Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
Dievčata beriete aj nejaké vitamíny?
@erosmal vitaminy pre zeny omega a kus.listovu
Ja beriem iba femibion... Aj pri prvom som len to brala...jo a teraz mam malo zeleza tak ho beriem kazdy druhy den a ked mam ms tak kazdy den...bola som min.rok kvoli anemii hospitalizovana a davali mi aj krv...aj pri prvom ma strasili s tranzfuziou...
ja len kys. listovu
@erosmal inofolic, necelý mesiac, uvidíme čo to spraví..
@scales hovori sa ze pri uhnuezdeni moze byt daco take.. ja som. sa s tym nestretla osobne.. oba razi som totis nemala ani ziadne priznaky, teda naposledy som sa vyhadzala jak pubertiak ale to sa vzdy pred ms len toto akosi ostalo 😂, mna zase vcera zacali kus prsia boliet ale to pripisujem nejakemu poovulacnemu stavu nie ako nejaky priznak tehu to by aj skoro bolo.
@erosmal No jo, beriem toho tolko a moj muz este dva razy tolko 😀 Aspon sme zdravi ako rybicky 🙂 Cinske bylinky beriem ale vseobecne na imunitu a podporu celeho tela, nie vyslovene na plodnost. Co sa tyka inofolicu, ja som nemala ziadne problemy, cyklus pravidelny ale nedarilo sa otehotniet, tak mi ho poradili a potom zacal cyklus haprovat...mohlo to byt tym a aj nemuselo...neviem...
@scales Ja som mala minuly cyklus od 7 DPO trochu spinenie, po 4 dnoch to prestalo. Tento cyklus som mala opat od 7 DPO trosilinku spinenie ale to ozaj iba na toaletnom ked som nanho velmi prikukala. Nie je to moja vadna zaluba prikukat na pouzity toaletak 😀 ale po tom poslednom spineni som chcela vediet, ci to pride zas ale ci mam konecne uz pokoj...kazdym mesiacom sa to lepsi a mozno buduci mesiac uz bude ukazkovy a "cisty" ....lebo od jula spinim kedy sa mojmu telu zachce 😀
@veja28 ja som to zase s prsiami nikdy nemala... ze bolesti, az posledne mesiace ked sa mi naliali, ale kojila som len 2,5 mesiaca a aj to len trosicku, tak sme museli dokrmovat umelym mliekom... ja som to pri prvom spozorovala tak, ze som bola hrozne rano unavena, zyvalo sa mi cely den, prestala mi chutit kava a uz 2 dni pred ms som mala ducha na teste a v den ocakavanej ms mi aj digitalny clearblue ukazal 1+2... sestricka nechapala, ked som jej v den ocakavanej ms volala, ze som tehotna a ze chcem ist na sono :D nahovarala ma, ze za 2-3 tyzne, aby uz srdiecko bolo vidno, ale ja som tvrdohlava a na 4 den meskania som tam bola nastupena :D tak bolo vidno len gestacny vacok a malu zubrienku :D a o 2 tyzne potom uz aj srdiecko... som sa ale zapovedala, ze ak by mi aj ukazali testy 2 ciarky, tak k dr pojdem az o 2 tyzdne... pri malom si nemozem dovolit behat hore dole po doktoroch, aspon mam zamienku, ze musim cakat... len s rodinou by to bolo horsie... oni vedeli uz v prvom mesiaci, ze som tehotna, lebo som musela prestat fajcit a v piatok som si nenohla dat vinko, cize to uz som nemohla utajit... ale teraz by som chcela do vianoc, ale to sa mi asi nepodari :(

@enya20 hej veď robím, už keď som začala tak aspoň do ms keby to nevyšlo, nech viem na budúci mesiac kedy čakať.. ale mám pocit že sa priveľmi sledujem..