icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

voskovka
11. nov 2018

@kvecinka321 jej aj ja som mala ovu 1. 11.Teda ovulacne testy ukazovali ale asi nic.no ak pride v stredu milostiva tak dufam ze pod stromcekom uz bude miminko ❤

xixiximyxi
11. nov 2018

@scales zienky ako vydrzat do stredy? A netestovat så skor ??? Poradte inac Gratulujem k 2 ciarockam vsetkymmmm

butterfly333
11. nov 2018

@kvecinka321 ja už som ju brala pred dvoma rokmi aj sa hneď v ten cyklus zadarilo no v 6tt to skončilo.

scales
autor
11. nov 2018

@xixiximyxi no to by som aj ja rada vydrzala netestovat do stredy.... neviem ako to ideme 🙂

scales
autor
11. nov 2018

@kvecinka321 a robila si si aj obycajne testy, ci len dnes tento? Gratulujem ti 🙂

kvecinka321
11. nov 2018

@voskovka dúfam teda že aj Vám sa čoskoro podarí 🙂

kvecinka321
11. nov 2018

@scales robila som si aj obyčajne bola slabšia čiarka tak som skúsila Sofia vyšiel pozitívny 🙂

scales
autor
11. nov 2018

@kvecinka321 a kedy si zacala s obyc? A ako si vedela, ze si mala ovulku, robis si graf?

scales
autor
11. nov 2018

@kvecinka321 to sa vam podarilo na ten jonasov den? Ako si to mala? Mala si ovulku v tom case ako ti vychadzal den od neho?

enya20
11. nov 2018

@scales tak ako ty asi... 10dpo... Testovala si?

enya20
11. nov 2018

@kvecinka321 gratulujem 🙂 aj ja som 10dpo...to uz ti takto test ukazal? Parada 🙂

scales
autor
11. nov 2018

@enya20
@kvecinka321
Ja som dnes 8 dpo, zajtra je skoro na test? Vam ma prist kedy ms? A aku mate teraz teplotu prosim? Ja 37,1 a cez den aj 37,4

enya20
11. nov 2018

@scales ms mi ma prist o tyzden...a teplotu si nemeram...na test je este skoro podla mna...najskor od 10dpo ukaze ale nie u kazdeho

scales
autor
11. nov 2018

@enya20 mne ma prist v sobotu, tak hadam by uz ukazal slabu ciarku v stredu...

kvecinka321
11. nov 2018

@scales robila som si ovulacne testy vyšiel na štvrtok minulého týždňa ráno pozitívny prvýkrát bez liekov a len vo štvrtok večer sme na tom zapracovali.. dnes som 10dpo mne deň od neho vychádza až na 16.11. Takze vyšlo to na ovulku nie na ten deň od Jonáša

kvecinka321
11. nov 2018

@enya20 ďakujem tiež som prekvapená že aj digitálny ukázal včera som mala negatívny test ešte a dnes ráno vyšla slabá čiarka 🙂 snáď by sa 5 testov nemýlilo 🙂

kvecinka321
11. nov 2018

@scales počkaj ozaj na ten 10dpo ja som napríklad ešte včera mala celkom negatívny test.. a teplotu si nemeriam.. merala som si predtým mesiace dozadu ale už mi z toho cvakalo že som si povedala že končím maximálne si urobím ovulacne testy a hotovo aj kona som si vymazala z aplikácii stále som to čítala rozmýšľala čo cítim atd.. tak som zaradila spiatočku a len užívala vitamíny zelený jačmeň, spirulinu a chlorelu plus materská kasicka tri mesiace dozadu som začala... a asi je to tam teda dúfam

scales
autor
11. nov 2018

@kvecinka321 tak skusim v utorok rano, lebo zajtra by som bola asi sklamana :(

xixiximyxi
12. nov 2018

@scales tak ja som dnes 46 den cyklu teraz ako som zmerala bt tak ta spadla na 36.68 skusila som 10-kovy test a nic snehobiely ano len mikroduch. Tak som len sklamana ze to nevyslo opät. Uz len cakat kedy milostva dojde mozno do buduceho tyzdna je tu.

