Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
zle sa mi nastole foti je to trochu vyraznejsie, teraz som testoval a meskam 5dni
@butterfly333 kiež by si mala pravdu
kocky ked testujete vie o tom vasa polovicka? ci oznamite len ked je pozitivny? 🙂
@mijama1 a čo ja?? ☹
@butterfly333 mno ty pockaj moja do pondelka a meraj si teplotu ale myslim ze sa nemusis bat vsak ti teplota len stupa je to tam neboj len sa ti neskor uhniezdilo a ja zajtra skusim este rapid clear
@mijama1 moja dúfam že máš pravdu ešte tri dni vydržím možno sa to neskôr uhniezdilo dúfam že si už konečne nájdem aj ja //.
@butterfly333 je to tam mas pekne tehu priznaky a este krajsie teploty ako ja to ja by som sa mohla este stale bat neboj musime mysliet stale pozitivne
@mijama1 si taká zlatá ďakujem za povzbudenie verím ti verím že sa nám zadarilo aj tebe. Budem sa modliť aby bolo všetko v poriadku.
@butterfly333 treba sa zamestnat cez vikend nejakym rodinkarskym vyletom aby si moc na to nemyslela a rychlo ubehol cas. My zajtra s chlapom ideme robit okolo zahrady tak si vycistim hlavu a vecer ideme za zabavou a dufam ze par dni rychlo prejde
@mijama1 ja sa moc namáhať radšej nechcem už len koli toľkým potratom a problémom čo som mala nechcem riskovať.
@butterfly333 vsak to ja som hovorila o mojom plane na vikend :D ty bez s deckami a s chlapom do kina alebo na bowling alebo na navstevu k rodine len nech ti ubehne cas
@mijama1 ok niečo poriešime. Už aby ten pondelok prišiel a s dobrým výsledkom.
@butterfly333 ahoj. Tak ja dnes BT 37. Ale som nejaka podrazdena dnes... Tak bojim, ze pride ms... 🙄
@mata1512 ahoj no krásna teplota ja dnes 37,3 no tehu test negat. Som 13DPO dúfam že nepríde. A čo ty ako si na tom? Ja už si nepamätám koľko si DPO ako ja? Či
@butterfly333 ja o den menej. Ale rozmyslam, ze zajtra skusim testnut...
@mata1512 no ja som dnes skúsila a nič. Uhniezdovanie bolo asi na 8DPO tak asi preto som ešte nemala // dúfam že čoskoro budú .

ahoj baby poradzte, ci je to tehu alebo kanalik 🙂 dakujeeeeeeem