Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@koka231 tak to mma mrzí, snáď sa čoskoro zadarí :-/
Ženy kde ste zasa? @katkatonkova @butterfly333
@vierkaaa85 ahoj a ja mam dostat 23.11 🙂 😉
@katkatonkova Len teraz sme začali, tento tyždeň sme to dokončili 😀 no a už len čakať na koniec budúceho týždňa, vtedy by som ju mala dostať... Nepredpokladám, že na prvý šup to vyšlo, v tomto som trochu skeptik, ale v duchu si stále opakujem, že čo ak... dnes som sa pristihla pri tom, že už som rozmýšľala nad menami... ach jaj... začínam to veľmi prežívať a to je len prvý mesiac takého, že snaženia 😀 neviem, čo to bude ďalej 😎 Ja mám 29 rokov a manžel 31. Bolo by to naše prvé bábo 🙂 no uvidíme, kedy motyka vystrelí...alebo niečo iné? 😉 😉
@vierkaaa85 veeeľmi držím palce 🙂
ja už cítim že to zase nebude ani tento mesiac, a to sa už snažíme od leta, menštruáciu by som mala dostať o cca 3-4 dni. Čítala som niečo o uhniezďovaní vajíčka, že dá sa to cítiť, aké sú symptómy. Lebo ja si to asi len nahováram každý mesiac :( Ďalší cyklus idem na folikulometriu, tak som zvedava ☹
@dasticka uhniezďovanie má niekedy aj podobné symptómy, ako PMS, väčšinou je to však len bolesť v podbrušku
@snubenci08 a môžu byť také bolesti ako pred MS, také krče..aleo menštruačné bolesti??
Môžu, aj kríze bolia vtedy...
Ja už som 27DC......mávam už teraz väčšinou 24-25....., som 12 DPO.....ukazuje len jednu palicku......:( ale teplota je nad 37...bolia má už kríze a take tie pocity ako pred MS. Ale pri synovi som tiež mala pocity ze už dostanem, nosila som vložku tri dni a nakoniec boli dve čiarky....tak, tajné dúfam
@snubenci08 tu som draaaga......dneska vecer mam volno.......bo zajtra idem na gyndu...ako si sa dneska mala?.
Ahojte,tak ja mam dnes 22 den cyklu, 6 dni do ms. Krize ma bolia uz tyzden, citim si stale vajecniky,ale to bude asi tym nosifolom :( a teplota mi stale beha medzi 36,6 a 36,74 hore dole ☹
To sa mi stalo tento cyklus prvykrat ... Som z toho jelen 😖
@patricia128 určite môžu, každá žena je iná...
@petanka33 no teda z tvojho popisu to vyzerá sľubne 🙂 držím päste
@katkatonkova uuuplne normálne. Celý deň sa sledujem...Žiadne príznaky, nič... Už mi z toho hrabe... :-/
@ivietka no budeš musieť asi počkať... Koľko si DPO?
@snubenci08 9 alebo 10 dni by to malo byt
@snubenci08 neda ti to pokoja?.....ja neviem preco ale mam taky pocit ze troska aj podbrusko citim...alebo si to uz nahovaram...aj mne uz sibeeeee.....som zvedava co mi dokyna zajtra poradi...aj ked je to uz starsia pani tak ako prve povedala ze ma ist moj muz na SPG...no zatial sme to neabsolvovali.....tak uvidime co povie zajtra na moj graf za 6 mesiacov...som jej to vytlacila.....no a potom pojdem prehlasit do banky adresu aj do zdravotnej pre karticku novu a potom k nasim bo dosla segra z prahy....
@patricia128 hej, aj to môže byť, je to úplne individuálne, ale zasa to netreba hneď brať ako príznak tehu. Treba radšej počkať. 🙂
@ivietka no ak si tehu, tak o 2-3 dni by test mohol ukázať
@katkatonkova nedá... Čo už so mnou. Zajtra nám prídu konečne zapojiť net, keďže teraz som len cez mobilný net a je to spomalené jak nič. Teraz už len čakám čo pozriem farmu a pôjdem kopať do periny. 😀
@snubenci08 noo dakujem za info.. Len ta kolisava teplota ma hneva... Fakt vsetky cykly som mala teplotu po ovulke krasne hore a teraz ju mam nizko a skace :( ale to bude urcite vsetko psychykou 😠
@katkatonkova adresu? A čo si sa aj ty sťahovala? Tento mesiac je to nejaká móda, my tiež a aj leren.
@snubenci08 ja este dopijem alchemilku a tiez pojdem do postele....muza este o desiatej poslem so psom nech sa prevetraju.....a to si sa do domu prestahovala?....ci do bytu?....
@ivietka toto je na meraní teploty na prd. Ovplyvní ju kazdá drobnosť :-/ Ja meriam tento mesiac prvý raz, tak tiež ešte len zisťujem čo a ako.
@katkatonkova do bytu. Môj už hodinku odchrupuje na gauči 😀
@snubenci08 ale ved si bola v blave...ci si to mylim...?...teda aspon v zvojom popise to tak bolo....a preco smer senica?....

@koka231 cakaj a ak nepride, urob este jeden test. Kedy by si mala dostat svoje dni?