icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

veronikax
28. nov 2014

@red_kika uz ;) a je bielucky ako sneh co prave pada 🙂))) 4.12 mam dostat MS...takze pride 🙂 Prvy mesiac neuspesny 🙂 nevadi 🙂 akurat ked bola ovu...manzel ochorel...spermie asi nemali taku vydrz ...ako som si myslela 🙂)) 3 dni keby vydrzali...tak mozno by stihali vajicko oplodnit 😝 Tak uz len budem cakat na mrsku :P je prijemne vediet pravdu 🙂 Mozno sa malicke narodi v septemri...ako tatik ;) Prva je v aprili...ako ja 🙂)
Drzim ti palce ;)

snubenci08
28. nov 2014

@dasticka keď si vypýtaš, tak ti dajú.

butterfly333
28. nov 2014

@mamulienka30 ahoj moja no už som bola u gyn. Folikul 16mm. No viac o tom si prečítajte na decembrových snažilkach tam som napísala. Inak ten gyn neochotny taký bleee 😝

sissi5
28. nov 2014

ahojte opäť idem ku Vám po radu, teraz som 7 DPO a už mám len 3-4 dni do mršky, chcela som sa spýtať, či by som nemala mať vyššiu teplotu ako mám podľa grafu alebo keby prebehlo uhniezdenie, či by sa tá teplota nemala zvýšiť, stále je tak rovnako. Ďakujem veľmi pekne za odpovede.

engie2
28. nov 2014

@zellva mna posledne dva mesiace neskutocne bolia prsia od ovulacie do prichodu MS.. co je zhruba 14 dni, takze nezda sa mi to zas nejako skoro. Ja ich mam aj napnute ako silikony 🙂 neviem co to znamena, roky som brala HAK, takze taketo veci sli mimo mna.. az teraz spoznavam svoje telo.
Doktorka mi povedala, ze je to normalne

jika80
28. nov 2014

ahojte babulky. tak sa k vam pridavam i ja. zacali sme tento mesiac pracovat na surodencovi pre dcerku. snad sa rychlo podari a nebude to trvat tak dlho ako pri dcerke. s otehotnenim nemame problemy, skor s udrzanim. tak nam prosim drzte palceky 🙂 ovu u mna uz prebehla teraz v pondelok, tak teraz uz "iba" cakat

mamulienka30
28. nov 2014

@butterfly333 - tak to super o 3-4 dni ovulka ;) Asi sa idem aj ja uz presunut do decembrovych ;)

butterfly333
28. nov 2014

@mamulienka30 áno dúfam že sa zadari a ešte mi odporučila sestrička inofolic na otehotnenie vraj to pomáha aj tu na mk som čítala dobré ohlasy to má. Tak verí že pomôže aj mne.

mamulienka30
28. nov 2014

@butterfly333 - ja som citala, ze sa z neho pribera, u mna by to aj sedelo, vyzeram ako tehotna a to ani nie som, pritom na vahe sa toho vela nezmenilo 🙄 Kaslem na to, nemam pco a ani dlhe cykly, tak na co brat inofolic? Drahy je aj tak dost...

zellva
28. nov 2014

@engie2 Hmm, no je to možné, ja sa tiež už 7 mesiacov nejako spoznávam.mala som mimomaternicove a od prvej MS po som zvláštna A každý mesiac niečo iné. Keď tak premýšľam aj minulý mesiac cca 11 dní pred MS som mala bolesti prsníkov ale nie tak veľké ako teraz. Sú ako 🎈 a také hladké A zilnate . Je to divne, uvidíme O pár dní A U gyndosa to vyriešim ;) ale ďakujem ti bála som sa , že je ti niečo zlé ;)
S

petta87
28. nov 2014

@mamulienka30 ja sa chcem tiez presunut do decembroviek a enviem či este môzem este počkam či tento vikend mi necpríde mrcha 😝

butterfly333
28. nov 2014

@mamulienka30 čo je to PCO? Ja tiež žiadne problém nemám no sestrička mi ho odporúčila tak skúsim. No dúfam že pomôže.

butterfly333
28. nov 2014

@mamulienka30 čo to je?

