Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08
@veronikax tak robila som si test a ten ukazal ze niesom tak uz neviem prsia mam zvecsene som stale hladna a unavena tak neviem cim to je. uz mi meska siedmi den 😒 ☹
My sme sa začali snažiť 🙂 som zvedavá, kedy sa na nás usmeje šťastie 🙂 Dúfam, že nás tu bude takých viac....
@mikema dakujem za rady 🙂 veru, cakaju nas 2 koncerty do vianoc :-O ako z toho vykluckujem, este neviem, ale asi zoberiem auto :D
No a priatel bude casto sluzobne prec, aj dnes ide, pride v piatok a tak isto buduci tyzden. Na toto spolieham 🙂
Ked mne to pride taky krasny darcek, ze som sa tak nejako zaprisahala, ze to nesmiem vyzradit, aj ked by som taaaaak chcela... no myslim, ze odpadne - ak to vydrzim, lebo vcera som mu vravela, ze citim MS, ze dnes urcite pride.. tak bol posmutnely, ze sa nezadarilo a ze po Novom roku pojde na spermiogram..
Keby to neboli 3 tyzdne, tak to ozaj nevydrzim.. ale toto dam si myslim, musim 🙂
@jankes tak ja som len 28 DC, ale po "uspesnom snazeni" 15. den 🙂 viete aj Vy presne, kedy sa zadarilo?
@mojezlate - po ovulacii normalne, ze su naliate prsia, aj ten hlad je predzvest ako MS, tak moze byt aj tehotenstva. Ze Ti nic nest neukazuje - to moze byt sposobene aj tym, ze este nie je HCG tak vysoke, ze si otehotnela niekedy k 20DC napriklad.. nevesaj este hlavu 🙂
@engie2 Urcite to bude KRASNE!!! Ak by ta srbel jazyk, predstav si, ako sa bude tvarit po stromcekom a isto to vydrzis! 😉 Bude to UZASNE, boze, az mam zimomriavky. No ty mas vyhodu, ked zoberies austo, ale ja som v AT a tu sa moze trochu pit, aj ked si autom, takze ked si nedam nic, vsetci divne pozeraju, ale tak zatial este len 1. cyklus skusame a testovat budem az v sobotu (tiez mame velikansku party a ak by nahodou sa malo zadarit, tak mam velky problem, lebo tuto party mame kazdy rok a kazdy rok sme odchadzali ako posledni a celu noc hyrili, pili...) No ale zatial sa nad tym nezamyslam, lebo neverim, ze by sa nam zadarilo na prvy krat...
@mikema si zlata, aj ja mam zimomriavky, viem, ze ho to uplne dostane...
No a nemaj vobec strach z toho, ze by si co to popila.. vacsina zien, ktore poznam boli v prvych tyzdnoch na nejakej party, mali vinko alebo nieco.. netusili ze su tehotne. Babatko sa napaja na krvny obeh matky ciastocne v 8.tyzdni, uplne v 12., takze to netreba brat tak tragicky. Ja som vlastne tiez co to popila na Katarinskej zabave.. ani ma nenapadlo, ze nam to vyslo..
@mojezlate možno je ešte len skoro, veď uvidíš.
@engie2 Ano mas pravdu, kym nemam pozitivny test, kludne si dam. Ked uz budu //, tak mi svedomie nepusti, aby som si nieco dala. Ale dovtedy... 🙂 My sme spolu takmer 8 rokov a vzdy som bola ja u mojich rodicov a on u svojich, lebo ja chodim domov len par krat do roka a on je zas jedinacik, tak ani jeden nechcel vzdat sa Vianoc doma.. 🙂 Ale kedze sme sa tento rok brali, povedali sme, ze oslavime konecne spolu a sice u nas, tak sa neskutocne tesim.
A teda chces mu dat pod stromcek detsk papucky a foto z zltrazvuku? Ci co planujes? 😉 Moja znama doma zoradila topanky muzove, svoje a svojich deti a pod kazde napisala datum narodenia a posledne boli detske papucky a tam bolo, ze 2015, tak take to bolo krasne...
