Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mikema uz mam doma len 1 test ;) v lekarni som kupila 3 v 1 ;) a jeden som pozicala znamej ;))) takze mi ostava len jeden 🙂) Vo stvrtok mam dostat MS 🙂 Budem musiet vyzdrzat do vtedy :D A mozno mi ostane test aspon na buduci mesiac ;)) ale ma poriadne burcujes ku skusani :DDDD joj :DDD
@love232 blahozelam
@mikema ahoj, ja chem testovat v sobotu, kolky dpo si? ja 5.,ci 6., ale priznaky si zatial len nahovaram 🙂 ale vcera mi dcerka povedala, ze mama ma v brusku babätko 😵 no bidaj by mala pravdu
@veronikax ja ked som bola pri malej tehu, tak som mala take nalady, ze az, sice mavam aj pms, ale to je este slaby odvar 🙂
@lara1507 a kedy si mala ovu?
okolo 19teho... 27-28 som mala dostať mrchu.
Po 5 hodinach druha ciarka??? To je normalne?
@red_kika tak od ovulacie ma stale boli maternica... ale posledne dva dni mam pocit ze to je cisto PMS 🙂) uvidime ;) Ved uz len 4 dni .. a mala by som dostat 🙂) Prsia mam tak isto nejake napuchnute alee to tak isto moze byt z MS :P no pobolievaju ma .. co ma predtym neboleli vobec ;) A kedy mas dostat MS ? 🙂)
Moje zname mali ledva ducha.. ked im viac ako tyzden meskalo :P A niektore su 7 DPO ... a bum .. dve ciarky :DD Vazne to zavysi od cloveka :D
@jika80 je to tazke ;D ked clovek skutocne nieco velmi chce :DDD tak ma potom asi vsetky priznaky sveta :D eheheh :D uvidiii sa ;) Uz len 4 dni do MS ... ;) tak tolko uz vydrzim :D
@nynyky ved toto, že najprv strašne slabučký duch,ani odfotiť sa mi to nedalo, a po niekoľkých hodinách bola viditeľná už z dvoch metrov! ja si dám ešte čas. mne sa to celé nezdá, pretože ma prestalo všetko bolieť a ja trpím poriadnymi bolesti pred aj počas MS a mometálne tri dni ma bolia bradavky,priam neznesiteľne. Zopakujem to o dva dni a budem múdrejšia.
@veronikax ved toto, že najprv strašne slabučký duch,ani odfotiť sa mi to nedalo, a po niekoľkých hodinách bola viditeľná už z dvoch metrov! ja si dám ešte čas. mne sa to celé nezdá, pretože ma prestalo všetko bolieť a ja trpím poriadnymi bolesti pred aj počas MS a mometálne tri dni ma bolia bradavky,priam neznesiteľne. Zopakujem to o dva dni a budem múdrejšia. SOm ti skopírovala čo aj Veronike. 🙂
@lara1507 takze to ti 3-4 dni uz meska vsak ?? 🙂 Takze tam ciarka je !! 🙂 podarilo sa !!! 🙂)) A uvidis.. po porode... uz nebude ziadna bolest MS :D Ja som mala take bolesti ze som bola 3 dni odstavena... a 4-5 tabletiek som musela naraz vziat... Po porode to bude paradicka :D to skor citim ovu... ako ms ;P 🙂
@veronikax no veď ja dúfam, že som nemala skoré ranné halucinácie. 🙂)) a ten náš hafik.. ani na záchod sama neprejdem, stále mi strká hlavu medzi nohy a zo zadu ma kuše do zadku!! normálne sa takto nikdy nesprával. Začnem mu asi veriť, čo mi chce naznačiť :D
ty už si poriadne nedočkavá však? 🙂 ja som od ovu mala strašné bolesti, preto som v tom čase ani len nedúfala, že by to mohlo vyjsť. 🙂 je dosť možné že ťa zrazu tiež prestane všetko bolieť ako mňa. 🙂
@mojezlate ahoj skúsila si ten test?
@veronikax no teoreticky utorok streda... vždy rozne, ale nikdy viac ako 28dni. Pri synovi som na 12dpo mala slabú čiarku, ale bola vidno aj voľným okom. A tiež sa mi takto zväčšili prsia. Tak preto si začínam myslieť že to asi vyšlo, samozrejme dúfam že zajtra bude test pozitívny
@mijama1 a ako to tvoj psík vedel čo také nezvyčajné robil? Aj ja mám mini civavu fenku.
@butterfly333 mno moj obe tehotenstva pri uhniezdovani mi zacal lezat na brusko co predtym iba pri nohach alebo vo svojom kumbale 🙂 ma riadny cufak :D
@mijama1 ten naša krpata no ma 6m a fuu strašne prdi jak chlap asi z granul.
@butterfly333 zlatunka 🙂 mno poslala by som ti aj ja ale nemam v mobile a som odcestovana teraz neni pri mne moj uz ma 8 rokov a je jak liska hrdzava

@mojezlate drzim palce a neboj sa ja verim ze tam najdes to pocom tuzis