icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
12. nov 2014

@iplilien a ovu testy si robíš? Podľa mňa ak mas cyklus 30 tak ovu by mala byť 16.DC aj ja mám taký cyklus.

mata1512
12. nov 2014

@butterfly333 ja mam volno v piatok a cely vikend a potom na 3dni do prace a 4dni volno. Ale to už budem aj vedieť na čom som...

butterfly333
12. nov 2014

@mikema DPO deň po ovu a LF dĺžka od ovu po ms.

iplilien
12. nov 2014

@butterfly333 Nie nerobím zatiaľ som to až tak nesledovala, máme len prvé pokusy. a bolesti v podbrušku mávaš pred ovuláciou? nejako podobne tiež? Ak by mala byť ovu 16 deň cyklu tak to bolo toho 7.11

butterfly333
12. nov 2014

@mata1512 ja potom až v utorok do práce na rannú. Tak uz tiez budem vedieť ako som na tom aj sa bojím. Vieš už som 4x potratila a 1x rodila už mŕtve a nechcem už žiadne sklamanie a bolesť.

petta87
12. nov 2014

@butterfly33 ahooo no ako sa mas? Co nove?
@zuzkaa8855 zuzuzlik a ty čo mas nove? vies uz niečo či? zatial čakame? ako aj ja?

mata1512
12. nov 2014

@butterfly333 to mi je luto. A velmi Ti drzim palceky, aby to bolo ok.

butterfly333
12. nov 2014

@iplilien ja bolesťi nemavam žiadne ani počas ovu keďže som ju nikdy nezaregistrovala . No my s mm sme sa snažili pred ovu cez ovu po ovu cca 10 x . Tak dúfam že sa zadarilo. Od pondelka cítim podbruško také ako keby mala ms prísť aj ma včera na pravej strane ťahalo no Dúfam že je to na dobrej ceste. Trochu cítim kríže. Som 11DPO a cc 4-5 dni by mala prísť ms no dúfam že už nepríde.

butterfly333
12. nov 2014

@petta87 Ahooooooooj no celkom fajn teploty stále 37,0- 37,1 som 11DPO tak dúfam že MS nedorazi. Včera ma tak trochu na pravej strane ťahalo či čo to bolo aj podbruško nejak bolelo ako pred ms no tak dúfam že je to ok. A čo ty moja ako?? 😀

snubenci08
12. nov 2014

@iplilien nooo podľa popisu bolesti si mala ovu. A snažiť sa má pred ňou. Takže 2 dni po ovu je už oplodnenie málo pravdepodobné. Aj keď možné je všetko

snubenci08
12. nov 2014

@katickaaa ja mám fertility a je dobrý. Mám aj v telefóne stiahnutú appku ovuview. Aj tá je veľmi dobrá

momamo
12. nov 2014

Ahojte 🙂 Mna uz druhy den boli podbrusko. Od vcera silnejsi vytok a dnes dokonca hustejsi. Ale co sa mi rano stalo, zobudila som sa a strasne ma boleli lonove kosti a akoby ,,svalovka" po vnutornych stehnach 😀 Normalne som to musela rozchodit, nikdy sa mi to nestalo, nechapacka. Ms mam mat v pondelok ale je mi fakt vselijako. Pekny den vam prajem 😵

mata1512
12. nov 2014

@momamo ahoj, aj ja mam dostat ms v pondelok.. Budeme cakat spolu, ze nepride...

momamo
12. nov 2014

Inak som zistila, ze keby to aj tento cyklus nevydalo nic sa nedeje, koncom mesiaca mam dalsiu ovulaciu, cize to znamena ze budem stale novembrova snazilka a to si ma uz doktor podchyti 😀

mata1512
12. nov 2014

@momamo no ja dalsiu ovu mam az zaviatkom decembra...

mata1512
12. nov 2014

*zaciatkom

zuzka337
autor
12. nov 2014

@snubenci08 dakujem 🙂

koka231
12. nov 2014

Ahojte dievcence viete co sa mi stalo dnes na obet strasne mi zostalo zle znicoho nic len kavu som vypila a tu ja pijem vzdy na obed len mi chutila tak divne v ustach a potom som mala vysoky tlak 170/93/118 strasne ma pobolieva to podbrusko a zaludok sa mi obracia v strese som ani moc neni ani som sa nezlakla nicoho uplne v klude som neviem co mam robit ci zajst na pohotovost alebo co ......tt mi uz nic neukazuju teda len jednu ciarku a ziadnych duchov 10tkovy test

mamulienka30
12. nov 2014

Ovulkaaa zeny tak sa tesim 🙂 Vecer dojde manzel a hadam nic nepremeskame 🙂 A nesmejte sa na tom pocte roznych testov, ja idem na istoty 😀 😀

mamulienka30
12. nov 2014

@koka231 - to znie ako nejaka hormonalna nerovnovaha, to by aj to meskanie menstruacie mohlo vysvetlovat. Hormonalny profil ti lekar robil?

koka231
12. nov 2014

@mamulienka30 ale mne ms este nemeska ta ma dojst az cez vykend

snubenci08
12. nov 2014

@mata1512 ja v nedeľu ne-čakám a aj @butterfly333 ne-čaká v nedeľu, alebo pondelok, takže ne- čakáme všetky spolu 😀 😀 😀

mamulienka30
12. nov 2014

@koka231 - preco potom testujes 😕 Ved to je prilis skoro.

snubenci08
12. nov 2014

@koka231 teda toto je ťažko zhodnotiť, to môže byť všeličo, kľudne aj tehu, len možno ešte nemáš dosť HCG v moči. Alebo aj všeličo iné. Ťažko povedať, skús počkať, či príde mrcha, ak nie, daj si spraviť test z krvi.

mata1512
12. nov 2014

@snubenci08 To sa mi paci. Necakame spolu. Nech ide daaaaleko prec. 😉

rybicka133
12. nov 2014

kočky potrebujem pomoc, lebo som už sama zo seba zmätená poslednú menštruáciu som mala od 14.10., mávam 30 dňový cyklus....chápem to správne že meškám , alebo som načisto b...á??? prosím chcem váš názor

katickaaa
12. nov 2014

aj ja necakam s vami (pon/utr)...nevedela som sa dockat obednej prestavky taka som bola hladna a nakoniec som zjedla len polievku a je mi na grc... ☹ po ceste spat do prace som si kupila test a cez vikend asi testnem, bo to neviem vydrzat 🙂

rybicka133
12. nov 2014

@snubenci08 to by bolo super keby nám nedošla naraz pokračovali by sme spolu v tehuľkách

koka231
12. nov 2014

@mamulienka30 ja som len skusala testovat lebo uz druhy tyzen mam pobolievanie v podbrusku tak ci nahodou

koka231
12. nov 2014

@snubenci08 asi to bude tak najlepsie ale predtym ako mi prislo spatne som si zapalila a teraz som bola si zapalit a je mi tak isto ani mi nechutila som polku zahodila a zasa mi je spatne :-/ ale to podbrusko ma trapi ze tak dlho pobolieva :-/