icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mata1512
12. nov 2014

@rybicka133 podla mna by ms mala prist zajtra...

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa kolko si dpo?

monicka9
12. nov 2014

@momamo ahoj ako? Co mas nové?? Dnes som 22DC utorok by mal prísť menzes... Dnes som bola na vyšetrení na imunologii a robili mi len základne vysetrenia no dopadli perfektne všetko nulové hodnoty iba jedna zvýšená potravinová alergia lebo som si ráno 3 deci grepovej stavy dala😂😂😂 druhé vysetrenia rozšírenejšie mi nerobili tie sa robia az po výsledkoch hematologii a to ma čaká tento mesiac😊 Jooj ale zle mi prišlo na gro ked mi robil testy doktor som to dako rozdýchať musela😣

snubenci08
12. nov 2014

@rybicka133 ak máš 30 dňový, tak MS má prísť zajtra

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 som 9DPO a 23DC...v apr. som potratila a nemam cyklus presny ako predtym ale ani nie velmi rozhadzany...uvidim ale je mi cudne uz od poslednej MS...

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa ja som 25DC a 10 DPO. Tak snad sa nam zadarilo...

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 juj ani nevies ako by som sa potesila a nielen ja... 🙂 budes aj testovat ci pockas... 😉

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa Ani sama neviem. MS by mala prist v pondelok. Aj by som mozno testla, ale bojim sa sklamania. A Ty?

zuzik1927
12. nov 2014

Hlasim 1DC...a snad to teraz uz vyjde 🙂

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 ja som si kupila test a ak to nevydrzim tak skusim cez vikend alb v pondelok...tiez som sa uz vela krat sklamala, no taketo pocity som nemala ani ked som bola 1x tehotna vtedy sa mi zhnusila kava a unavena som bola... 🙂

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa mozno skusim aj ja v nedelu. Mne dnes prisli. Objednavala som si cez net. Takze zajtra ich pojdem vybrat. Mas aj nejake tehu priznaky?

snubenci08
12. nov 2014

@katickaaa berieme ťa do klubu 😀

katickaaa
12. nov 2014

@snubenci08 dakujem a dufam, ze nam tu bude veselo dievcata 😀 a same pozitivne spravy... 🙂

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 podbrusko ma boli uz od poslednej MS aj prsia mam citlivejsie, vecer zaspim hned co mne sa nestavalo, a i ked som hladna ako vlk mam cudny pocit v zaludku a grga sa mi aj z caju 🙂 niekedy na mna pride taka zimnica a kavu som nemala uz druhy den a ani mi nechyba...no mozno som si to uz aj vsetko nejak vsugerovala alebo to moze byt aj nieco uplne ine...inak som celkom fit nemala som nikdy ziadny zdravotny problem, snazime sa uz dlho len priatel ma malo a pomale spermie...sexujeme tak kazde 2-3dni 😝

snubenci08
12. nov 2014

@koka231 nesmieš sa sústrediť na všelijaké tie príznaky. Ak si všimneš čo I len jeden, prídu ďalšie, ktoré si už budeš len nahovárať. Nesmieš sa na to sústrediť.

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa tak my sa snazime len 3mesiac. Tak uvidime...

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 ved uvidime my to nijak nesilime, nechavame na prirodu zatial nech si to zariadi 🙂

mikema
12. nov 2014

Mam taku vseobecnu otazku na vsetky, co zvyknu robit party. Ako sa vam dari skryvat pred kamaratmi, ze nepijete? Lebo ja som minule koli antibiotiku nepila a hned vsetci, ze som tehotna a ja strasne nemam chut vsetkych tahat do nasich planov, aby sa ma kazdy mesiac pytali, ze co a ako... no a mame pred sebou nejednu party, tak som z toho nervna, ze ako to riesit... 😒

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa a kolko mate rokov? ja mam uz 31 a mm 37. Takze sa musime uz posnazit... 😀

nanervy_2
12. nov 2014

@mikema tazko tazko 🙂 najnovsie chodim vsade autom a vyhovaram sa ze som leniva :D a este ked hucia tak poviem ze mozu byt radi ze ich aspon ma kto porozvazat.. a hned je klud 😎

ale videla som uz aj take tu na koniku, ako v komedii, ze odpila malinko (pripadne len nahla k ustam) a nenapadne vymenila s prazdnym manzelovym). ale si naliat vino/pivo a veeeeeelmi pomaly pit jeden pohar s tym, ze nejako ti nejde

mikema
12. nov 2014

@nanervy_2 uf ci mi to uveria? Ked normalne nestihaju za mnou... 😀 najblizsia party bude ok, kedze ju robime my, jablkovy dzus s vodou vo vinovom pohari to spravi 😀 no budem musiet aj v podnikoch objednavat nieco podobne 😀 a hlavne to teraz kamarati tak hrozne pozoruju, lebo jeden parik je uz v tom a mame taky running gag, ze ked niekto nechce pit, hned vsetci nanho ziapu, ze je tehotny (aj na chlapov) 😀 ozaj a co nealko pivo a nealko sekt? To by sli, ci?

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 ja mam 28 a priatel 33...

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa Ak budes robit test cez vikend, tak daj hned vediet... Budem drzat palce. 😉

nanervy_2
12. nov 2014

@mikema nealko pivo si davam v pohode, beriem to ak doplnanie b vitaminu 🙂 von ak capuju nealko sa mozes dohodnut s casnikom ze ti bude capovat take... ale tak ked mate taky zvyk obvinovat z tehotnosti kazdeho co nepije tak na tvojom mieste poviem ze som, a pridam aj par mesiacov 😎 presne tak zo srandy, ak budes zmatena, skor ti na to pridu

katickaaa
12. nov 2014

@mata1512 urcite napisem ako to nakoniec dopadlo, budem to tu sledovat 😉 ako ste na tom vy... 🙂 obed co mi nechutil nesiem domov tak snad ako vecera bude dobry 🙂

mata1512
12. nov 2014

@katickaaa mozno sa aj ja dovtedy odhodlam... 😅

zuzkaa8855
12. nov 2014

@petta87 ahoj no veru cakam vcera poz ovu testik bol aj sexik dneska pauza zajtra zasa 🙂 oh rymovacka 🙂 vajko boli ostosest tak uvidime nemeriam teplotu lebo sa mi nechce 🙂 nechavam to na osud ty by si mala byt po snazilkovali ste?

dakinko
12. nov 2014

no tak sa pripojím aj brala som inofolic v juni my robili kyretáž nakolko som potratila a teraz len čakám čo bude ale nedarí sa vobec juj som stoho nešťastná chcem si kupiť aj niečo iné alle neviem čo ani v podstťe deti už mám ale no ved vieťe smutná som stoho nič nezaberá a tá mrcha došla dneska ráno.... ☹ ☹ ☹ ☹ 😖

mikema
12. nov 2014

@nanervy_2 no to je dobry napad. Poviem, ze som v deviatom a dam si nealko pivo. Tajne. 😀 Teda sice este nie som teh. ale nechcem pit, ked si nebudeme davat pozor, lebo na co zbytocne riskovat? Na stastie tu maju vyborny nealko sekt a uz aj mnohe cocktaily...

ivietka
12. nov 2014

@butterfly333 jej baby vy mate ale krasne teploty 🙂