icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

veja28
6. nov 2018

@rejmonz ja som strasne nedockava prva sa nam. podarila fakt ani neviem ako brala som. antiku a nejako sa stalo 😊 vtedy som to neriesila a test spravila len na podnet draheho ktory chytal veciu paniku ze mi. meska par dni a sup bolo to tam to bolo prekvapenie.. a dalsie tehu sme skusili a prvy cyklus ako sme sa rozhodli sa zadarilo to som uz viac nad tym premyslala lenze svadba robota a nejak som si spomenula ze mi 3 dni meskaju a bolo to tam.. no ale. po potrate sa nieco zlomilo a hned po tom ta tuzba vyplnit to prazdno a dufanie a robila som testy asi 4 som spravila ale dala som. sa dokopy mrska prisla a teraz ide dalsi cyklus a to som. sa rozhodla merat teplotu viac menej pre to aby som vedela ci prebehla ovu.. a tak nejak sa ukludnila a zabavila myslienky 😊 tym ze sa zameriam na to ako stale mysliet preco ja, teraz by uz kopkalo a tak sa opustala 😂😂 a takto aspon spoznam cyklus a tym ze som doma cele dni kedze ani v robote nie som tak je to tazsie.. no ale verim ze tento cyklus nebudem testovat jak blazen a pockam na vyvin teplot a az potom... aj ked mozno mam hrdinske reci 😂 a pride zlom 10dpo a vytiahnem testy 😂😂😂 kus mam s toho obavu ale tak uvidime

rejmonz
6. nov 2018

@miza88 :D :D moj je chvalapanubohu tiež zdravotník a chce by to babo pomaly už viac ako ja :D takže sa snaží no, nemá s vyšetreniami problem ani s liekmi 🙂 horšie je, že je dosť tuhý fajčiar a ked doňho občas rýpnem, že by to mohol trochu zosekať pre prospech oplodnenia, tak sa tvari kyslo :D na druhú stranu si však aj sama uvedomujem, že koooopec fajčiarov čo poznám nemali problém porobiť si ratolesti, ale opať, čo nie je problém u jedného môže byť prúser u druhého apod.... no ale ak sa nedajboh zisti, ze mame malo spermii alebo pomale, nema na vyber :D sám povedal že v tom pripade to utne, že nie je predsa blbec a nestojí mu to zato :D tak som prevelmi zvedava ako to s nami život vymyslí :D

rejmonz
6. nov 2018

@veja28 hehe jasne, tíško závidím tie hneď prvé úspešné pokusy veru ♥ 🙂 my hned po prvom snažení hentie problémy, stresy, revania a ešte to aj bolo k absolutnemu...ničomu... :D tak som si povedala že to snad nemienim teraz takto prežiť rok a utápať sa..vôbec..tak ako som z toho sklamaná nešťastná ja je asi 3razy tolko partner a už len kvoli nemu nebudem doma robiť opúšťačky :D...ja som sa našla znovu v cvičení a upravovaní stravy a tým si veškeré zbytočné myšlienky vytlčiem zhlavy :D zamestnávam sa teraz tým, že sledujem či sa mi mení telo a chudnem po troške :D a chlácholím sa ked dakam ideme, že ešte, že nie si v tom a možem si vypiť aj zapáliť a užívať si kým sa dá :D

veja28
6. nov 2018

@rejmonz ja som to vtedy vobec neriesila prvy raz duplom nie to som. chodila do skoly a skuskove obdobie zaverecna praca a veci kolo toho.. druhe sme si povedali ze asi by bol cas podarilo sa len dalej nevyslo tak bojujeme dalej 😊 vsetky tieto meracky absolvujem z nudy a zvedavosti 😊😂 plus testovacka aby som cim najskor zistila ci sa zadarilo a utekala k dr. kedze mi vravel ze mam prist hned ako pridem na to ze som tehu koli tomu potratu

