icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

erosmal
8. nov 2018

@enya20 hej veď robím, už keď som začala tak aspoň do ms keby to nevyšlo, nech viem na budúci mesiac kedy čakať.. ale mám pocit že sa priveľmi sledujem..

enya20
8. nov 2018

@voskovka no zatial sa necitim divne... ved ms az na druhu sobotu ma prist... v nedelu budem 10DPO a vraj tie ovulacne testy ukazu skor tehu...len treba robit z ranneho mocu a kazdy den ci silnie druha ciarka

erosmal
8. nov 2018

Dievčata beriete aj nejaké vitamíny?

voskovka
8. nov 2018

@erosmal ja inofolic combi akurat.

xixiximyxi
8. nov 2018

@erosmal vitaminy pre zeny omega a kus.listovu

miza88
8. nov 2018

@erosmal Ja som brala vyse roka inofolic a mam pocit ze mi len rozhadzal cyklus. Teraz mam prenatal od Jamiesona, kys. listovu, Vitex a cinske bylinky. Po ovulaciu pijem alchemilkovy caj.

erosmal
8. nov 2018

@miza88 fakt až tolko tabletiek berieš? Ja som rozmyšlala nad tym inofolic ale najprv som to chcela skusiť po vysadeni antiky, či to nezafunguje.

enya20
8. nov 2018

@erosmal no to tiez nieje asi dobre ked sa clovek privelmi sleduje...len tak s mierou treba... Ved teraz aspon zistis ci mas ovulku no

enya20
8. nov 2018

Ja beriem iba femibion... Aj pri prvom som len to brala...jo a teraz mam malo zeleza tak ho beriem kazdy druhy den a ked mam ms tak kazdy den...bola som min.rok kvoli anemii hospitalizovana a davali mi aj krv...aj pri prvom ma strasili s tranzfuziou...

veja28
8. nov 2018

ja len kys. listovu

bebecookies
8. nov 2018

@erosmal inofolic, necelý mesiac, uvidíme čo to spraví..

scales
autor
9. nov 2018

Baby ja dnes takto.... merane o 7 rano... mate niekto takto ranu uz taku zvysenu teplotu... je mi dost blbo, ked to uz od rana som takto na nic...

voskovka
9. nov 2018

No ja vcera zo srandy ze nic...a dnes toto.....mari sa aj vam daco ci len mne?

scales
autor
9. nov 2018

@voskovka na prvom nic a na druhom sa mi nieco zda... kolky den cyklu si?

voskovka
9. nov 2018

@scales 8dpo by som mala byt.a 26DC.takze uvidime.to som chcela testnut az v nedelu.nevydrzala som

scales
autor
9. nov 2018

@voskovka ja som 21 DC a uz ma svrbia ruky na testy... zajtra mame oslavu a neviem ani, ci si mozem dat vino... tak len kvoli tomu som chcela testnut... ale asi by bol este biely...

enya20
9. nov 2018

@voskovka aj mne sa cosi mari na tom spodnom... ty uz mas v nedelu dostat? Ja som tiez 8DPO ale len 20DC...skus testnut v nedelu rano....

enya20
9. nov 2018

@scales kludne si vinko daj...🙂 neublizi to nijak aj keby si bola tehu... a ked nevydrzis tak si urob test....ale ovu...a rano..a ked bude kazde rano tmavnut druha ciarka tak je tam sanca ze si tehu...tehotensky asi este neukaze nic, je to skoro

voskovka
9. nov 2018

@enya20 nie dostat.chcela som som len v nedelu zacat testovat.ale nevydrzala som to.Min cyklus som mala po potrate,ms na 34DC.tak teraz necakam 14-15.11.

scales
autor
9. nov 2018

@enya20 ovu testy nemam a nebudem si ich kulovat, ked mam tehotenske... radsej vydrzim do buduceho piatku 🙂 no nerada by som, aby niekto zacal riesit, ze co nelijem vino, ci som neni tehotna, ked vsstci vedia, ze si vinko rada dam, to by bolo velmi okate...

