Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Ahojte baby,pridavam sa k vam. tak my sme to skusili tento mesiac konecne cez ovulku. Do MS mam 7 dni , teploty mam najnizsie tento mesiac ako ine cykly 36,6 - 36,75 ,tak snad je to ok. Gratulujem snazilke nanervy,drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 🙂 Testy by som najradsej ocikavala kazdy den 😀 ale tak boli by to vyhodene peniaze . Tak snad nam to vyjde,nech mame krasne Vianoce 🙂
@leren1 mňa bolievajú pred ovu, takže určite môže. Ja tiež dúfam že tá potvora už nedorazí. A to isté prajem tebe 😀
Ahoj ivet, vitaj medzi nami snazilkami....určite už úspešnými....veď sa blížia Vianoce....🙂
@nanervy_2 tak to gratulujem a prijemne tehulkovanie prajem so stastnym koncom 😉
Holky ktore mate skusenosti s ovu testami poradite ? Pre neutichajuce silne bolesti v podbrusku,krizoch a pichlavych bolestiach v prsiach som vyslala manzela kupit ovu test (nemam s nimi skusenosti ) .aby som vedela co sa deje bo taku silnu ovu som nikdy nemala (ze by inifolic ?) Je podla vas pozitivny ? Manzel ma presviedca ze jedna je slabsia...dakujem
@leren1 - kontrolna je slabsia, testovacia silnejsia - ovulka do 12-24 hodin. Takze sexik dnes a zajtra a nic nepremeskate.
@mamulienka30 dakujem...juj budem sa mysiet premoct pre tie bolesti ale to dam 🙂
@leren1 - ved vinko + ibuprofen a ide sa ;) Pre babatko vsetko 😀
@mamulienka30 ano ano 🙂
@leren1 - jaj zavidim ti ten testik, u mna este bielo na ovu testoch, tak hadam o par dni aj my budeme moct zarabat babatko 😀
Aj ja beriem prvy mesiac inofolic.skusame uz rok asi a nic.dufam,ze sa pomocou inofolicu uz podari 😅
@mamulienka30 jaaj bodaj by si mi zavidela taky tehu testik 🙂 a este otazka ked ma boli a picha lavy vajecnik znamena to ze z toho vajecnika pride ovu ? Nevies ? Na tuto otazku neviem odpoved...bo nemam lavy vajcovod
@leren1 - mna boli pred ovulkou cele podbrusko, neviem to povedat presne a aj picha po oboch stranach... ale ak nemas lavy vajecnik, samozrejme ovulujes s praveho, ked je ovu test pozitivny ;) Ja som 13dc, minuly mesiac bola ovulka 18dc, tak hadam smer vikend mozeme s manzelom snazilkovat 😀 Aj ked teda od stvrtka tu bude svokra, to je take blbe 😀 😀 😀
Urcite 🙂 podla mna mna z neho obcas picha aj mimo ovulacie a potom si namyslam ze som tehotna ☹
@leren1 pozitívny jednoznačne 😀 ovu dorazí do 24-48 hodín
@ivietka to aj ja vzdy tesim sa kazdemu pichnutiu 🙂
@mamulienka30 nie vajecnik mam len vajcovod chyba vies ?? 🙂 drzim palce silno ! Svokru poslite do obchodu abo na kavu 🙂
@leren1 z tej strany ktorá má bolí ovulujem. Aspoň teda ja 😀 ale keď máš pozitívny test tak asi ovuluješ z pravého
@leren1 - my mame tri deticky a do toho svokra, to je uz tazky level najst si tu chvilu pre seba 😀 😀 Ale nejako to hadam pojde 😀 😀 Vajcovod moze boliet? Som nevedela, ale hlavne je, ze je ovulka, jedno z ktorej strany, nech sa babatko pekne chyti a uvidime sa v augustovkach 😎
@mata1512 Ahoj Mati ja moj partner sme zacali vcera snazit o babo a tiez neviem ako sa podari. Ja mam podla gynegologa cas asi tri mesiace nato aby som mohla otehotniet potom uz ziadnu a bojim sa najhorsieho, ze sa to nepodari ale ty sa nevzdavaj ja ked som chcela malu trvalo to rok aj dva mesiace a dokonca som nemala ani menstruaciu tak verim ze sa ti to podati
@mamulienka30 nie ale ked ovulujem z laveho vajecnika (ten ma boli ) tak neotehitniem ked tam nemam vajcovod...vajcovod neboli uz nema aky 😉 len vajecnik picha a boli :-/ juj tak nieco musite vymysliet nech sa podari 🙂
@snubenci08 to si ma moc nepotesila ☹ nevadi aj zazraky sa deju 🙂
@leren1 - zazraky sa veru deju. Plus teda vacsinou zena ovuluje na striedacku z jedneho a potom zasa z druheho vajecnika, ked nie tento, tak to vyjde buduci mesiac. Dobre je, ze inofolic funguje, u mna nepriniesol ziaden efekt 😝
@mamulienka30 myslis tym, ze sa ti s nim nepodarilo otehotniet?
@ivietka - neskratilo mi to cyklus, to tym myslim, vacsinou sa inofolic berie prave na upravu cyklu a mne to stale skace ako besne 😔
Hmmm jasne... Ja mam cyklus ako hodinky.Nosifol som sa rozhodla brat len kvoli vitaminom co su tam.Tak snad si s nim neublizim...

@snubenci08 kedy mas dostat ? Dufam ze ti nepride 🙂 ja od vcera velmi pichaju prsia a bolia ale nie na dotyk ale vnutri a dost,moze to byt ovulaciou nevies ?