icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
6. nov 2014

@nanervy_2 super ďakujem za link som sa tam veľa dočítala a niektoré aj sedia. No som len 5DPO tak tie príznaky sú asi skoro.

butterfly333
6. nov 2014

@nanervy_2 no do mrchu ešte 11 dní no ako som čítala ten link tak mám taký mliečny výtok či hlien alebo čo to je. Nepali nesvrbi nebolí tak Dúfam ako tam píšu je to v poriadku.

petra212
6. nov 2014

@butterfly333
To sa nedá takto povedať, že ako má vyzerať tehu graf. Každá z nás sme iná. Takže aj každý tehu graf môže inak vyzerať.
Ja akurát viem to, že pri tehu sa teplota drží hore. Neklesne na predovulačné teploty.
Tak isto sa nedá povedať, že keď máš 37,1 že si tehu. Ale nedá sa povedať ani, že nie si. Pretože pre niektorú je to normálna poovulačná teplota a pre niektorú je to už taká zvýšená teplota, že môže (ale nemusí!!!) znamenať tehotenstvo. Napr. moje POovulačné teploty sú od 36,4 do 36,7 čo je niekoho veľmi málo a pre niekoho normálna PREDovulačná teplota.
Dokonca aj u jednej konkrétnej ženy pri rôznych tehotenstvách môžu byť grafy rozdielne.
Dokonca aj netehu grafy sa nedajú zaškatuľkovať, že tento mesiac mám takýto graf a taký budem mať aj budúci.

Všetko o meraní BT si môžeš naštudovať tu:
http://merenibt.xf.cz/index2.html

Keď si tam rozklikneš vľavo "meranie BT" tam si môžeš pozrieť aj "príklady kriviek" tehu aj netehu myslím, že sú tam.
Máš ich tam habadeeeeeeej. Môžeš študovať až do nedele 😉
A sama uvidíš, že tehu grafy môžu byť úúúúúúplne rôzne.

petta87
6. nov 2014

@wanda87 asi musime verit ze to tak bude 😝

butterfly333
6. nov 2014

@petra212 si zlatá ďakujem. No predsa ovu teda od 1DC bola teplota 36,5-36,7 po ovu 37,1 a dnes 36,9. Ďakujem prestudujem to. No momentálne som na pohotovosti s mužom od rána je seknuty a bol u ortopeda a ta pičaaaaa sestrička nu povedala že sa mal obj.že ho nezoberie a on necíti si poľky tváre krk tak ho poslala domou tak som s nim musela na pohotovost. To je prístup sestričky v hlohovci u ortopeda a ešte tie babky v čakárni si zastávali a ona že aby sa do toho nestarali lebo nezoberie ani ich. To je riadna chudera takto sa správať k pacientom.

monicka9
6. nov 2014

Teším sa😊Mne sa dnes podarilo vybaviť prednostne vyšetrenie na imunologii a to uz 12.11. budúci tyzden😊 super nechcela som čakať do februára 2015😒 tak ze tento mesiac absolvujem vyšetrenie na imunologii, endokrinológii a na hematologii a všetko prednostne lebo termíny mi dali normálne az na marec/apríl 2015 to je hrozne neskoro😒nechcem strácať čas, mam 32 rokov a chcem si byt istá ze som po zdravotnej stránke v poriadku aby mi konečne dalsie tehotenstvo vyšlo😊

katkatonkova
6. nov 2014

@nanervy_2 ja uas netestujem...az ked bude niekedy meskat.....to by som sa stresuvala potom....

katkatonkova
6. nov 2014

@butterfly333 srdiecko to mi je luto ze to takto s muzickom dopadlo...a na tu picu som sa kludne stazovala...toto keby mne urobila tak uz tam ta zenska nerobi....a ver ze by mi to nerobilo ziaden problem urobit...no snad mu aspon na pohotovosti trocha pomozu....daj vediet ako ste dopadli.... 🙂 🙂 🙂

snubenci08
6. nov 2014

@butterfly333 ja som dnes len 2 DPO

butterfly333
6. nov 2014

@katkatonkova Ajojky no už sme doma boli sme tam dve hodiny dostal infúzie a že má stlačením či pricviknutu miechu. Tak ležať doma v teple. A zajtra s malou na kardiologiu na zaťažove testy. Tak som si na dnes dovolenku vzala.

butterfly333
6. nov 2014

@snubenci08 a ako sa zatiaľ máš všetko ok? Už ste sa presťahovali?

butterfly333
6. nov 2014

@petra212 pozerala som tu stránku a nič tam nieje len úvod o meraní.

snubenci08
6. nov 2014

@butterfly333 áno už sme presťahovaní. Konečne. Aj upratané už máme všetko, len máš čaká ešte maľovanie cez víkend. A ty ako pokračuješ?

katkatonkova
6. nov 2014

@butterfly333 tak aspon mu uz bude lepsie....no ja som v stredu objednana na gyndu...na onkocytologiu kvoli HPV....tak uvidime jak dopadnem....no a chcem sa s nou dohodnut ako budeme riesit to ze chcem otehotniet,,,tak som aj hovorila muzikovy ze musi ist na SPG.....tak nejak to zobral normalne....ale uvidime jak dopadnem...snad mi aj vajka skontroluje.....inac som sa vecer taaak nastvala....krasne som so vymiesila cesto na parene buchty....a taak pekne vykyslo...naplnila, uzavrela ze sak necham este vykysnut...az mi prekysli...tak 5 buchiet sa podarilo a 15 islo smer kos...normalne ma to skoro rozplakalo....takmuz bol gentleman a objednal picu...tak uz len odfukujeme....este o desiarej so psom von a potom smer postel....este ze je zajtra piatoook...