veja28
9. nov 2018

@scales ja snes takto teplota je stale hore.. podla toho som 3dpo uz len vydrzat buduci tyzden a v kutiku duse dufat

enya20
9. nov 2018

@voskovka aha... tak rob kazdy druhy den a uvidime 🙂

scales
autor
9. nov 2018

@veja28 perfektne nam to zacina 🙂 ja som dnes mala v hliene aj primes krvy, tak mozno to bolo uhniezdenie... neviem, ci je normalne mat trochu krvy v strede cyklu...

enya20
9. nov 2018

@scales no to urcite by bolo podozrive co si nedas vinko 😀 tak ked vies vydrzat tak vydrz... ja neviem jak vydrzim 😀

enya20
9. nov 2018

@scales mozno to bolo uhniezdenie 🙂

veja28
9. nov 2018

@scales hovori sa ze pri uhnuezdeni moze byt daco take.. ja som. sa s tym nestretla osobne.. oba razi som totis nemala ani ziadne priznaky, teda naposledy som sa vyhadzala jak pubertiak ale to sa vzdy pred ms len toto akosi ostalo 😂, mna zase vcera zacali kus prsia boliet ale to pripisujem nejakemu poovulacnemu stavu nie ako nejaky priznak tehu to by aj skoro bolo.

bobo1983
9. nov 2018

@veja28 ahoj, prosim ta, mozem sa spytat na ten graf, co si pridala...to mas odkial, prosim ta? Dakujem pekne

miza88
9. nov 2018

@erosmal No jo, beriem toho tolko a moj muz este dva razy tolko 😀 Aspon sme zdravi ako rybicky 🙂 Cinske bylinky beriem ale vseobecne na imunitu a podporu celeho tela, nie vyslovene na plodnost. Co sa tyka inofolicu, ja som nemala ziadne problemy, cyklus pravidelny ale nedarilo sa otehotniet, tak mi ho poradili a potom zacal cyklus haprovat...mohlo to byt tym a aj nemuselo...neviem...
@scales Ja som mala minuly cyklus od 7 DPO trochu spinenie, po 4 dnoch to prestalo. Tento cyklus som mala opat od 7 DPO trosilinku spinenie ale to ozaj iba na toaletnom ked som nanho velmi prikukala. Nie je to moja vadna zaluba prikukat na pouzity toaletak 😀 ale po tom poslednom spineni som chcela vediet, ci to pride zas ale ci mam konecne uz pokoj...kazdym mesiacom sa to lepsi a mozno buduci mesiac uz bude ukazkovy a "cisty" ....lebo od jula spinim kedy sa mojmu telu zachce 😀

veja28
9. nov 2018

@bobo1983 fertility friend je aplikacia, no ak sa pytas ako som docielila ze mi tam vypisalo tie dni tak ti neporadim :/ sama neviem co som. a kde postlacala aby to tam vyhodilo apku pouzivam prvy raz..

scales
autor
9. nov 2018

@veja28 ja som to zase s prsiami nikdy nemala... ze bolesti, az posledne mesiace ked sa mi naliali, ale kojila som len 2,5 mesiaca a aj to len trosicku, tak sme museli dokrmovat umelym mliekom... ja som to pri prvom spozorovala tak, ze som bola hrozne rano unavena, zyvalo sa mi cely den, prestala mi chutit kava a uz 2 dni pred ms som mala ducha na teste a v den ocakavanej ms mi aj digitalny clearblue ukazal 1+2... sestricka nechapala, ked som jej v den ocakavanej ms volala, ze som tehotna a ze chcem ist na sono :D nahovarala ma, ze za 2-3 tyzne, aby uz srdiecko bolo vidno, ale ja som tvrdohlava a na 4 den meskania som tam bola nastupena :D tak bolo vidno len gestacny vacok a malu zubrienku :D a o 2 tyzne potom uz aj srdiecko... som sa ale zapovedala, ze ak by mi aj ukazali testy 2 ciarky, tak k dr pojdem az o 2 tyzdne... pri malom si nemozem dovolit behat hore dole po doktoroch, aspon mam zamienku, ze musim cakat... len s rodinou by to bolo horsie... oni vedeli uz v prvom mesiaci, ze som tehotna, lebo som musela prestat fajcit a v piatok som si nenohla dat vinko, cize to uz som nemohla utajit... ale teraz by som chcela do vianoc, ale to sa mi asi nepodari :(