Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@love232 Gratulujem 🙂 nemohli sme tomu stále uveriť a lekár ma dovolenku tak sme testovali zas 🙂
@martinadoll jhe ako sa vola test?? 🙂 ja myslím že viem presne kedy to bolo zajtra by to mali byť 2tt :D akurát som to oznámila ze bude zase babkou a mamina sa tesilaaaaa a ze ešte viac keď bude dievčatko :D taaak uvidíme 🙂
@snubenci08 Ano a je tam len velmi slabulilinka ciarka tak neviem 😒
@mojezlate skús odfotiť
@snubenci08 nejde mi to mam blby fotak rozmyslam ze zajtra si kupim este jeden a uvidim co povies
@mojezlate ok budem čakať
@snubenci08 zajtra sem napis ako si dopadla u dokiho ja musim vydrzat do stredy :(
.... Pekny vecer prajem 🙂 prsia ma bolia uz par dni . ale toooo co je dnes... normalne ... AU !!!
Ja nemozem chodit cez den bez podpiry ... lebo by ma to bolelo ( 85 DD ) ... ale dnes ... som myslela ze ju na sebe roztrhnem !!! Pred hodinkou som si ju dala dole.. a neskutocna ulava ... citlivost na bokoch prs .. sa presunula uz aj do predu .. Ked z toho bude MS .. tak to budu neskutocne vodopady !!!! Maternica mi dnes dala konecne pokoj ! 🙂 aspon na jednom mieste ulava :DD
@veronikax mne teraz tiez vikend preletel a tyzden bude tiez divoky a v sobotu testnem.
@jika80 ja som dnes 6 dpo, takze zajtra uz tyzden, juhuuuu 😀 ja si skor nahovaram, ze nic nemam, spravam sa normalne i ked ma zdravie teraz pekne trapi. Furt mam nieco 🙄 a testovat chcem v sobotu, len ci to vydrzim.... 😀
@butterfly333 jej krasny havko a poznam to, nasa tiez obcas zo seba pusti take pachy ze utekame 😀 na stastie nie casto...
baby kedy najlepsie testovat tehu testom? skusila som teraz rano a uplne cisty :( pritom teplota je stale vysoka, prsia sa mi viditelne zvacsili, som 11DPO
@love232 ClearBlue sa volá , normálne som si pýtala v lekárni dig. tehotenský test . 🙂
@snubenci08 bola si dnes na tom sone? ako?
Kolke sa baby presuvate na december? Prisla mrcha takzw sa peesuvam.
viete mi povedat kse kupim ovulacne testy idem skusit teraz pomocou nich ☹
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ... asi mam DUCHA :DDDDDD pred pol hodinkou som si urobila test ;D lebo ta bolest prrrs je na nevydrzanie ;D

@lara1507 pevne verim ze to nie su halucinacie !! 🙂 Noo nedockava som bola do piatku :D ked som si urobila test... tak som sa KONECNE ukludnila 🙂)) Ale dnes sa ma chlap pytal .. kedy mi ma dojst MS :D a zee kedy sa uz moze test robit :D hehe ze je nedockavy :P Tak som povedala.. ze do stvrtku musime vydrzat :P hehe
@red_kika drzim palce ;) Nie je nic krajsie ako pozitivny test ;))) uz aby bol stvrtok :P :D