Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@scales ja zase som mala take stavy ale az po tom ako mi test ukazal 2ciarky dovtedy nic, a potom sa mi prsia nafukli a strasne boleli ale brutal, byvalo mi zle strasne (pri prvej len kus), a hrozna unava, pri orvej po porode prsia este horsie ked sa naliali mliekom ze by som aj 3 deti odchovala.. ale predtym ako som zistila ze som tehu tak ziaden priznak nic.. cize ani teraz tomu nic nepripisujem. a ak nahodou sa zadarilo tak ja utekam k dr hned po pozit.teste ziadne cakanie kedze mi vravel ze budem musiet nieco brat a mam prist hned ako to zistim
@miza88 ako v podstate to nie je veľa, veď su to iba doplnky a vitamíny, ale môj muž by si myslel, že mi už úplne šibe, lebo jeho pomaly ani na magnezko nemôžem presvečiť keď ho hlava bolí, a nedajbože tabletku mu dať... možno by som mu dala kyanid! 😀 ja uvažujem, že si nasadim inofolic albo femibion, ale ako vravím počkám do ms ak by sa to teraz nepodarilo.. no každý tvrdil, že vaječníky su stimulovane po HAK tak to určite vyjde, tak som si myslela, že ovulka príde skoro ale testy negatívne takže tohto mesiaca to bude asi nadlho..
@scales ako pisala dadulik6 tam kde zadavas teplotu tak nizsie si tuknem na ano 😊 a tie ciarky vazne netusim, mozno moj odhad ze ich mam plne ze presne vtedy bola obu podla teplot a u teba to mozno apka nevedela na 100%vyhodnotit, no toto je len moja domienka neviem ci to ak aj skutocne je a ci je to nieco ine
@scales jooj zienky moje hrozne to somnou. Dnes je 44 den cyklu; citim sa hrozne najhorsie je to cakanie testy snehobiele no mi z mi tvrdo ze som tehotna. Ovu test bol pozitivny az na 35 den cyklu. Neviem no zrejme moje telo si robi co chce. B.teplota 36.93 😥 #vylev#
@xixiximyxi ak si mala ovu napr.na 36den tak je este skoro testovat.ja som mala snehobieli na 10dpo a na 11 uz slabucka ciarka sa objavila.
Ahojte ja dnes 13dc. Od 8 dňa robím ovulacne testy, dnes konečne aj 2 čiarka ale slabá, podľa apky v mobile mam mat ovuláciu 18dc čiže za 5 dní tak uvidíme ci to testy potvrdia.
@izi2 dakujem velmi pekne
Ahojte pridavam sa k Vam, taktiez sa snazime od septembra s manzelom. Hadam nam to tento mesiac uz vijde 😊 zacinaju mi akurat plodne dni tak verim ze budu uspesne 🙂
baby?? ked som teplotu merala dnes o hodinu skorej mam. si tam dopisat? teda namerala som 36, 89 mam zapisat 36,99??
@kvecinka321 jeeeej gratulujem ja zatial nic 21DC a ovulacia nikde
@anielicek009 mne asi zafungovala materská kašička vrelo odporúčam.. minuly cyklus som brala clostil a mala som dva folikuly a nič z toho.. a tento mesiac som sa na to vykašľala že uvidíme či sa nerozbehnem sama a bum.. tak vyskúšaj nie je to lacný špas ale mnohym to pomohlo.. ja som skúšala kade čo inofolic alchymilku a všetko možné a nemožné a nič mi nezabralo..
@anielicek009 predtým som ovulaciu ani nemavala všetky ovu testy negatívne až na ten cyklus predtým a teraz 🙂
@kvecinka321 gratulujem...
@kvecinka321 mne tento cyklu ani ta kašička nepomohla 😞
@butterfly333 koľko ju užívaš?
@veja28 ďakujem
@kvecinka321 užívala som ju po MS až po ovu lebo sme boli na iui no dne som 14den po iui test biely zajtra ráno krv. Potom chceme ísť znova na ďalšie iui a po MS ju začnem znova brat.
@butterfly333 ja som ju užívala dva mesiace a až po dvoch mesiacoch som mala ovulaciu a ja som ju ani neužívala tak že po ovu ale normálne som začala kedy mi prišla poštou a tri týždne potom týždeň pauza.. tak som sa aj Dočítala na oficiálnej stránke

@veja28 tie cisla tam mas preto ze ju pouzivas 1x potom to tam mat nebudes len ak si kupis vip ucet