icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

veronikax
30. nov 2014

@lara1507 pevne verim ze to nie su halucinacie !! 🙂 Noo nedockava som bola do piatku :D ked som si urobila test... tak som sa KONECNE ukludnila 🙂)) Ale dnes sa ma chlap pytal .. kedy mi ma dojst MS :D a zee kedy sa uz moze test robit :D hehe ze je nedockavy :P Tak som povedala.. ze do stvrtku musime vydrzat :P hehe

@red_kika drzim palce ;) Nie je nic krajsie ako pozitivny test ;))) uz aby bol stvrtok :P :D

martinadoll
30. nov 2014

@love232 Gratulujem 🙂 nemohli sme tomu stále uveriť a lekár ma dovolenku tak sme testovali zas 🙂

love232
30. nov 2014

@martinadoll jhe ako sa vola test?? 🙂 ja myslím že viem presne kedy to bolo zajtra by to mali byť 2tt :D akurát som to oznámila ze bude zase babkou a mamina sa tesilaaaaa a ze ešte viac keď bude dievčatko :D taaak uvidíme 🙂

mojezlate
30. nov 2014

@snubenci08 Ano a je tam len velmi slabulilinka ciarka tak neviem 😒

snubenci08
30. nov 2014

@mojezlate skús odfotiť

mojezlate
30. nov 2014

@nicicka gratulujem 🙂

mojezlate
30. nov 2014

@snubenci08 nejde mi to mam blby fotak rozmyslam ze zajtra si kupim este jeden a uvidim co povies

snubenci08
30. nov 2014

@mojezlate ok budem čakať

mijama1
30. nov 2014

@snubenci08 zajtra sem napis ako si dopadla u dokiho ja musim vydrzat do stredy :(

veronikax
30. nov 2014

.... Pekny vecer prajem 🙂 prsia ma bolia uz par dni . ale toooo co je dnes... normalne ... AU !!!
Ja nemozem chodit cez den bez podpiry ... lebo by ma to bolelo ( 85 DD ) ... ale dnes ... som myslela ze ju na sebe roztrhnem !!! Pred hodinkou som si ju dala dole.. a neskutocna ulava ... citlivost na bokoch prs .. sa presunula uz aj do predu .. Ked z toho bude MS .. tak to budu neskutocne vodopady !!!! Maternica mi dnes dala konecne pokoj ! 🙂 aspon na jednom mieste ulava :DD

mikema
30. nov 2014

@veronikax mne teraz tiez vikend preletel a tyzden bude tiez divoky a v sobotu testnem.

@jika80 ja som dnes 6 dpo, takze zajtra uz tyzden, juhuuuu 😀 ja si skor nahovaram, ze nic nemam, spravam sa normalne i ked ma zdravie teraz pekne trapi. Furt mam nieco 🙄 a testovat chcem v sobotu, len ci to vydrzim.... 😀
@butterfly333 jej krasny havko a poznam to, nasa tiez obcas zo seba pusti take pachy ze utekame 😀 na stastie nie casto...

jika80
1. dec 2014

@veronikax mňa včera tiež poriadne boleli, no ja to mam občas aj pred MS, takže nie som O nič mudrejsia ☺
@mikema ja som dnes tiež 7. Dpo, tak sme na tom rovnako 😉tiež by som chcela testovať na Mikuláša, tak uvidíme či nám donesie I pozitívny testik

red_kika
1. dec 2014

baby kedy najlepsie testovat tehu testom? skusila som teraz rano a uplne cisty :( pritom teplota je stale vysoka, prsia sa mi viditelne zvacsili, som 11DPO

jika80
1. dec 2014

@red_kika mne vždy ukázal na 12. Dpo, aj to som testovala 10-kou. Ale samozrejme vždy to za visí od toho, kedy sa vajíčko uhniezdilo

red_kika
1. dec 2014

@jika80 no pri prvom babu som testovala az na 12dpo a to bolo tiez slabe, ale viditelne. ale ani duch, nic... to mi je zvlastne.

veronikax
1. dec 2014

@red_kika ja som dnes 12 DPO 🙂 ale musim pockat do stvrtka (MS) ... prvy som si robila velmi skoro...ci naaahodou :P a nic... :P aspon som sa ukludnila 🙂)) teraz uz len cakam :P

red_kika
1. dec 2014

@veronikax keby som nemusela, tak aj ja cakam

martinadoll
1. dec 2014

@love232 ClearBlue sa volá , normálne som si pýtala v lekárni dig. tehotenský test . 🙂

jika80
1. dec 2014

@veronikax ja by som to nevydržala ☺ja by som už testovala ☺ale ja musím testovať skoro. Lebo ako náhle zistím, že som tehu, musím začať s injekciami

veronikax
1. dec 2014

@jika80 koli comu injekcie??

jika80
1. dec 2014

@veronikax mám problém so zrazanlivostou krvi a mala som už viacero potratov kvôli tomu, tak potrebujem tie injekcie na riedenie krvi

veronikax
1. dec 2014

@jika80 fuuuha... tak to silno drzim palce ;)

jika80
1. dec 2014

@veronikax dakujem 😉 no dúfam, že sa rýchlo podarí

mikema
1. dec 2014

@jika80 Mikulas by veru mohol doniest darcek! I ked asi by som odpadla, keby sa nam zadarilo na 1. krat! 😀 Ale bol by to krasny darcek re draheho. Ooooh dufam, ze tento tyzden prebehne ako voda! 😀

dasticka
1. dec 2014

@snubenci08 bola si dnes na tom sone? ako?

jika80
1. dec 2014

@mikema ja uz tiez zacinam byt nervozna 🙂 ale tiez sme len tento meisac zacali, tak ak aj nevyde, nebude to nic hrozne a drahy sa urcite potesi, ze sa moze snazit aj dalej 😀

petta87
1. dec 2014

Kolke sa baby presuvate na december? Prisla mrcha takzw sa peesuvam.
viete mi povedat kse kupim ovulacne testy idem skusit teraz pomocou nich ☹

sissi5
1. dec 2014

@petta87 ahoj tak ja ešte čakám dva dni do mršky, no brucho mi ide roztrhať už druhý deň... dúfam, že nepríde.prajem krásne decembrové snažilkovanie 🙂

veronikax
1. dec 2014

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ... asi mam DUCHA :DDDDDD pred pol hodinkou som si urobila test ;D lebo ta bolest prrrs je na nevydrzanie ;D

veronikax
1. dec 2014

Skusim dat foto .. len prepacte... su velke :P s fotakom fotene 🙂 Najlepsie by bolo .. keby som tu mohla rovno test pridat.. aby to bolo normalne vidno 🙂 O dva dni skusim zase... ci ma len test neklame ;) ked to bude tehu .. tak aspon zosilnie ;) .... co myslite.... crta sa tam nieco ?