rejmonz
6. nov 2018

@veja28 hej hej to ano, no je to hruza ked si clovek vezme, co vsetko moze byť zle a este duplom ak je to spontanny potrat a v podstate ani clovek nezisti, prečo sa to stalo...a nejak potichu sa rata s tym, že ved ked maju ludia prve zdrave doma, dalej uz snad nebude problem a predsa..kamaratka tak porodila dcerku prvu, druheho cakali chlapca, aj ho odrodila ale lasoň maly do mesiaca odišiel :( a tiež by nas to nikoho nenapadlo, že sa im toto stane :/ teraz očakáva opať, druhú babu, ale tiež musí byť presne od začiatku sledovaná

veja28
6. nov 2018

@rejmonz ano je to hrozne k prvemu ani neviem ako som prisla a ziadne vitaminy nic som pocas tehu nejedla vsetko v poriadku mam krasnu 3r dcerku.. a zrazu sa stalo toto.. no ja som. si zas povedala ze ked sa to malo stat tak som rada ze na zaciatku horsie by to bolo v neskorsom stadiu a nedajboze po narodeni :(

deedaa
6. nov 2018

2dc a ak dovolíte tak sa k vám pridám. 😊
Začali sme sa snažiť len nedávno. A stále som presvedčená, že to do Vianoc ešte stíhame. 😎

karinka6
6. nov 2018

Ahojte ja dnes 9dc oddnes som si začala robiť aj ovulacne testy. 1 dieťa sa nám podarilo na 1x a teraz skúšame 3 mesiac a nič. Hádam sa to ešte tento rok podarí.

veja28
7. nov 2018

tak dneska rano teplota vyskocila

dadulik6
7. nov 2018

Tak dufajme ze bude uz len stupat aby potvrdilo ovu a modlim sa aby to spermosky prezili🙏🙄

lucita2707
7. nov 2018

@dadulik6 moj zas 10dni tyzdnovka potom 2,3dni doma...
To ano neodbehne 😁 ale tak mozno ked pride tak sa zadari.

lucita2707
7. nov 2018

@karinka6 ja pri prvom som nemohla vyse roka otehotniet..brala som mastodynon na upravu cyklu..nato mesiac menzes na cas 28dc a dalsi uz neprisiel.
Teraz uz mam vybrate 3 balenia inofolicu a teraz uz aj 3 kvapky..a nic..snazime sa 5mesiace. Akurat sa mi trocha upravil cyklus
Tak drzim palceee

scales
autor
7. nov 2018

@veja28 no vidis, ako krasne isla hore... a uz nech sa len takto pokne drzi, od dnes mame obe nadej 🙂 a ja dnes takto.. vcera ma cely den priserne bolela hlava ... teraz neviem, ci to nie som nahodou chora do kelu... ale nic ine mi neni...

veja28
7. nov 2018

@scales len ci tym padom nebola posunuta aj ovu alebo bola cez vikend a vcerajsi pokles bol len nieco :/ no aj podla hlienu ked sa riadim tak by to vychadzalo na vikend.. uz len dufat..mna boli priserne hlava dnes od rana

miza88
7. nov 2018

@veja28 Ty si ma uz nakazila, neska rano som odmerala teplotu a bola 36,9...kazdopadne, merala som ju prvykrat v zivote 😀, som cca 9DPO, nad ranom som bola na wc a vcera vecer som mala tazky trening a dnes mam svalovicu 😀 .....presne pre toto si ju nemeriam, tolko faktorov, ktore by u mna kazdy den ovplyvnovali teplotu, ze by som z toho aj tak bola uplne mimo 😀 ja som si sto pro ista, ze si mala ovu cez vikend a ze ste to presne vystihli..a keby aj nie, spermie vydrzia aj niekolko dni... 🙂 takze nevesaj hlavu 😉
@rejmonz To ze je fajciar podla mna absolutne nic neznamena, my sme obaja nefajciari, dlhodobo sa zdravo stravujeme, cvicime, aktivne zijeme, berieme vitaminy, nebyvame chori, nemame nadvahu a nespada na nas vlastne ziadna definicia, ktora by znizovala plodnost...a vidis 😀 este asi nebol ten spravny cas...ale kebyze moj muz fajci, kazdy den by to mal na tanieri 😀 momentalne odomna stale pocuva, ze ma velky stres v praci a mal by trocha zvolnit tempo 😀 my zeny si vzdy nieco najdeme 😀