butterfly333
6. nov 2014

@katkatonkova maš HPV vírus či len na kontrolu ideš? Ja som o tom viruse do teraz ani nevedela len mi kamoška vravela že to ma. Mňa na nič také nevyšetrovali. Tak dúfam že som v poriadku. Aj ja pôjdem spať muž už spí po toľkých infuzkach a injekciach ešte že mám dnes voľno. Tak dobrú noc zajtra.

butterfly333
6. nov 2014

@snubenci08 no ja celkom fajn som dnes 5DPO zatiaľ je všetko ok no trošku som mala taký mliečny výtok ale vraj to je ok som čítala. No muž už spí tak idem aj ja. Dobrú noc. Pa

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 ten HPV virus ma asi 85 precent zien.....no a ja ho mam vysokorizikovy takze som sledovana...to znamena ze mam nabeh na raka....ale je to v pohode....tak idem zase na stery aby mi zistili ci je nieco nove alebo to ide po starom....no a samozrejme jej poviem nech ma este prezrie.....ci som ok...inac moj muz povedal ze by sme to radsej mali riesit cez nejake centrum kedze som za pol roka neotehotnela....tak to budeme riesit uz po vianociach...ale este by mohol ist na SPG....povedal ze pojde ze ked mu tam daju nejaku mladu sestricku...dilinooooooo......tak uvidime jak dopadneme...... 🙂 🙂 🙂

butterfly333
7. nov 2014

@katkatonkova moja tak to držím palčeky abu to dopadlo najlepšie. Ja idem s malou na tu kardiologiu.

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 no bezkaj...ja tu budem cakaaaat...nech to malej ok dopadne....

snubenci08
7. nov 2014

@katkatonkova ahoj tak dnes som skúsila merať som 3DPO a teplota 36,8. Teda o 0,3 vyššia ako normálne. Bodaj by sa udržala vysoko :-/

petra212
7. nov 2014

@buttelfly333
keď hovorím, že je to ho tam habadeeeeeeeej tak mi ver ....
😉

čo takto otvoriť vľavo menu??????
Klik na "otevřít vše"
Zase vľavo sa ti otvorí menu a tam sa môžeš aj zblázniť ale do večera to všetko neprečítaš 😉

katkatonkova
7. nov 2014

@snubenci08 musi sa drzat vysoko.....tesim s tebou....len tak dalej....ja dneska druhy den mrchujem...tak si uzivam sexualnu slobodu..... 😀 😀 😀

butterfly333
7. nov 2014

@petra212 ahoj jasné že ti verím no skúsim to pozriet ešte raz. A dakujem. Takže BT nesmie klesnúť pod tu čiaru? Zatiaľ sa držím hore tak dúfam že to bude v poriadku.

snubenci08
7. nov 2014

@katkatonkova no ešte neni z čoho sa tešiť :-/ ešte veľa dní do MS ☹

katkatonkova
7. nov 2014

@snubenci08 ok...tak este sa nebudeme tesit.....my sme vcera nakoniec dospeli k tomu ze od noveho roka to zacneme riecit cez nejake centrum....mame svoj vek tak proste nechcem cakat aj rok kym sa nam normalne zadari.....

julypetkova
7. nov 2014

baby viete mi niektora poradit ,to ked je este skoro na tehhu test ,niekto spravy ovutest a ten ze ukaze skor ,neviete mi povedat ze ci tie ciarky na ovuteste maju byt rovnako silne alebo nevadi ak je jedna tmavsia a druha silnejsia?Myslim tym aby to znamenalo tehotenstvo. 😒

katkatonkova
7. nov 2014

@julypetkova ahojky...co viem tak zvykne aj ovu ukazovat tehu, no musi sa robit z ranneho mocu a kontrolna by mala byt bledia ako ta co sa ti ukaze....to som len pocula...odskusane este nemam....no je nozne ze si uz tehu....

snubenci08
7. nov 2014

@katkatonkova jasné to úplne chápem, radšej skôr začať riešiť

snubenci08
7. nov 2014

@julypetkova ja to mam vyskúšané, treba robiť z ranného moču a testovacia musí byť rovnako silná, alebo silnejšia ako kontrolná (tak ako pri ovulácii). Záleží koľký DC si a koľký DPO.

nanervy_2
7. nov 2014

@julypetkova mam odskusane 😎 ked sa mi 4 dni pred ms drzala teplota stale hore, skusila som ovu (iny som nemala doma) a vybehli 2 ciarky, ale ta druha slaba, tak po niekolkych minutach.. co este nic neznamena.. dalsie 3 dni ciarka tmavla, ked bola skoro taka ako kontrolna, mala som na tehotenskom ducha. cisto pre zvedavost som ocikala pred par dnami aj ovulacny, ta testovacia vybehla v momente a je taka silna, ze kontrolna mi pride ako slaba... ale tak to mi uz aj tehu veselo ukazuje kolajnice. ale tak pred tym mi ani ovu neukazal 2 ciarky, proste musis si pockat kym sa uhniezdi a zacne tvoje telo produkovat spravny hormon