Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
baby vy sa ako dlho uz snazite, je tu niekto kto sa uz tak dlho ako ja od januara? 😒
@butterfly333 praveze uz 2 roky nie je taky maly.
@eri28 no to je ešte malinke to chápem. Ja už mám veľké 14 a 8 takže doma kľud. 😉
@katkatonkova nevieš načo presne sú tabletky duphaston?
@butterfly333 - imituju funkciu zlteho telieska a vyzivuju plod pokial viem. Ale vela zien a lekarov to berie skor ako placebo, tak neviem 😖
@kolegina26 - my sme teraz treti cyklus zacali snazilkovania.
@mamulienka30 lebo mne to gyn dal no nedočitala som sa presne na či to je. Tak ďakujem. A nevieš ako to je že čo ako po ovu teplota nestupa? Čo to znamená
@mamulienka30 tak Vam drzim palce aby vam to vyslo cim skor 🙂
@butterfly333 ak ovu prebehla tak by mala teplota vzdy stupnut, vlastne to ze ti stupne ti potvrdi ,ze prebehla ovu...vies isto ze ti prebehla ovu ?
a ten duphaston ak beries treba uzivat az ked prebehne ovu lebo to moze potlacat ovulaciu ak ho vezmes skor ako prebehne...
@kolegina26 no včera večer som mala pozitívny ovu test. Malá som včera aj dva dni po sebe BT 36,6- 36,7 a dnes ráno 37,0
@butterfly333 tak potom ti teploto stupne urcite mozno zajtra, mne lekarka povedala ze si mam nasadit duphaston 2 dni po ovulacii
@butterfly333 - ze ovu neprebehla ak teda nestupla bazalka skokom hore. Ja som mala minuly mesiac taky, po ovu narast len o malicko a aj to skoncilo mrchou a nie tehotenstvom.
@mamulienka30 ja som mala včera ovu test krásny pozitívny a teplota dva dni po sebe 36,6 a dnes ráno 37,0
@mamulienka30 mohla by si pozriet aj moj graf, ked uz mas vela skusenosti asi s timi teplotami, ci ? 😉
@butterfly333 tak asi bola ovulka vcera ked ti to tak pekne vyskocilo 🙂 Uz len odratavat a o desat dni skusit test.
@kolegina26 - tvoj graf nikde nevidim, ten link co si davala na predoslej strane nefunguje :(
baby? keď mi skončí mrcha tak je možné, že by som otehotnela aj mimo plodné dni? deje sa to nie? (som mladá a chceme prvé bábo tak sa pýtam každú myšlienku) 😊😂 dikii
@mamulienka30 Juuj dúfa že maš pravdu a že sa nám zadarilo. Pre istotu to ešte dnes poistime. A už len čakať a veriť že to dobre dopadne. A môže byť začali ma dnes bolieť prsia ale nie moc len troška.
@butterfly333 co viem...tak duphaston sa pouziva na upravu cyklu ale aj na udrzanie pplodu....
@butterfly333 - no to nemoze 😉 Aj keby doslo k oplodneniu - tak plava este vajicko deliace sa niekde vo vajcovodoch - uhniezdi sa 5-10.den po ovulacii - a az potom zacne produkovat hcg - a az potom 2-3 dni neskor je meratelne v krvi a o 3-4 dni meratelne v moci ;) A do tej doby nemaju tehotenske priznaky z coho byt, lebo ani tvoje telo nevie, ze si otehotnela ;)
@mamulienka30 mňa nikdy prsia nebolia no možno to je z tej ovu ja neviem nevyznám sa v tom.
@butterfly333 - moze byt aj s ovu, hormony su na vrchole a hcg a lh je dost podobne. Joj zavidim, ze uz mas po ovu, ja si este pockam dva tyzdne :( Neznasam dlhe cykly :(
@mamulienka30 no neboj veď aj ty sa dočkaš ja viem to čakanie je hrozné no verím že je to na dobrej ceste. Ja som sa dnes bola v kostole aj za nás snazilky pomodlit tak dúfam že to pomôže.
@butterfly333 - mne ma dojst buduci tyzden svokra, takze sa ja budem skor modlit, nech ma dobry spanok aby sme snazilkovat mohli 😀
@mamulienka30 Juuj svokra. No ja nemám už ani svokru ani svokor nežije. No kašlat na svokru veď hádam to nejako zvládnete. Budem držať palce. Ozaj som sa chcela spýtať v pondelok idem do práce no mám nočnú že ako kedy si mám merať BT keď som ju vždy merala o 7h ráno.
@butterfly333 - no na smeny robit neviem ci sa vobec merat bazalku da, ako casto sa ti meni cas vstavania? Musis minimalne 4h neprerusene spat a az potom merat, ale ci sa to da takto neviem skus sa spytat @lauritka ona je tu taky meraci guru 😉 Svokra je skvela, potrebujem postrazit tie dni deti a mam behacky po lekaroch, takze pomoze, len s tym snazilkovanim to bude take no - na tajnasa rychlo rychlo, steny sme v dome asi mali postavit trosku hrubsie 😀
@mamulienka30 ja som mala týždeň voľno tak sa mi dalo merať. No spýtam ja jej.
ahojte koceny,tak ja som uz tiez v novembrovkach,s mm sme zacali snazit cca pred 3 az 4 dnami,tak uz len cakat 😝 ,ci sa zadarilo ,ale dufam ze uz konecne najdem krasne dve ciarky,velmi si to s mm prajeme uz dlhsi cas 😝 ,to cakanie ma zabija ,vzdy trva nekonecne dlhooooo ,uz si kadeco namyslam ,len sa pozorujem ci nespozorujem nejaky ten zvlastny priznak ,aj ked je to est eskoro,ale uz mi asi sibe ,drzim prsty vsetkym ,aby sme uz na leto ukazovali krasne bruska v bikinach 😀

@katkatonkova dakujem za vysvetlenie ,asi mi to neslo lebo bol zly format 🙂