Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@julypetkova ahoj vitaj medzi nami. A ktorý DC si ?
@mamulienka30 😉 este cakam ci nespozorujem palenie zo spodu ,lebo pri prvom tehu aj pri druhom som mala pocit palenia alebo stipania ,a to som vedela ze asi sa zadarilo ,je to u mna jede z prvych priznakov tehu ,ked este ani test neukaze dve ciarky,moze ist aj o uhniezdovanie 😉
@butterfly333 15 DC ,takze este mam dost casu na testik,az az 🙂
@julypetkova - ja som mala kazde tehotenstvo ine priznaky takze si vemi nepomozem, jedine, co bolo vzdy rovnake, ze mi strasne smrdela kuracina, dvihal sa mi s toho zaludok.
@julypetkova ja som dnes 16DC a asi 1DPO tak uvidím či sa zadarilo. Dúfam že áno.
caute, presuvam sa k vam z oktobrovych snaziliek. dnes 1dc. Drzim palce, nech je tento mesiac pre nas vsetky uspesny 🙂
@butterfly333 ked ja som raz skusala tie ovu testy a myslim si ze sa im neda moc verit ,lebo ked som neskusala nemala som problem otehotniet a ked som skusala ,tak sa mi zdalo ze nejak neskoro mi ukazuje ovulaciu ,na 14 az 15 den a ked sme snazili inokedy tak skor ,okolo 10,11,12 ,tak to vyslo,takze teraz ked sme snazili tak som to robila skor zo zvedavosti ,ale neverim im,riadim sa tym ze skor zcat ,lebo aj spermia vydrzi v tele dva az tri dni,tak sa to da stihut ,ale ked sme skusali minuly mesiac na 14 ,15 DC tak nic z toho nebolo, tak ty si 1 den po mne, a kedy ste snazilkovali?
tak mozno teraz sa mi to podari 😒 @mamulienka30
@butterfly333 jedne mozes vynechat po tej nocnej..
@iuno vitaj ,aj ja dufam ze bude ,aby sme mohli na leto ukazovat krasne velke bruskaaa 🙂
@mamulienka30 ja som mala akurat citlive prsia ,a trosku sa mi tocilo v hlave ,ale nikdy som nevracala ani nic podobbe 🙂
@lauritka jeden? Ja mám ale nočnú celý týždeň.
@julypetkova ahoj, k tim ovu testom ja tiez neviem ci im verit lebo mne povedala lekarka na usg ze praskol a ovu test mi ukazal az 2 dni po 😒
@julypetkova ovu testom sa da verit viac ako tomu, ze je ovulacia vzdy v rovnaky den... mne to tiez kolise a mam aj rozdielne dlhe cykly. A su aj ovu testy rozdielnej kvality, ja mam digitalne clearblue.
@julypetkova od 7DC každý druhý deň aj včera aj predvčerom no aj dnes pre istotu.
@kolegina26 - no tie teploty nic moc dost ti to skace a robi prepady, ale uz aj taketo tehotenske grafy som videla 😉 Budes o dva dni testovat?
@butterfly333 tak potom meraj rovnaky cas po prebudeni po nocnej 🙂
@mamulienka30 to som sa chcela spýtať na ten graf je to dobre keď to tak po ovu skáče?
@mamulienka30 neviem lebo uz nechcem byt opat sklamana mozno pockam ci pride M.😒
@butterfly333 no velmi nie, ja prihodim moj graf z minuleho mesiaca, skoncil menstruaciou ale v podstate podla lekara mam byt rada, ze mam taketo vyrovnane teploty, ze to je dobre znamenie, ze neni ziaden hormonalny problem. Po ovu hlavne nesmie skocit pod tu priemernu modru ciaru, co ti ff naznaci.
@kolegina26 - ja si vzdy vravim, ze pockam, kym bude meskat a nikdy to nevydrzim 🤐
@mamulienka30 aha no uvidíme ja mám od pondelka nočnú tak uvidím ako mi to ukáže tie teploty.
@mamulianka30 no ty mas pekny graf, tak drzim palce 🙂 , ja som si dala robit hormonalny profil a ten je vraj v poriadku...tak neviem preco skace potom....
@mamulienka30 no ved toto vydrzat je tazke 🙂 ale niekto pisal ze vraj ovu testy mozu ukazat tehu tak mozno to skusim 😀
@kolegina26 - hej vedia ale treba ranny moc a byt aspon 10dpo a musi byt mega pozitivny 😎
@kolegina26 - no graf pekny byt moze ale mrcha dosla aj tak :( Takze dalsie kolo, co uz. Ono v hormonalnom profile asi netestuju vsetko, napriklad zvyseny prolaktin treba este extra otestovat, teda aspon u mojho lekara.
Ahojte, tak uz mam po plodnych dnoch, snazili sme sa na 100% tak uvidime, uz len cakat ..Vsetkym vam drzim palce !!!!
@mamulienka30 ty mas uz tri deticky ako dlho si sa snazila o ne ?
@momamo drzim palce nech sa zadarilo 🙂

@julypetkova veru to samopozorovanie je asi najhorsie 😀