mamulienka30
28. nov 2014

@butterfly333 - je to hormonalna porucha, nedozrievaju vajicka, kopa anovulakov, opuchnute vajecniky, v podstate je to diagnoza pre takmer neplodnost. Inofolic sa dava na skratenie cyklu hlavne a aj pomaha. Len pri normalnom cykle zdravej zeny je asi uplne zbytocny.

butterfly333
28. nov 2014

@mamulienka30 ja som bola dnes u gyn a som sa rozprávala zo sestričkou a ta mi ho odporučila tak ja dúfam verím že pomôže.

butterfly333
28. nov 2014

@snubenci08 ahoj moja ako sa máš? Ty si brala inofolic ako dlho a kolko denne 1x ako je písané alebo 2x. Mne ho dnes sestrička odporučila tak som ho hneď kúpila a dala si jeden. Dúfam že aj mne pomôže.

mamulienka30
28. nov 2014

@butterfly333 - ved na skodu urcite nebude ;) Alebo si daj len jeden sacik a nie tie dva ako sa odporucaju denne. Vraj sa s toho velmi pribera, co ja mozem len potvrdit 😝

butterfly333
28. nov 2014

@mamulienka30 ty to berieš? A ako dlho? Idem spať zatiaľ pa.

mamulienka30
28. nov 2014

@butterfly333 - brala som zatial dva mesiace po dva saciky.. Efekt ziadny, dokonca by som povedala, ze mi to skratilo lutelarnu fazu, co asi tak dobre nie je, z 14 dni na 11-12 dni... ovulka sa ale dostavila normalne ako vzdy... ale efekt sa pozitivny vraj ma dostavit najskor po troch mesiacoch uzivania, tak ja neviem... este mam doma dve krabicky.

snubenci08
28. nov 2014

@butterfly333 ak máš pravidelný cyklus, tajti akurát uškodiť môže. Mne hovoril lekár, aby som ho vysadila, brala som ho totiž mesiac. Vraj je to len pekne drahá reklama. Pomôže akurát upraviť rozhádzaný a príliš dlhý cyklus. Mne uškodil, bo mám cyklus ako hodinky. 5 dní pred MS som začala špiniť a trvalo to až do MS. Potom prišla MS a to brutálne bolestivá. Tak na radu lekára som ho ihneď vysadila a problém zmizol. Toť moja skúsenosť ☹

snubenci08
28. nov 2014

@sissi5 pri hniezdení teplota klesne. No uvidíš, teplotu má každá žena inú, kde meriaš? Podmienky dodržiavaš?

katkatonkova
28. nov 2014

@snubenci08 @butterfly333 ten inofolic je uplne na prd pokial mas normalny cyklus....len ti uskodit moze....a pokial je doky normalna a ty si ok tak by ti ho ani spomenut nemala.....je to len draha reklama nic viac.....a inac ako srdenka sa mi mate?...u mna konecne viiikend....

snubenci08
28. nov 2014

@mamulienka30 ahoj, u mňa bol inofolic bohužiaľ len na škodu ☹

lara1507
28. nov 2014

@veronikax to su skore závery, že to nevyšlo. Do MS mas ešte cas ☺. Ešte nic nie je stratené!

snubenci08
28. nov 2014

@katkatonkova ja mám na inofolic ten istý názor, len zarábajú na ženách, ktorým sa nedarí. Ja dnes na prd, je mi od rána zle, snáď to prejde. A ty ako pokračuješ?

mamulienka30
28. nov 2014

@snubenci08 - ja mam tiez ten pocit, skratil mi LF z 14 na 11-12 dni a to asi neni velmi dobre. Dnes dorazil gynex, tak som si hned dala 7 kvapiek, je to omnoho chutnejsie ako alchemilka 😀 Uz k tomu dam len cistu kyselinu listovu, hadam to staci.

snubenci08
28. nov 2014

@mamulienka30 ja si tiež myslím že netreba brať žiadnu reklamu. Škoda peňazí. To že ti skrátil luteálku dobré moc nie je. Ja tiež papám len kyselinu listovú.

mamulienka30
28. nov 2014

@snubenci08 - ja potrebujem nieco na vyssiu sliznicu a gynex by mal pomoct. Dufam, ze sa nam tento mesiac konecne zadari.

katkatonkova
28. nov 2014

@snubenci08 ja stale cakaaaam.....a snad sa konecne dockam.....neviem kedy nedojte mrsula tak uvidime...bo este stale nemeriam.....