icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9 nie dnes som 27 DC a 12 DPO.

mamulienka30
13. nov 2014

@monicka9 - drzim palceky, nech zosilnie ;) Je to pekne ruzove, tak uz len vydrzat 🙂 Ja tu takto budem nervacit o 10-11 dni 😀

monicka9
13. nov 2014

@snubenci08 na všetkých troch fotkách je vrchný test ten snehovobiely ktorý som robila minuly tyzden ze či uz zostatkové hcg nemam v moči.. Na ňom ani náznak ducha no ničoho... A na všetkých troch fotkách spodný test je dnešný ale nie úplne skoro ranný.... No uvidime ako sa to bude vyvijat😊

monicka9
13. nov 2014

@snubenci08 áno snažím sa nepit pred spaním uz dve hodky ako idem spať lebo to by som chodila každé dve hodiny na wc😔😔😔. Skúsim dako vydržať a spraviť testik ráno aby som sledovala či silnejú ciarocky a porovnávala zatiaľ na tých testoch co mam doma nech je rovnaká značka😊😊😊

monicka9
13. nov 2014

@mamulienka30
@snubenci08
@butterfly333 no kocky uz sa tesim na vaše testiky👍😊uz máte za chvíľku mat menzes joooj uz by som nevydržala netestovat😂ale je rozumne ze vy vydržíte to je spravne👍držím palce velmi velmi nám vsetkym🍀🍀🍀

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9 ďakujem no mám na male aby som si ho nespravila no bojím sa výsledku ☹

snubenci08
13. nov 2014

@monicka9 vyskúšaj to tak, podľa mňa bude silnejšia, keďže ten dnešný bol len z 3-hodinového moču

snubenci08
13. nov 2014

@monicka9 no neboj, ja by som dávno testla, len ho nemám doma a nemám ako ísť do obchodu. Manžel má auto v práci a najbližší obchod Stestami 5 km. Manžel sa vravia až večer z práce a to už je obchod zatvorený

monicka9
13. nov 2014

@snubenci08 aha chápem no ja v mojom bytovom komplexe mam lekáreň čiže od môjho vchodu 10 sekúnd chodze a toto leto ked som bola tehotna som im skoro vsetky testy vykupila😂😂😂

monicka9
13. nov 2014

Ja si teraz uz nemeriavam bazalku nechce sa mi lebo vždy inú hodinu vstanem.. Ale ked som meravala pravidelne tak vždy po ovulke mi rástli hodnoty na 31.0-37.1 a ked som bola tehotna tak ta teplota sa stale držala nad 37 a ako náhle mne klesla pod 37 napríklad na 36,7v ten den dorazil menzes... Vždy takto to. U mna bolo... Čiže ak sa Vám drzí to je úplne super podľa môjho názoru je to tam😊ide uz len o to aby bol plodik v poriadku a udržal to uz neovlyvni žiadna žena to je príroda.. Držím palce🍀🍀🍀😊

monicka9
13. nov 2014

@butterfly333 Jooj tak som zvedava ze co a cítiš niečo ze by to mohlo teraz vyjsť??? Dake príznaky tehu? Tie som uz mávala tie 2 dni pred očakávanou menštruáciou....

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9 neviem či sú to príznaky no asi v pondelok ma v podbrušku na pravej strane ťahalo a pobolieva ako pred ms no mňa nikdy nič nebolí iba v deň ms cítim jemnú bolesť. No toto mám už týždeň pred. A nafúknutá som teda brucho ako v tehu ešte muž pozeral na mňa. Vždy som chuda jak lata a teraz, no neviem dúfam že to je to čo si myslím.

butterfly333
13. nov 2014

Môj graf teploty pekne hore.

monicka9
13. nov 2014

@butterfly333
@snubenci08 no pozerám my tri sme čo mame doma dve deticky a chceme tretie😂👍

monicka9
13. nov 2014

@butterfly333 jeeej to je fakt dobre len nesmie klesnúť ani za svet teplota to bude fajn👍👍👍Jooj test neskúsiš?😜😜😜

nanervy_2
13. nov 2014

@mikema ano, niekde sme sa tam uz v diskusiach stretli 🙂

mamulienka30
13. nov 2014

@monicka9 - my sa snazime o stvrte 😀 Pribuzenstvo zinfarktuje 😀 Oni uz to tretie nevedeli rozdychat 😀

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9 moje ty ma provokuješ 🙂 No dnes určite nie doma nemám musela by som behnut do HC a ktorý mám kúpiť v dm pepino alebo mamatest v lekárni?

mikema
13. nov 2014

@nanervy_2 Hihi celkom sranda, ako po svadbe mnohe poputuju rovno sem 😀

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9
@nanervy_2
@snubenci08 babenky ten pokles na grafe tuším 9DPO mohlo to byť to uhniezdovani? Videla aj čítala som že áno.

katkatonkova
13. nov 2014

Ahojte bojovnicky...vcera som sa neozvala bo som cely den lietala jak netopyyyr....bola som najprv na gynde na onkocytologii...ci sa tam nieco nezhorsilo tak vysledky o cca 3 tyzdne...kontrolovala mi aj maternicu a ze je to ok...ziadne cysty nic take...akurat mi povedala ze ma sliznicu maternice nizsie...tak neviem co to znamena....a vy ako...? @butterfly333 @snubenci08 ?....pozrela mi aj graf aze pekny ho mam...tak ideme s malou nadejou zase skusat...no a moj muz pkjde pekne na samohonku do nejakeho centra.....

petta87
13. nov 2014

@zuzkaa88 no my sme uz poo tak dufam uz som 6DPO tak uvidime ale prsia ma sialene bolia ☹ no neviem či dačo z toho bude i ked sme sa snazili jak sialeny 😀

petta87
13. nov 2014

@butterfly33 tak uvidime čo a jak bude ja neviem som 6DPO tak uvidime snazili sme sa jak kone 😀 ale tak ktovie či vyslo či nie.... dufam ze ano

monicka9
13. nov 2014

@butterfly333 áno zvykne to bývať tak držme palce ze babatko je tam a udrží sa😊😊😊

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9 ďakujem moja aj ja dúfam verím že sa zadarilo.

butterfly333
13. nov 2014

@katkatonkova ahoj moja no ja konečne 5dní voľno teplota sa drží včera 37,1 dnes 37,2 dala som aj graf pozri. A ten pokles na 8DPO mohlo byť uhniezdovani?

nanervy_2
13. nov 2014

@butterfly333 podla mna jeden den co skocilo mohlo sa stat vselico.. si sa odkopala a spala odkryta, ked citas ze stava sa po uhniezdovani...ja mam tiez jeden taky skok, aj ked neskor, ale to som zabudla zmerat hned po zobudeni, az ked som sa prebrala naozaj mi trklo ze jaaaj, teplota 😀 minule mi manzel povedal ked som riesila ze ci mi tmavnu dvorce alebo nie, ze sa velmi sledujem... mozno je dobre nesustredovat sa na detaily...

butterfly333
13. nov 2014

@petta87 Musíme veriť že sa zadarilo .

butterfly333
13. nov 2014

@nanervy_2 a dá sa to?Nesledovat? 😀

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 ja by som kúpila mamatest. Pepina vedia ukazovať kanáliky