Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 ahoj ako sa ti dari je vsetko v poriadku? Ja som dnes 5tt a hcg 5018 🙂 len som nervozna ze mi neni zle nic :/ na prve sono idem az 8.12
@mamulienka30 mno ja si myslim ze si tehu len ti pomaly ide hore hcg. Mas pekne teploty ak zajtra a popozajtra Ti neklesne tak je to jasne i ovu test mas krasny mne tiez ovu test ukazal skor ako tehu 🙂 tesknes moc skoro .... drzim palceky
@butterfly333 jooj moja tak tomu sa vravi naozaj cierny den :( aspon teda ze sa dalo vybavit dovcu ....
@mamulienka30 Aj ja si myslim, ze si tehotna, uhniezdovanie moze trvat az do 10 dni, takze ked si 11dpo, tak este test nemusi zachytit hcg. Okrem toho nie vsetky testy su aj kvalitne a po tretie este mozes mat aj smolu, ze budes mat nejaky chybny test alebo co. Tak pockaj na termin, kedy ma prist mrcha a ked nepride, este raz otestuj! 😉 Drzim palce!
@nynyky ahoj zatiaľ ok, občas pobolievanie v podbrušku, na sono idem 1.12. Ani ja vôbec nič. Snáď bude všetko ok, keď nemáme žiadne príznaky.
@snubenci08 podbrusko aj mna pobolieva obcas. V ktotom si tt? Ach modlim sa nech mame zdrave babatka a mozno patrime k tym stastnym co im nic nebude 🙂 keby to bolo aj ze nepriberemie , lebo mba pazravost chitila a jem vsetko zaradom 😀
No babulky dakujem za drzanie palcov, ale tento mesiac to nevyslo. Dnes bazalka klesla na poovulacnu teplotu - rovnako ako minuly mesiac pokles na 12dpo - a mrcha den na to... vyzera, ze to teraz bude uplne rovnako. Neviem, ci sa mam tesit, ze mam hormony v rovnovahe, ovulujem plus minus rovnako a cyklus ako hodinky, alebo plakat, ze to do kelu zasa nevyslo :( Takze ak budem mat buduci mesiac od 10dpo pozitivne ovu testy, viem sa pripravit na bliziacu menstruaciu na 13dpo, to je aka sprostost 😖 😖 Ale co uz, aspon usetrim tehotenske testy, ovulacne su lacnejsie 😀
@nynyky normálne mi to vychádza na 6.tt, keď si rátam termín. Dúfam že bude všetko ok. Bola by som veľmi rada.
@mamulienka30 to snáď nie, vyzeralo to tak nádejne. V každom prípade nechápem tie pozitívne testy.
@mamulienka30 To ma mrzi nabuduce to vyde uvidis.Dobre je ze vies takto kedy je ovulka a kedy by si mala dostat.To som ja nikdy nevedela lebo mam kazdy mesiac iny ciklus.Teraz som skusala ovu testy a podla nich by som mala byt 13 DPO.Ovu test dnes zas pozitivny. Asi to bude tak ako si to mala aj ty.
@nynyky
@snubenci08 ahoj holky. Ja koncem tydne budu 5tt a také vůbec nic krome pobolivani v podbrisku. K Dr. jdu az 9.12.Snad to tak zustane🙂
@snubenci08 - vyzera, ze s toho fakt nic nebude :( Ved uvidim, ale kopiruje to minuly mesiac s grafom a aj s tym poklesom, tak si nerobim nadeje, ved aj tehu testy boli biele :( Nevadi ideme dalej, buduci mesiac to vyjde a pod stromcekom este stihame dve ciarky 😅
@kikuska3 - tak to je skutocne zaujimave, ovu testy teda ako tehu testy pouzivat nema velky zmysel, ked ukazuju narast aj pred menstruaciou :( Tehotensky si skusala? Ci tiez cakas na mrchu? Drzim ti palce, nech to aspon tebe vyjde.
@mamulienka30 No asi nie .Dakujem uvidime co bude tehu som teraz neskusala mozno zajtra nemam odvahu.V sobotu ma manzel narodky to by bol fajn darcek.Zajtra sa uvidi 14 den by to uz malo byt jasne nie?
@kikuska3 - ano to uz by malo byt jasne. Ja cakam mrchu potvoru 😝 Aspon som sa tento mesiac vyhla samoklamu, ziadne tehu priznaky som nemala...
