli ste niekde na nete nejake mini topanocky v darcekovom baleni?
Dakujem Vam krasne za kazdu radu

butterfly333
2. dec 2014

@engie2 také topanočky majú v každom detskom obchode.

katkatonkova
2. dec 2014

@engie2 velka gratulaaaacia.....no a co sa tyka priatela...ked budes mat potvrdene tehu tak sup do obchodu pre babatka a tam urcite nieco take najdes....

zugas
2. dec 2014

@engie2 utajiť,neviem či to utajíš dovtedy,keď ti začne byť nevoľno..... 😀

lulu24
2. dec 2014

@engie2 super gratulujem,mala si aj nejake priznaky?my sme snazilkovali tiez 2dni pred ovu,potom az po,tak snad sa zadarilo,vediet to budem az v piatok😉

nynyky
2. dec 2014

@linee ked mi povedali na genetike ze sa mam prve 3 mes.vyhnut kave , tak poctivo dodrziavam. Unavena som aj ja stale by som spala a uz dom sj tehu gate vytiehla aby mi bolo pohodlnejsie 🙂 mne ani beviem ci babo vidno ci sadlo ale aj tak sa s toho tesim 🙂

jankes
2. dec 2014

@mojezlate bola si u lekára? lebo ja hej, ale nevidel ešte ani žĺtkový vak, ani plod. Ako povedal, nie je vidieť žiadne bunkové zmeny. Dúfam, že to bude ok. Podľa rozmeru povedal, že to môže byť 4T. Mne podľa kalendára vychádza 5T. Akurát som z toho nervózna. Zobral mi krv, výsledky budem mať vo štvrtok. júj, dúfam, že je to v poriadku. Daj vedieť, ako si dopadla.

engie2
2. dec 2014

@lulu24 dakujem vsetkym za gratulacie, aj som vahala, ci sa s tym podelit.. vie to len jedna jedina kamaratka.. je to skoro, viem.
Priznaky? Mam prsia o cislo vacsie a troska napnute brusko. Inac som si len vsimla, ze som hladna skor.. zvykla som jest az 3 hodiny po zobudeni, teraz som hladna tak hodinu po zobudeni. No a mam citlivy nos na pachy, ale to si mozno len nahovaram.
A treba verit, ze to vyslo 🙂 budem drzat prsty. Sranda je, ze mna to tento mesiac ani nenapadlo, kedze ovulku sme netrafili a vlastne trafili 🙂

engie2
2. dec 2014

@jankes kedy si mala poslednu MS? lebo sme tusim plus minus rovnako na tom 🙂 ja sa chystam k doktorovi az 22.12.