Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mamulienka30 tak ti velmi drzim palce nech Vam to vide cim skor 😉 a dakujem za rady ...
@mamulienka30 no ved to ,mozno tie drahsie su spolahlivejsie ,ja mam zas pravidelny cyklus 28 dnovy ,takze mne ani ovu testy netreba ,to som si len zo zvedavosti kupila a skusila,a mam z vlastnej skusenosti overene ze ked sme sa pokusali o prve babo tak sme skusali na ten 15 DC a to bolo uz neskoro a na dalsi mesiac o nieco skor na 11, 12 a vyslo to 🙂
@momamo taky tak,uz len cakame 😉
@snubenci08 Ahoj mojenko...co je stebou...ja zase o nieco klesam.... ☹ ☹ ☹
@katkatonkova ahoj pozerať že teplota troška klesať ale to dúfam nemusí byť až také zlé veď neklesla až tak moc. Či to vadí?
@butterfly333 tak v podstate ked som porovnavala grafy z minulych mesiacov tak takyto super som este nemala...no uvidime zajtra co bude...mam cca 4 dni do mrchy...mam 26 dnove cykly....no prsia uz citim minimalne na dotyk a podbrusko tak trocha citim...
Ahojte dievcata 🙂 prajem Vam krasny tyzden 🙂 Ja cakam v nedelu mrchu ale som strasne nedockava by som si najradsej urobila testik 🙂 aj ked viem, ze je to zbytocne...
@katkatonkova 36,85 je v pohode... 🙂 ja uz som mala aj 36,78; to som spala ale odkryta, tak to davam za vinu tomu 🙂 ved uvidis ako zajtra.. inak mne ovu test ukazal skor ako tehu 😎 tiez asi tak 4 dni pred mrchou, slaba ciarka a kazdy den silnejsia, az ked mi 3ti den silnela, tak mi tehu ukazal ducha
@nanervy_2 ja viem...ale ked taaaak pekne mi isla teplota hore a vcul ide taaaak pekne dole.... a tak urcite nieco pride...bud mrcha alebo dieta....tak ja cakam skorej to druheeee 😉 😉 😉
@katkatonkova no ano, to cakanie je nanervy...
@nanervy_2 asi sa aj ja premenujem ze na nervy_3....to mi lepsie sadne.... 😉 😉 😉
baby ako je to vlastne? Po ovu by mala teplota stupat ci klesat???
@katkatonkova neboj ja verím že to bude v poriadku treba len veriť. Ja som dnes 2DPO dva dni teplota 37,0 tak dúfam že sa zadarilo.
@mata1512 mala by stúpať.
@katkatonkova a od ktorého dňa ta bolia prsia?
@butterfly333 zhruba tak 4 - 5 dni dozadu.....teraz ich mam na dotyk trosku citlive...aj podbrusko citim...zase.....
@mata1512 ked prebehla ovu tak ti teplota musi stupat...no pokial neprebehla tak ti stupne troska a potom klesne....
@katkatonkova mňa začali trochu bolieť v 1DPO ale tí asi len preto lebo bola ovu .
@butterfly333 dakujem za radu 😉
Baby kedy ste si najskor robili test? nemyslim az po vynechani mrchy, to nevydrzim 🙂
@katkatonkova ja som mala vcera (v den ovu) 36,8 a dnes 37,1. Moze to tak byt?
@mata1512 aj si to znacis do nejakeho grafu?....ano ta teplota 36,8 mohla byt ovu....
@butterfly333 tak snad tobude mat nejaky zmysel ked ma bolia.... 😉 😉 😉
@katkatonkova neboj verím že áno že to bude v poriadku. Som zvedavá ako to bude pokračovať. No ja po týždni doma čo som oddychovala tak dnes idem na nočnú. Tak uvidím ako bude vyzerať BT .
@katkatonkova ano, ale BT si meriam len 3den. Predtym som si robila len ovu testy. Den pred ovu som mala 37,1 a v den ovu 36,8 a dnes zase 37,1
@butterfly333 ved ked dojdes domov z nocnej a pojdes pat takpotom ked sa zobudis tak si to poznac..a popripade si aj poznac nejaku hodinu kedy si to merala....
@katkatonkova ano jedine tak sa to dá.Len dúfam že to bude v poriadku že sa zadarilo.
@butterfly333 cakanie a trpezlivost ruze prinasa....zase citim prsia...ako keby mi tam pichalo....hlavne v lavom....
@katkatonkova to ja zatiaľ cítim prsia od spodu ma trochu bolia ale to má tak bolia vždy pred mrchou no do mrchu mám ešte 14dni tak neviem.

@kolegina26 - vzdy to slo rychlo, dve na prvy raz a tretie styri mesiace. Teraz sme zacali treti cyklus, tak akosi dufam, ze uz by to mohlo vyjst, ale tak kazdy raz je to ine a o par mesiacov mam uz 35 ze ano 😖 Uvidime, ale uz necitim taky tlak a neistotu, ako to bolo ked sme chceli prve.