@mamulienka30 Ani ja som nemala ziadne priznaky akurat ma pobolieva obcas podbrusko.Zajtrajsok to rozhodne.Tebe pride mrcha a ja uvidim podla testu.
@snubenci08
@nynyky
@linee
moje prve tehu bolo take .. ze do 3 mesiaca mi nebolo nic ;P Okrem rastuceho bruska ... som ako keby ani nebola tehu .. a po tretom mesiaci to prislo :P Bolo mi nonstop zle ... ale nevracala som .. a od 4 mesiaca som koli zahe nemohla spat v posteli .. takze som az do porodu spala v kresle :P po sediacko leziacky :P
@kikuska3 - drzim velmi palce, ked nie, tak to dame spolu o mesiac 🙂 Niekde hore tam na kazdu maminu caka este hviezdicka (buduce babatko) ako hovori nasa dcera ;)
@mamulienka30 mne dnes klesla teplota, myslíš že je to ok?
@mamulienka30
ale MS este nedosla vsak ?? do vtedy je este nadej :P Ci ta bazalna teplota je na 100% ci si alebo nie si tehu ?
@snubenci08 ahoj, len som tak ockom prebehla poslednu stranu a zahliadla som ze si pisala, ze nemas ziadne priznaky tehu. som na tom podobne, i ked pri prvej dcere ma bolelo brucho furt.
k dr. idem 4.12. , sestricka mi povedala ze sa velmi tesi, ale aby sme sa drzali pri zemi...juj nechcem ani pomysliet, ze by to nemalo vyjst.
drzim palceky, nech sa drzi🙂
@mamulienka30 jejda to ma mrzi ze Ti klesla dnes teplota a o kolko Ti klesla o dost? Jeden den poklesu nic neznamena ja by som este i zajtra zmerala teplotu, lebo neni mozne aby sj mala take pekne ovulacne testy a neni mozbe aby si mala dve ovulacie v mesiaci byvaju ale par dni po sebe nekomu pride ale nie skoro po vyse 10 dnoch.... fakt tomu nechapem :(
@snubenci08 ahoj mno ja uz dva dni nemeriam a nestresujem sa lebo tiez mi jeden den klesla na 36.7 a som sa vylakala ze co tak som utekala kupit tehu test a po dvoch sekundach mi bolo vidiet krasne dve ciary tak som teplomer odlozila prec 🙂 neboj vsetko je ok.... ja zatial tiez nemam ziadny tehu priznak ani podbrusko ma uz neboli ani vytok nemam uz tretieho idem na sono tak uvidim co a ako 🙂 neboj bude dobre
@melania1 no zatiaľ nič necítim, zo začiatku ma aj dosť bolelo brucho, teraz už len snáď raz za deň. Dúfam že je všetko ok.
@mijama1 ahoj, ja idem v pondelok na vyšetrenie, tak uvidíme, radšej už nebudem merať. V sobotu kúpim zo srandy ešte jeden test, nech mám na pamiatku taký s poriadnymi koľajnicami. Ja výtok mám len také stopy na intímke.
@mamulienka30 Este to nevzdavaj! Inak zaujimave je, ze ja som mala v pondelok pozitivny ovu clearblue. Potom sa mi minuli, tak som robila tie take obycajne lacne testy a mala som ho pozitivny v utorok, a dnes zas! 😕 Asi pojdem kupit zas clearblue, lebo tento srot ma iba znervoznuje, alebo som na tom tak isto ako ty, ovu test bude pozitivny celu druhu polovicu cyklu..? Moze to vobec byt? To co je za blbost? Ja som dnes len 2DPO ale budem veru este merat, ci ten test bude negativny... Lebo u mna bola ciarka ovela silnejsia ako kontrolna... 🙄
@mijama1
@snubenci08 No baby, radsej uz teraz nemerajte, bude vas to zbytocne stresovat. Teplota je velmi citliva vec a moze klesnut pre tisic dovodov, tak zahodte teplomer a verte, ze o 9 mesiacov budete mat doma krasne babätko! 😉
@katkatonkova ahoj moja včerajšia som mala deň pod psa čierny deň problémy s autom. Dúfam že sa to porieši dnes. V piatok idem na folikulometriu dnes som 10DC teplotu nemeriam ovu test som ešte nerobila možno dnes skúsim. A čo ty ako sa darí?

@mamulienka30 tak sa ráno nahlás 🙂 samozrejme s teplotou