icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

scales
autor
12. nov 2018

@veja28 no tak tebe by uz stvrtok mohol nieco test ukazat... dufam, ze nam to vyjde tento mesiac, ja sa velmi netesim zatial, kym ju nebudem vidiet v stredu silnejsiu... len som si ho musela dnes urobit, aby som na to nemyslela cely den... a zajtra vydrzim a streda je uz coskoro 🙂 a potom hned tvoj sfvrtok 🙂

veja28
12. nov 2018

@scales ja sa ties nejako extra nevytesujem kyn to nemam potvrdene.. dako vydrzim do stvrtku to budem 9dpo cize asi este ties nic nebude vydno ale sa poznam ze dlhsie asi nevydrzim samozrejme som zvedava aj na teploty ake budem mat.. myslim na teba stredu hned pis ako to vyzera 😊😊

voskovka
12. nov 2018

@enya20
@scales ciste jak lalia....a zacinaju ma boliet krize takze vitaj za chvilku cervena....No tak nech uz teda pride od 3dna zacinam brat clostyl.tak uvidime

scales
autor
12. nov 2018

@veja28 ja som tiez bola presvedcena, ze nic dnes nebude vidno, tak ma to prekvapilo 🙂 dufam, ze aj ty budes mat takeho ducha 🙂

miza88
12. nov 2018

@veja28 @scales Baby, ja som 28DC, teplota 36,9, pobolieva ma sem tam brucho a mam trosinku ruzovkasty vytok ale teda, testy ma vobec nelakaju...myslim si, ze viem ako to opat dopadne, takze skoda testov...nuz ale vam drzim palce, aby ste videli pekne // 🙂

veja28
12. nov 2018

@scales a ty si vlastne kolky dpo dnes? 😊😊 dakujem. dufam ze ties tam najdem co hladam a ze tebe ta ciarka bude silniet..
@miza88 ale nikdy nevies moze to byt aj tehu 😊 pokial sa ti nepusto riadna ms.. a ake mavas dlhe cykli?

miza88
12. nov 2018

@veja28 no, moj cyklus si zije vlastnym zivotom 😀 ....ale cca od 28-31..tento tyzden sa ukaze 🙂

veja28
12. nov 2018

@miza88 😂😂😂 a kedy si mala ovu nechces predsa len skusit test?

nini1010
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
12. nov 2018

@nini1010 tak to sme na tom rovnako 🙂

scales
autor
12. nov 2018

@veja28 ja som 9dpo

scales
autor
12. nov 2018

@miza88 skus si test, ten by ti uz mal aj z poobedneho mocu ukazat ducha, alebo pekne 2 ciarky...

scales
autor
12. nov 2018

@voskovka tak tl ma velmi mrzi :( ale mozno este mala nadej existuje...

veja28
12. nov 2018

@scales tak teda stvrtok pojdem na to 😊 a snad sa daky dusik objavi 😂

miza88
12. nov 2018

@veja28 Ovu som mala niekedy medzi 29.10-30.10 🙂 keby nemam ten ruzovkasty hlien tak mozno skusim test ale totalne ma to odradza.....
@scales Gratulujem, drzim palce nech ide vsetko hladko a nech ste zdravi 🙂

enya20
12. nov 2018

@voskovka veru mozno este nieje nic stratene... uvidime...ja sa bojim testnut aby som nebola sklamana..preto si robim len ovu 😀 ale ked dievcatam tak skoro tehu ukazal tak to skusim aj ja zajtra ked sa podari.. aj ked tomu neverim pretoze prve tehu mi ukazal test ducha vecer v den ms...tak uvidime no

nini1010
Autor odpoveď zmazal
rejmonz
12. nov 2018

@xixiximyxi normalne vydržať a prestať sa cele dni zameriavať len na tu jednu vec a venovať sa aj životu okolo :D

xixiximyxi
12. nov 2018

@rejmonz ja viem len ked to je tazke po porode mam dlhe 41- 43 cykly. preto som taka ja som mala poslednu menstruaciu v septembri. ... do roka mam len 10 x moznost byt tehu aj z toho su 3 anovulacne....

scales
autor
12. nov 2018

@nini1010 ja som dnes robila pepino 9dpo

nini1010
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
12. nov 2018

@nini1010 rano som ho sem pridala

nini1010
Autor odpoveď zmazal
voskovka
12. nov 2018

@enya20 no pokial nie je menzes tak nic nie je stratene ale tak uvidime.neverim ze daco....

miza88
12. nov 2018

@voskovka Ty si presne taky isty pesimista ako ja 😀

voskovka
12. nov 2018

@miza88 ja som mala na 8dpo ducha a teraz holy dzonson....ako no co spravim.verim ze pod stromcek bude babenko....Teraz ma chlap 3tyzdne dovolenky tak ako neexistuje aby to nevyslo..... ho budem znasilnovat 2x denne....😁😁😁😁

miza88
12. nov 2018

@voskovka toto som si uz hovorila minuly rok 😀 ja mozem snad aj hodinove stojky na hlave po kazdom snazeni robit a furt nist 😀 ja nechapem kde je ten pes zakopany 😀

voskovka
12. nov 2018

@miza88 moj chlap este netusi ze co ho.na tej dovolenke caka....haha....Bo mam uz robotu nachystanu a plus este ja... no nech sa tesi 😁😁😁😁

miza88
12. nov 2018

@voskovka tvoj chlap bude urcite od nadsenia cely bez seba, ked sa mu troska povenujes, robota mu isto pojde od ruky 🙂 alebo opacne, za dobre vykonanu pracu mu das sladku odmenu 😀 a ja teraz pozeram tvoj profil a ty uz mas tri deti....kokso a my bojujeme o prve 😀 😀

voskovka
12. nov 2018

@miza88 ono to je na dlho. S ex sme rozvedeni,mame spolu 3deticky a teraz co mam muza on ma synceka 5r a chceme spolocne dietatko.v septembri sme on prisli v 7tt.A ja som mala uz problemy s tretim dietatkom otehotniet tiez sme skoncili stimulaciou.a toto by bolo posledne tehotenstvo tak snad sa podari lebo co mam liekov od gyndy,od endokrinologa,internistu ...to je des.A neskor uz nechcem to uz vek ide hore a tak uvidime.