icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mijama1
26. nov 2014

@snubenci08 mno ja som si tento posledny test tiez nechala na pamiatku 🙂

mikema
26. nov 2014

@mijama1 Uvidime, som 2dpo, takze casu este dost, ale len prvy krat snazilkujeme, takze bola by to velka nahoda 😉 Ale nikdy nehovor nikdy,ze? 😉

nynyky
26. nov 2014

@snubenci08
@linee
@veronikax tsk aspon vidime ze niedme co nam neni zle.no uvidime ci sa to zmeni. Ja neviem ako vydrxim do 8.12 uz chcem vidiet babanko :(

sissi5
26. nov 2014

ahojte dievčatá, tak sa ku vám opäť hlásim, som 6 DPO, len pevne verím, že to vyšlo, snažíme sa síce len druhý mesiac ale veľmi túžime po bábätku, odkedy sme sa začali snažiť, tak tá túžba stále narastá. všetkým nám držím palce aby nám to vyšlo. držte sa 🙂

veronikax
26. nov 2014

@sissi5 ahooj 🙂 Ja som len 7 DPO 🙂 a snazim sa vydrzit aspon do 1.12 .. ze si skusim urobit test 🙂 4.12 mi ma zacat MS 🙂 Drzim silno palce ;) Aby sa ta tuuuzba premenila na drobceka ;)

@nynyky tak to mas dooobre ;) ja este len 4.12 mi ma dojst MS .. a ty uz babatko svoje uvidis ;) Drzim palce ;) Bude urcite vsetko v poriadku ;)

@mikema my sme svoju dcerku spolodili hned ;) drzim palce ;) Aby sa vam to podarilo ;🙂 Ja dufam .. ze aj to druhe tehu bude take uspesne ;))

mamulienka30
26. nov 2014

@snubenci08 - neboj u teba je vsetko v poriadku, teplota sa stale nemusi drzat hore pocas tehotenstva, ty uz nemeraj a uzivaj si to 🙂

mamulienka30
26. nov 2014

@veronikax - nie ms este nedosla, ani zatial necitim, ze by sa chystala, ale clovek nikdy nevie 😖

sissi5
26. nov 2014

ešte pripájam svoj graf 🙂

mijama1
26. nov 2014

@mikema veru nikdy nehovor nikdy musis verit a ked nie pride to casom netreba do toho tlacit a stresovat sa mno ja som si povedala ze v novembri skusim merat nech viem kedy mam ovulku vobec a ked prisla tak sme sa mm poznazili a vyslo to a vobec som tomu neverila lebo na prve tehu som si musela trocha vyckat kym sa zadarilo hlavne si treba najviac spoznat svoj cyklus ci neni anovulacny a partnera poslat na spermiogram ked sa dlhsie nedari

mamulienka30
26. nov 2014

@mikema - ja som tuto ovu mala ovulku od prveho clearblue ovu testu (a aj troch inych ;) ) az o 58 hodin... takze na treti den vecer... az ten treti den zacal ten test trosku slabnut, aj ked negativny bol az stvrty den... takze den po skutocnej ovu... cele je to zvlastne :(

mamulienka30
26. nov 2014

@mijama1 - tiez tomu nechapem s tou teplotou neklesla este pod ciaru to nie ale takto presne to bolo 12dpo klesla a potom dalsi den prisla :( Pridavam aktualny graf

mijama1
26. nov 2014

@mamulienka30 mno ja by som este nevesala hlavu je to iba dva stupne zajtra sa rozhodne ked bude i zajtra nizka tak to bude jasne mozno si len bola zle prikryta.... i ked i butterfly333 to mala nadejne a pak jej klesla teplotka a prisla ms :( budem drzat palce ze to bol iba vykyv teplotky dnes

mamulienka30
26. nov 2014

@mijama1 - len toto kopiruje posledny mesiac uplne do bodky :( Tak asi viem, co bude nasledovat :( Nevadi neberiem to este tak tragicky, aj manzel ma utesoval, ze mame tri nadherne deti a to posledne prijde kedy ma prijst. Len viem, ako si deti velmi zelaju sestricku a casto sa na to pytaju 😖

katkatonkova
26. nov 2014

@butterfly333 ahojky...tak snad uz bude len lepsie...a cierne dni rychlo prejdu...u nas zatial nic noveho...stale vo faze cakania...a ani neviem kedy nepride...uz sa do grafu ani nekuknem....proste to neriesim....vcera sme sa s muzikom pekne prepapkali...zabijackove specialitky....no dobre nam bolo....boli sme aj v meste bo zhaname este nieco do domu do predsiene nejaky nabytok tak uvidime ci nieco pekne este najdeme.....dneska cakam svokrovcov tak musim zas nieco aspon maleho upiect....sa i nechce ale co uz....

