Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 Som len10 DPO a MS cakam v pondelok...
@snubenci08 že tá LF sa ráta od ovu po kedy?
@mata1512 aha, ja že už máš teraz dostať. Aj meriaš teplotu?
@butterfly333 od ovu po deň pred MS
@snubenci08 no tak sme sa konečne pochopili 😀
@snubenci08 áno, meriam. Ale začala som len tento mesiac od ovu.
ahojte vcera som sa ku vam pridala...ja som tiez cakatelka 😉 vecer po sexe som mala slabe ruzove spinenie tak som sa zlakla, uvidime ak sa nepodari ani tento mesiac asi zacnem aj ja merat a snad mi date rady co a ako... 🙂
@mata1512 a robíš aj graf?
@butterfly333 áno robím. Mám ho cez apku v mobile.
@mata1512 a dá sa ho sem hodiť?
@butterfly333 No, skúsim
baby stiahla som si fertility friend...ci je aj nejaky lepsi? a ked meriate je na to nejaky speci teplomer? ci klasika nejaky? v tomto som novacik 😕 🙂
@butterfly333 dufam,ze to bude dobre vidiet...
@mata1512 ja mám v mobile tiež no nejde mi sem poslať tak som odfotila čo mám ešte jeden na tablete.
@mata1512 To nemáš ten cez tu ružovú knižku? Mám taký istý v mobile. Inak super teploty.
@katickaaa stačí aj obyčajný teplomer
@butterfly333 dakujem. Aj tvoje teploty su super. Ano je to cez to. A mam este jednu. Skusim tu, ci to nebude lepsie vidiet.
@mata1512 ja nemám pc tak v mobile mám tu knižku a to mi nejde stiahnuť.
@butterfly333 Ja to mam tiez fotene cez tablet...
@mata1512 no super krásny máš aj ty ten graf tuším ich máme podobné. Držím mooooc nám palčeky.
@butterfly333 No veru. Držíme si navzájom... Mne včera mm povedal, že mi nejak spadlo bruško... Nepatrím medzi najštíhlejšie baby a "bachor" som mala riadny. 😀
@mata1512 čo si schudla? No ja cvičím thajský box no ako sa snažíme tak som nebola cvičiť. No a že už ledva zapnem monterky čo mi padali neviem čo si mám o tom myslieť.
@butterfly333 Neviem,ci schudla, ale padlo mi trochu nižšie bruško, lebo predtým som mala taký bachorik poriadny. Ale možno je to už zo zúfalstva. Ale povedal mi to mm... Tak neviem.
@mata1512 ja už som tiež z toho zmetena no dnes idem do práce mám poobednu poslednu potom 5dni voľno.
@butterfly333 Ja idem dnes a zajtra na nocnu ☹ Ale vôbec sa mi nechce...
ahojte dievčatá. Chcem sa poradiť ohľadom stanovenia ovulácie. S manželom sme sa tento mesiac pokúsili o bábätko. Poslednú menštruáciu som mala 23 okt. a cyklus mám cca 30 dňový. okolo 5.11 ma neskutočne pichalo v podbrušku a trvalo to asi pol dňa, potom ustúpilo. Nechránený styk sme mali 7.11 a 8.11. Je možné že v čase bolesti prebiehala ovulácia alebo bolo pred ovuláciou a len praskol folikul. Nemám v tom jasno za to som sa chcela poradiť 🙂 Som zvedevá či sme sa trafili a či dostanem koncom mesiaca menzes.
@mata1512 ja nemám rada nočné. No už len dnes a potom voľno nemáme objednávky tak si oddýchnem 🙂 . A ubehne mi to rychlo teda dúfam.
@iplilien Tak pokial viem, najlepsie je snazit sa pred ovulaciou, tak 3 dni pred a den po. Ci to pichanie Bola ovulacia? Mohla a nemusela. Ja napr. ovulaciu necitim, len mam v tych dnoch pocit, ked sa pozriem do zrkadla, ze som nejaka krajsia 😀
Ozaj babulky, poprosim o vysvetlenie pre nas- zaciatocnikov, co znamena DPO a LF? Dakujeeeem! 😀

@butterfly333 áno od dňa, kedy máš ovu a končí deň pred MS. Už sme sa pochopili😀