veja28
7. nov 2018

@miza88 haha bodaj by som sa aj ja od teba nakazila tim treningom 😂(na cvicenie sa dokopavam uz 3tyzden), nuz aj ja mavam par faktorov vnoci teda hlavne jeden... dcera sa mi zvykne v noci zobudit tento jav nastava tak 2x do tyzdna 😂 kedy musim ku nej vstat a ist, uz len aby sa aj tebe teplota drzala hore dufam ze to vsetky tento mesiac dame 😊😂 ja tento mesiac ties meriam prvy raz a napodiv som prekvapena ze ako poctivo kazde rano😂

miza88
7. nov 2018

@veja28 ja byt na tvojom mieste tak si urcite hovorim ze mam male dieta, som unavena, chcem byt opat tehu...to znamena, ze teraz sa mi neoplati zacinat cvicit 😀 az po druhom tehu 😀 ale ja si takto aspon vetram hlavu a mam sa na co sustredit 🙂

veja28
7. nov 2018

@miza88 to som si hovorila pred 2hym tehu ze sak otehotniem potom budem cvicit chudnut a tak.. a potom som si hovorila ze aby som prisla na ine myslienky mala by som. zo sebou nieci robit zamerat sa na cvicenie stravu atd.. a trt som len pritom ze si to len hovorim 😂 ja ked som cvicila predtym tak som prave vdaka tomu unavena nebola :/ teraz som viac 😂 snad sa k tomu dakedy dokopnem 😂

enya20
7. nov 2018

Ahojte 🙂 tak pridam sa k Vam... mame doma uz jednu 4 rocnu slecnu a patrilo by sa jej zabezpecit surodenca 😀 tak sa snazime od augusta toho roku...tento mesiac to uz verim ze vyjde 🙂 dnes som 6DPO

scales
autor
7. nov 2018

@veja28 no tak aj keby si mala ovu posunutu, tak by to u teba mohlo vyjst... ved spermie prezivaju aj 3 dni... dufam, ze nam to vyjde... teraz uz len cakat kedy bude mozne robit test... mne ma prist ms buducu sobotu, tak dufam, ze vydrzim aspon do buduceho piatku :D

voskovka
7. nov 2018

@enya20 ja dnes tiez 6DPO tak budeme spolu testovat

veja28
7. nov 2018

@scales mne by podla apky mala v nedelu buducu 😂 uz len vydrzat

enya20
7. nov 2018

@voskovka ok 🙂 kedy zacnes testovat? ja rozmyslam, ze zacnem v nedelu 😀 s ovulacnymi 😀 vraj to aj s nimi sa da...ze ukazu skor ako tehu testy... vyskusam mam ich kopec 😀

enya20
7. nov 2018

@scales ja mam tiez dostat v sobotu 😀

erosmal
7. nov 2018

Ahojte, pridávam sa.. v októbri som dobrala HAK a momentálne som 16DC, apka ukazuje ovuláciu ale test je negatívny a netmavne..

voskovka
7. nov 2018

@enya20 asi az tiez v nedelu.skor to asi nema aj tak vyznam

enya20
7. nov 2018

@erosmal len si rob testy kazdy den v tu istu hodinu cca a sleduj to...apka neukazuje presne kedze kazde telo je ine

anielicek009
7. nov 2018

Ja to mam tiez nejako divne dnes 19DC a nic kurnik :(

voskovka
8. nov 2018

@enya20 citis sa dako divne?ja len tak chvilkami ako na ms ale zas to prestane.dnes posledny duphaston a ide sa cakat na ms....

zuzulka243
8. nov 2018

Baby poradte co je to ??na bradavke ma pali zilka neviem co mam robit???