linee
26. nov 2014

@mijama1
@snubenci08 holky, neblaznete, jen se zbytecne stresujete. Test ukazal pozitivni výsledek, pockejte na kontrolu u Dr., nez se takto stresovat. Vim, ze první mesice jsou kriticke, ale stat se muze cokoliv a premyslet nad tim takto, tak budeme cele tehu vystresle. Stane se, co se stat ma. Stejne vse potvrdi az Dr. Dejte se do pohody a nechte mimi vyvíjet🙂)

linee
26. nov 2014

@nynyky ja mam kolegyni ve 4 m a krome rostoucího bricha ani nevi, ze je tehotna.

petta87
26. nov 2014

ahoooojte kočandy tak kolke sa presuvame do decembra? 🙂
chcem sa vas baby opytat mne to meska 5 dni cca. ale meram si teplotu tak tri dni mam 37,0 potom mam v jeden den 36,9 a potom zas mam 37,0 môze to byt tehotenstvo? bojim sa robit test i ked viem ze raz ho spravit musim 😀

mikema
26. nov 2014

@mamulienka30 Vies niekedy sa vajicko aj oplodni ale neudrzi, lebo je chybne, alebo vystelka maternice nie je dobra... Tak ktovie, co za tym je, ale zatial este dufaj, kym nepride mrcha a ja verim, ze nepride...
@mijama1 No ved ja si stres este nerobim, prave napak, uzivam si toto krasne obdobie a som velmi zvedava, co ma caka. Ale mam este kopec inych planov, na ktore sa sustredim, takze keby to nevyslo hned, aspon mam nieco, co ma od tychto myslienok odputa... 😉
@veronikax Jeej dakujem za pozitivne slova. Moja kamaratka je tiez teraz tehotna a tiez na prvy krat sa podarilo, tak kto vie. Ja by som sa len tesila a drahy asi este viac, ten uz straaasne dlho tuzi po babu, cakal uz len na mna, kym budem na to pripravena aj ja...

mamulienka30
26. nov 2014

@mikema - hej mozno ta stielka, mavam kratku a nie moc silnu mrchu, ci to nebude tym 😖 Asi nasadim alchemilku buduci mesiac, aj ked sa mi s toho zaludok dviha ble 😝

petta87
26. nov 2014

@ zuzkaa8855 bambula ahoooj no ako s tebou vyzera

baby otazka DPO sa rata uz po skončeni ovulky alebo nei?

veronikax
26. nov 2014

TO je dobra otazka :D DPO sa rada ked test ukaze pozitivnu ovulaciu ? alebo az den po nej :D ked uz je slaba ciarka :D

kikuska3
26. nov 2014

@mamulienka30 To je pekne jasnacka ze raz sa to podari ja som optimista 🙂

petta87
26. nov 2014

@veronikax dobre som si myslela :D

petta87
26. nov 2014

@zuzkaa8855 bambula ako to stebou vyzera 🙂

butterfly333
26. nov 2014

@petta87 asi takto ja som mala v sobotu ovu pozitívny teplota nízka a v nedeľu po ovu teplota 37,1 čiže už po ovu a to je 1DPO. Tak mi to tu baby povedali.

mikema
26. nov 2014

@mamulienka30 A bola si uz u zenskeho tesne pred mrchou? lebo moj hned videl, ze moja vystelka je biedna a nepravidelna... Alchemilku tiez neznasam.

petta87
26. nov 2014

@butterfly333 dakujem aj som si tak myslela tym padom som ja uz 19DPO 😕
a taky blby pocit ako keby sa mi prsia natahovali take skubanie jooj 🙄

a mozno si to znova len nahovaram ako minule a nič 😅

@butterfly333 aty ako?

mamulienka30
26. nov 2014

@mikema - ja sa k lekarovi dostanem len raz za cas ked svokra dojde, mne nikto len tak tri deti nepostrazi a ist tam s ani nie 2 rocnym dietatom a liezt na kozu, to by sa mi gynekolog asi pobavil 😝 Ved keby sa nam dlhsie nedari, tak budem riesit, u lekara som bola naposledy v auguste a to som mala dve velke cysty, ktore ale po menstruacii praskli nastastie... tak teraz je to uz hadam dobre.

snubenci08
26. nov 2014

@petta87 tak to je tehu takmer určite, prečo Nespravíš test?

butterfly333
26. nov 2014

@petta87 ahoj ja len 10DC v piatok idem na folikulometriu tak dúfam že bude všetko v poriadku.