xixiximyxi
12. nov 2018

@scales dufam ze vsetkym ostatnym så zadari a koncom tyzdna si precitam len o // ciarockach a budem sa z vas tesit 😀 uz aby som bola z prace doma ze så mozem vytesovat aspon zo synceka zelam pekny den dievcata

veja28
12. nov 2018

Dnes som bola na kontrole u dr. (mala som prist po 1ms od potratu no dostala som sa k nemu az teraz tyzden pred 2hou ms) ma vylakal ze tam nieco je ze treba zobrat krv na hcg a potom si uvedomil ze som v druhej polke cyklu.. tak ze je to v poriadku 😊 ma potesil, no ja by som. sa kus zasmiala keby o tyzden za nim letim s //na teste 😂 ale tak co snivat mozem dnes 6dpo nic neni stratene 😊 uz len pockat tyzden co to prinesie, twplota dnes klesla ale dnesny udaj neberem vierohodne kedze dcerka v noci bola hore a ja som zabudla odmerat teplotu a merala som az potom jak som k nej vstala cize dnesny udaj je taky kadejaky

scales
autor
12. nov 2018

@veja28 aj mne dnes rano klesla teplota, zlakla som sa a uz cakam na test :(

scales
autor
12. nov 2018

@veja28 tak ja som to nevydrzala... som 9 dpo... a test takto... a tebe teda tu krv potom nebral, ked si uvedomil, ze si v polke cyklu? Tak to je dobre ked povedal, ze tam nieco je, nie?

voskovka
12. nov 2018

@scales daco tam vidim....

scales
autor
12. nov 2018

@voskovka bolo ju hned od zaciatku vidiet, nie len po uschnuti, hadam by to mohol byt dusik 🙂 a ty si ako na tom?

veja28
12. nov 2018

@scales mne sa tam. nieco slabulilinke crta ak dobre vydim, 😊 ja asi ties nevydrzim do utorka netestovat len ja som 6dpo cize u mna skoro na nejake testy, neviem ci dobre ze nieco vydel viac sa k tomu nevyjadril len tolko ze ked je to 2polka cyklu tak je sliznica narastrna a neriesil to.. hcg nakoniec nebral

scales
autor
12. nov 2018

@veja28 podla mna ti nebral krv, lebo by hcg asi nebolo este... ale ked ti robil sono a povedal, ze tam nieco videl, tak to mohol uz byt gestacny vacok, ten by uz mohol byt vidiet na sone... len ti nechcel zbytocne robit nadej, tak to uhral, ze to aj cysta moze byt... nie?

enya20
12. nov 2018

@scales moja ja tam vidim ducha... 🙂 bodaj by len silnela 🙂 normalne ste ma nastartovali s tymi testami 😀 a to som chcela odolat 😀 dnes rano som si len ovu robila ze akoze testujem 😀 a bol tam slabsi duch ako vcera...ale to bol ovu nie tehu..mozno zajtra rano skusim tehu...😀

enya20
12. nov 2018

@voskovka testovala si?

veja28
12. nov 2018

@scales praveze nie.. povedal ze nemam ziadnu cistu, podla mna ho to ani nenapadlo skumat dalej ci to moze byt dalsie tehu ani sme sa o tom nebavili a na 6dpo si myslim ze by nevydel nic moj nazor.. praveze mi povedal ze dalsie snazenie o babo o polroka 😂 a ked sme sa naposledy o tom bavili tak ties tak povedal s tym ze dodal ze nic sa nestane ak skorej len mam hned prist.. ale viac menej to bral tak ze este neskusame 😂 no ale aj ja si robim kusok taku malu nadej ze by s toho mohlo nieco byt uz len pockat