@snubenci08 ahoj moja ako?
baby, prave som sa vratila zo sona, to bol paradny pocit vidiet to malicke 4mm stvorenie bruchu, skoro som sa rozplakala, iba som sa zdrziavat musela. Aj odozvy srdiecka bolo vidiet 🙂 proste paradicka 😀
Posielam foto .. z dnesneho ranneho testovania ;) o 6 rano som vstavala 🙂 Na normalnej fotke.. bolo veeelmi velmi slabo nieco vidno .. mozno len kanalik.. a potom som skusila tu zvlastnu foto .. co tu davaju :DD a tam trosku vidno zelenie nieco .. ;) No ako som pisala... testovat budem .. uz len ked budu meskat ;) ta paranoja je hrozna :D VELMI SI PRAJEM aby neprisli !! ;) Splnil by sa mi Mikulassky sen ! 🙂)
@veronikax tak a mam to za sebu nastavajuca svokra ma zobrala k svojmu gyn. a zial niesom ale zato mi zistili miom vo velkosti 10,5 cm a zajtra rano mam ist na onkomarkery apotom operacia alebo dalsi postup je ta rovno na vajecniku.
@snubenci08
@engie2
@jankes
@mojezlate ujha.... takze koli tomu meskaju ??? :( mas ho aj poriadne velky. Pevne verim ze to bude v poriadku ! 🙂 Drzim palce... skoda :( velka ... Dufam ze tu budes stale pisat... co a ako to je s tebou .. ako sa mas... a ako to postupuje 🙂 ... kruci .. aky mas problem .. a ja tu traposim s neviditelnym testom !!! :/
@veronikax ty si na tom podobne ako ja, ako to tu tak sledujem 🙂 mne začala MS 31.10.2014 dnes som 33 DC testy biele ako sneh, posledný cyklus som mala 34 dní, predtým som ho dáko nesledovala ale mrška prišla vždy 🙂 teraz sa snažíme 2 mesiac, a strašne by som chcela vidieť // 🙂 tak dúfam, že sa nám to podarí 🙂
@sissi5 mne posledna MS zacala 1.11.2014 ;) a dnes som 32 DC 🙂 a moj cyklus bol doteraz 28 dni :D lebo som bola v tom .. ze zaciatok cyklu sa ma ratat od konca MS :DD takze skutocne mam 33 dnovy cyklus ;) a tak isto mi prisiel bud den skor.. alebo uplne presne v ten den ;) Najskor si chcem uz test urobit... len ked mi zacne 🙂 ... A mas nejake PMS ? ja uz neviem co si mam o svojom tele mysliet :D uz si asi vsetko nahovaram :D
@veronikax ja necítim žiadne príznaky, dnes ma už 3 deň bolí podbruško a kríže, ako keby mala prísť mrška (čo dúfam, že nepríde), väčšinou ma bolievajú veľmi prsia a teraz nič, ja to nechápem, tieto dni nič iné nerobím len sa modlím aby neprišla, čítam tu všetky príspevky na modrom koníku, niečo ma poteší - hlavne keď tu čítam príspevky nových tehuliek a z niečoho som smutná - keď im to "zasa" nevyšlo, všetky ich príznaky vzťahujem na seba aj tie dobré aj tie zlé... najhoršie je toto čakanie, keby sa aspň objavila druhá čiaročka alebo nech už príde, ide ma poraziť z toho... aj si hovorím, že to chce kľud ale strašne som do toho spadla, prajem nám ten najkrajší vianočný darček 🙂

@veronikax No tak veru pockaj! Lebo tieto hadacky ci tam nieco je, cloveka len blbnu a skoda penazi na testy... 😀 Ale aj tak drzim palce!
@engie2 Jeeej gratulujem. No vidis, niekedy to netreba silit a staci aj par dni pred ovu... A inak potom napis, ci to bude dievcatko, vraj spermie, co tvoria zenske pohlavie, nie su sice moc rychle, ale za to dlhsie preziju... 😀 No ak ti nebude zle, tak to hadam nejak utajis, ved uz len nieco cez 3 tyzdne. No a co sa tyka alkoholu, ak nezvyknes vela pit, tak to mas v pohode. Par krat sa vyhovoris na zaludocne problemy, alebo tak. Len zo skusenosti ti poviem, ze mnohi muzi v mojom okoli si vsimli skor ako ich zena, ze je tehotna, lebo vraj sa zacala spravat inak, jest inak... Tak snad ten tvoj nie je taky vsimavy 😀 A inak obdivujem ta, ja by som to do vianoc nevydrzala. 😀