Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@momamo ahoj ako? Co mas nové?? Dnes som 22DC utorok by mal prísť menzes... Dnes som bola na vyšetrení na imunologii a robili mi len základne vysetrenia no dopadli perfektne všetko nulové hodnoty iba jedna zvýšená potravinová alergia lebo som si ráno 3 deci grepovej stavy dala😂😂😂 druhé vysetrenia rozšírenejšie mi nerobili tie sa robia az po výsledkoch hematologii a to ma čaká tento mesiac😊 Jooj ale zle mi prišlo na gro ked mi robil testy doktor som to dako rozdýchať musela😣
@rybicka133 ak máš 30 dňový, tak MS má prísť zajtra
Hlasim 1DC...a snad to teraz uz vyjde 🙂
@katickaaa berieme ťa do klubu 😀
@snubenci08 dakujem a dufam, ze nam tu bude veselo dievcata 😀 a same pozitivne spravy... 🙂
@mata1512 podbrusko ma boli uz od poslednej MS aj prsia mam citlivejsie, vecer zaspim hned co mne sa nestavalo, a i ked som hladna ako vlk mam cudny pocit v zaludku a grga sa mi aj z caju 🙂 niekedy na mna pride taka zimnica a kavu som nemala uz druhy den a ani mi nechyba...no mozno som si to uz aj vsetko nejak vsugerovala alebo to moze byt aj nieco uplne ine...inak som celkom fit nemala som nikdy ziadny zdravotny problem, snazime sa uz dlho len priatel ma malo a pomale spermie...sexujeme tak kazde 2-3dni 😝
@koka231 nesmieš sa sústrediť na všelijaké tie príznaky. Ak si všimneš čo I len jeden, prídu ďalšie, ktoré si už budeš len nahovárať. Nesmieš sa na to sústrediť.
Mam taku vseobecnu otazku na vsetky, co zvyknu robit party. Ako sa vam dari skryvat pred kamaratmi, ze nepijete? Lebo ja som minule koli antibiotiku nepila a hned vsetci, ze som tehotna a ja strasne nemam chut vsetkych tahat do nasich planov, aby sa ma kazdy mesiac pytali, ze co a ako... no a mame pred sebou nejednu party, tak som z toho nervna, ze ako to riesit... 😒
@mikema tazko tazko 🙂 najnovsie chodim vsade autom a vyhovaram sa ze som leniva :D a este ked hucia tak poviem ze mozu byt radi ze ich aspon ma kto porozvazat.. a hned je klud 😎
ale videla som uz aj take tu na koniku, ako v komedii, ze odpila malinko (pripadne len nahla k ustam) a nenapadne vymenila s prazdnym manzelovym). ale si naliat vino/pivo a veeeeeelmi pomaly pit jeden pohar s tym, ze nejako ti nejde
@nanervy_2 uf ci mi to uveria? Ked normalne nestihaju za mnou... 😀 najblizsia party bude ok, kedze ju robime my, jablkovy dzus s vodou vo vinovom pohari to spravi 😀 no budem musiet aj v podnikoch objednavat nieco podobne 😀 a hlavne to teraz kamarati tak hrozne pozoruju, lebo jeden parik je uz v tom a mame taky running gag, ze ked niekto nechce pit, hned vsetci nanho ziapu, ze je tehotny (aj na chlapov) 😀 ozaj a co nealko pivo a nealko sekt? To by sli, ci?
@mikema nealko pivo si davam v pohode, beriem to ak doplnanie b vitaminu 🙂 von ak capuju nealko sa mozes dohodnut s casnikom ze ti bude capovat take... ale tak ked mate taky zvyk obvinovat z tehotnosti kazdeho co nepije tak na tvojom mieste poviem ze som, a pridam aj par mesiacov 😎 presne tak zo srandy, ak budes zmatena, skor ti na to pridu
@petta87 ahoj no veru cakam vcera poz ovu testik bol aj sexik dneska pauza zajtra zasa 🙂 oh rymovacka 🙂 vajko boli ostosest tak uvidime nemeriam teplotu lebo sa mi nechce 🙂 nechavam to na osud ty by si mala byt po snazilkovali ste?
no tak sa pripojím aj brala som inofolic v juni my robili kyretáž nakolko som potratila a teraz len čakám čo bude ale nedarí sa vobec juj som stoho nešťastná chcem si kupiť aj niečo iné alle neviem čo ani v podstťe deti už mám ale no ved vieťe smutná som stoho nič nezaberá a tá mrcha došla dneska ráno.... ☹ ☹ ☹ ☹ 😖
@butterfly333 jej baby vy mate ale krasne teploty 🙂

@rybicka133 podla mna by ms mala prist zajtra...