Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@scales zienky ako vydrzat do stredy? A netestovat så skor ??? Poradte inac Gratulujem k 2 ciarockam vsetkymmmm
@kvecinka321 ja už som ju brala pred dvoma rokmi aj sa hneď v ten cyklus zadarilo no v 6tt to skončilo.
@xixiximyxi no to by som aj ja rada vydrzala netestovat do stredy.... neviem ako to ideme 🙂
@kvecinka321 a robila si si aj obycajne testy, ci len dnes tento? Gratulujem ti 🙂
@voskovka dúfam teda že aj Vám sa čoskoro podarí 🙂
@scales robila som si aj obyčajne bola slabšia čiarka tak som skúsila Sofia vyšiel pozitívny 🙂
@kvecinka321 a kedy si zacala s obyc? A ako si vedela, ze si mala ovulku, robis si graf?
@kvecinka321 to sa vam podarilo na ten jonasov den? Ako si to mala? Mala si ovulku v tom case ako ti vychadzal den od neho?
@kvecinka321 gratulujem 🙂 aj ja som 10dpo...to uz ti takto test ukazal? Parada 🙂
@enya20
@kvecinka321
Ja som dnes 8 dpo, zajtra je skoro na test? Vam ma prist kedy ms? A aku mate teraz teplotu prosim? Ja 37,1 a cez den aj 37,4
@scales robila som si ovulacne testy vyšiel na štvrtok minulého týždňa ráno pozitívny prvýkrát bez liekov a len vo štvrtok večer sme na tom zapracovali.. dnes som 10dpo mne deň od neho vychádza až na 16.11. Takze vyšlo to na ovulku nie na ten deň od Jonáša
@enya20 ďakujem tiež som prekvapená že aj digitálny ukázal včera som mala negatívny test ešte a dnes ráno vyšla slabá čiarka 🙂 snáď by sa 5 testov nemýlilo 🙂
@scales počkaj ozaj na ten 10dpo ja som napríklad ešte včera mala celkom negatívny test.. a teplotu si nemeriam.. merala som si predtým mesiace dozadu ale už mi z toho cvakalo že som si povedala že končím maximálne si urobím ovulacne testy a hotovo aj kona som si vymazala z aplikácii stále som to čítala rozmýšľala čo cítim atd.. tak som zaradila spiatočku a len užívala vitamíny zelený jačmeň, spirulinu a chlorelu plus materská kasicka tri mesiace dozadu som začala... a asi je to tam teda dúfam
@kvecinka321 tak skusim v utorok rano, lebo zajtra by som bola asi sklamana :(
@scales tak ja som dnes 46 den cyklu teraz ako som zmerala bt tak ta spadla na 36.68 skusila som 10-kovy test a nic snehobiely ano len mikroduch. Tak som len sklamana ze to nevyslo opät. Uz len cakat kedy milostva dojde mozno do buduceho tyzdna je tu.
@scales dufam ze vsetkym ostatnym så zadari a koncom tyzdna si precitam len o // ciarockach a budem sa z vas tesit 😀 uz aby som bola z prace doma ze så mozem vytesovat aspon zo synceka zelam pekny den dievcata
Dnes som bola na kontrole u dr. (mala som prist po 1ms od potratu no dostala som sa k nemu az teraz tyzden pred 2hou ms) ma vylakal ze tam nieco je ze treba zobrat krv na hcg a potom si uvedomil ze som v druhej polke cyklu.. tak ze je to v poriadku 😊 ma potesil, no ja by som. sa kus zasmiala keby o tyzden za nim letim s //na teste 😂 ale tak co snivat mozem dnes 6dpo nic neni stratene 😊 uz len pockat tyzden co to prinesie, twplota dnes klesla ale dnesny udaj neberem vierohodne kedze dcerka v noci bola hore a ja som zabudla odmerat teplotu a merala som az potom jak som k nej vstala cize dnesny udaj je taky kadejaky
@scales mne sa tam. nieco slabulilinke crta ak dobre vydim, 😊 ja asi ties nevydrzim do utorka netestovat len ja som 6dpo cize u mna skoro na nejake testy, neviem ci dobre ze nieco vydel viac sa k tomu nevyjadril len tolko ze ked je to 2polka cyklu tak je sliznica narastrna a neriesil to.. hcg nakoniec nebral
@scales praveze nie.. povedal ze nemam ziadnu cistu, podla mna ho to ani nenapadlo skumat dalej ci to moze byt dalsie tehu ani sme sa o tom nebavili a na 6dpo si myslim ze by nevydel nic moj nazor.. praveze mi povedal ze dalsie snazenie o babo o polroka 😂 a ked sme sa naposledy o tom bavili tak ties tak povedal s tym ze dodal ze nic sa nestane ak skorej len mam hned prist.. ale viac menej to bral tak ze este neskusame 😂 no ale aj ja si robim kusok taku malu nadej ze by s toho mohlo nieco byt uz len pockat

@kvecinka321 jej aj ja som mala ovu 1. 11.Teda ovulacne testy ukazovali ale asi nic.no ak pride v stredu milostiva tak dufam ze pod stromcekom uz bude miminko ❤