Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@love232 Gratulujem 🙂 nemohli sme tomu stále uveriť a lekár ma dovolenku tak sme testovali zas 🙂
@martinadoll jhe ako sa vola test?? 🙂 ja myslím že viem presne kedy to bolo zajtra by to mali byť 2tt :D akurát som to oznámila ze bude zase babkou a mamina sa tesilaaaaa a ze ešte viac keď bude dievčatko :D taaak uvidíme 🙂
@snubenci08 nejde mi to mam blby fotak rozmyslam ze zajtra si kupim este jeden a uvidim co povies
@snubenci08 zajtra sem napis ako si dopadla u dokiho ja musim vydrzat do stredy :(
.... Pekny vecer prajem 🙂 prsia ma bolia uz par dni . ale toooo co je dnes... normalne ... AU !!!
Ja nemozem chodit cez den bez podpiry ... lebo by ma to bolelo ( 85 DD ) ... ale dnes ... som myslela ze ju na sebe roztrhnem !!! Pred hodinkou som si ju dala dole.. a neskutocna ulava ... citlivost na bokoch prs .. sa presunula uz aj do predu .. Ked z toho bude MS .. tak to budu neskutocne vodopady !!!! Maternica mi dnes dala konecne pokoj ! 🙂 aspon na jednom mieste ulava :DD
@veronikax mne teraz tiez vikend preletel a tyzden bude tiez divoky a v sobotu testnem.
@jika80 ja som dnes 6 dpo, takze zajtra uz tyzden, juhuuuu 😀 ja si skor nahovaram, ze nic nemam, spravam sa normalne i ked ma zdravie teraz pekne trapi. Furt mam nieco 🙄 a testovat chcem v sobotu, len ci to vydrzim.... 😀
@butterfly333 jej krasny havko a poznam to, nasa tiez obcas zo seba pusti take pachy ze utekame 😀 na stastie nie casto...
baby kedy najlepsie testovat tehu testom? skusila som teraz rano a uplne cisty :( pritom teplota je stale vysoka, prsia sa mi viditelne zvacsili, som 11DPO
@love232 ClearBlue sa volá , normálne som si pýtala v lekárni dig. tehotenský test . 🙂
Kolke sa baby presuvate na december? Prisla mrcha takzw sa peesuvam.
viete mi povedat kse kupim ovulacne testy idem skusit teraz pomocou nich ☹
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ... asi mam DUCHA :DDDDDD pred pol hodinkou som si urobila test ;D lebo ta bolest prrrs je na nevydrzanie ;D

@lara1507 pevne verim ze to nie su halucinacie !! 🙂 Noo nedockava som bola do piatku :D ked som si urobila test... tak som sa KONECNE ukludnila 🙂)) Ale dnes sa ma chlap pytal .. kedy mi ma dojst MS :D a zee kedy sa uz moze test robit :D hehe ze je nedockavy :P Tak som povedala.. ze do stvrtku musime vydrzat :P hehe
@red_kika drzim palce ;) Nie je nic krajsie ako pozitivny test ;))) uz aby bol stvrtok :P :D