Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@scales ja sa ties nejako extra nevytesujem kyn to nemam potvrdene.. dako vydrzim do stvrtku to budem 9dpo cize asi este ties nic nebude vydno ale sa poznam ze dlhsie asi nevydrzim samozrejme som zvedava aj na teploty ake budem mat.. myslim na teba stredu hned pis ako to vyzera 😊😊
@voskovka veru mozno este nieje nic stratene... uvidime...ja sa bojim testnut aby som nebola sklamana..preto si robim len ovu 😀 ale ked dievcatam tak skoro tehu ukazal tak to skusim aj ja zajtra ked sa podari.. aj ked tomu neverim pretoze prve tehu mi ukazal test ducha vecer v den ms...tak uvidime no
@xixiximyxi normalne vydržať a prestať sa cele dni zameriavať len na tu jednu vec a venovať sa aj životu okolo :D
@rejmonz ja viem len ked to je tazke po porode mam dlhe 41- 43 cykly. preto som taka ja som mala poslednu menstruaciu v septembri. ... do roka mam len 10 x moznost byt tehu aj z toho su 3 anovulacne....
@miza88 ono to je na dlho. S ex sme rozvedeni,mame spolu 3deticky a teraz co mam muza on ma synceka 5r a chceme spolocne dietatko.v septembri sme on prisli v 7tt.A ja som mala uz problemy s tretim dietatkom otehotniet tiez sme skoncili stimulaciou.a toto by bolo posledne tehotenstvo tak snad sa podari lebo co mam liekov od gyndy,od endokrinologa,internistu ...to je des.A neskor uz nechcem to uz vek ide hore a tak uvidime.

@veja28 no tak tebe by uz stvrtok mohol nieco test ukazat... dufam, ze nam to vyjde tento mesiac, ja sa velmi netesim zatial, kym ju nebudem vidiet v stredu silnejsiu... len som si ho musela dnes urobit, aby som na to nemyslela cely den... a zajtra vydrzim a streda je uz coskoro 🙂 a potom hned tvoj sfvrtok 🙂