icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

rejmonz
12. nov 2018

@xixiximyxi ja som napr bezdetna (zatial, dufajme ze otazka casu :D ), september som mala cely cyklus uuuplne posunuty, asi sa zle uhniezdilo a sama som si zle narobila, myslela som si ako to bude "hned" vsetko, ved ostatnym sa dari aj na prvu supu...ale nestalo sa a odvtedy to neriesim..neratam....necakam..ked sa to bude mať stať, bude zdrave a zivotaschopne tak sa aj uchyti a stastne donosi..ked nie, tak nie...nič sa nedeje, ak to nevyjde tento mesiac, možno budúci alebo hocktorý iný 🙂 ja si zamestnavam hlavu športom napr, psikmi našimi a ideme teraz robiť dvor a branu, takže starosti až až :D treba sa rozptylit a hlavne to nebrať ako koniec sveta ak si nenajdeme 2čiaročky 🙂

miza88
12. nov 2018

@voskovka Tak ano, chapem tvoje zmyslanie aj starosti. My tiez tuzime po troch detoch ale obaja mame 30 a trapime sa s prvym, tak dufam ze potom sa to uz rozbehne 😀

voskovka
12. nov 2018

@miza88 no a ked nebude tak nebude...ale chceli by sme.ved uvidime co teda milostiva ci pride.

veja28
12. nov 2018

objednala som si tehu testy one step 😂😂 no mila pani postarka dala zasielku susede do schranky nastastie jej tam hodila aj druhu moju s gunickami do vlasov a suseda otvorila tu a nie tehu testy 😂 inak by to bol celkom trapas 😂 mlada zienka takz3 by vedela o co sa jedna.. ale ked som otvorila teda uz zasielku co mi suseda vratila tak namiesto 10 ks prislo 11ks 😂 potesi 😂😂😂 juj jak ma prsty svrbia 😂😂

scales
autor
12. nov 2018

@miza88 musis dosiahnut orgazmus

miza88
12. nov 2018

@scales to si zasa myslim ze je blbost, nehovorim ze to tomu nevie dopomoct ale mam kamosky, ktore su tehotne aj bez neho...

rejmonz
12. nov 2018

@scales ale no taaak, to by sme uz ako ludstvo pomaly vyhynuli..co take znasilnenia napr..
@miza88 presne tak, vraj to tomu može dopomoct, ale to je asi tak všetko..kdesi som čitala že robili pokus a tie ktore mali orgazmus si zvysili plodnost o 15%..ci uz je to relevantne cislo alebo nie, usudte si same :D

scales
autor
12. nov 2018

@rejmonz
@miza88
Nehovorim, ze to plati u kazdej ale u mna vzdy... ak by toto moje tehotenstvo vyslo, tak sa mi to potvrdi druhy krat... samozrejme ze to tak nemusi byt, ale myslim si ze inak by sme sa museli snazit ovela dlhsie a takto som na 2 cyklus vzdy otehotnela...

kvecinka321
12. nov 2018

@scales napríklad ja som bola bez orgazmu, od nedele sme neboli spolu až vo štvrtok keď bola aj ovu (orgazmus som nemala) a potom zas nič až o týždeň a bum.. som tehotná.. a ešte taká poloha že dovi dopo 😄 a to po tristvrterocnom snažení kedy som mala od doktora potvrdení ovulku, mala som aj orgazmus a nič z toho nebolo..

enya20
12. nov 2018

No dievcata..tak som podlahla testovaniu 😀 aaa ... nic z toho...biely jak lalia 😀 no stale si myslim ze je to skoro...

scales
autor
12. nov 2018

@kvecinka321 tak potom neviem, asi niekedy to pomoze a niekedy mozno nie... zrejme zavisi aj od hlienu kolko ho je, mozno tym orgazmom sa ho len vytvori viac a spermie tak maju lahsiu cestu... mozno moje telo si ho netvori tolko pocas ovu, tak mu orgazmus pomoze ..

kvecinka321
12. nov 2018

@scales ja som kedysi videla dokument kde toto hovorili že to pomáha ale v tom smere že maternica ma stahy a tými sťahmi posúva spermie skôr k vajíčku.. lebo sú tam rôzne prostredia a rôzne prekážky aby prežili len tie najsilnejšie spermie a takto tomu sa dá trochu pomôcť ale nie je to zákonite keď sú spermie zdravé a vitálne teda stačí jedna jediná tak sa dostane tam kam potrebuje 🙂

enya20
13. nov 2018

Dnes rano som opat testla... nist... asi uz nebudem testovat

scales
autor
13. nov 2018

@enya20 a kedy mas dostat ms?

enya20
13. nov 2018

@scales v nedelu... ASi skoro testujem...

voskovka
13. nov 2018

@enya20 aj ja som posledny dnes minula a bol negativnytakze som to vyhodila do kosa a idem cakat na menzes.

erosmal
13. nov 2018

mne dnes začal tmavnúť ovulačný test 🙂 veľmi sa z toho teším aj keď ešte nie je pozitívny ale zajtra by už mohol byť 🙂 celkom ma zarazilo, že mi postupne netmavne ale tak zrazu taká tmavá čiarka..

nini1010
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
13. nov 2018

@enya20 asi skoro... podla toho kedy si mala ovu... ja som mala 3.11. A ms mam dostat v sobotu...

scales
autor
13. nov 2018

@nini1010 mas ho akurat vzladom k dpo... myslim si... pozri moj album zpred roka a pol ako mne testy silneli postupne...

veja28
13. nov 2018

@nini1010 ties si myslim ze je to v poriadku ze tak zosilnel

nini1010
13. nov 2018

@scales
@veja28 Ďakujem 🙂

scales
autor
13. nov 2018

@nini1010 dnes som 10 dpo a je takyto

voskovka
13. nov 2018

@scales vy ste vsetky tehotne.....ja to kaslem...😁😁😁😁

veja28
13. nov 2018

@scales parada 😊😊😊 ja mam zajaci unysel skusit zajtra co budem 8dpo no pochybujem ze tam nieco bude.. stale si nahovaram ze vydrzim aspon do soboty s testovanim...

veja28
13. nov 2018

@voskovka vsetky nie 😂😂😂... ja zatial patrim k tym ktore nie.. a vnutorny pocit mam taky sklesly ze asi ani tento mesiac nebudem

miza88
13. nov 2018

@voskovka Toto ja zazivam uz takmer rok a pol ci uz tu na MK alebo v mojom okoli....setky zeny furt tehotne, uz aj druhykrat dokonca :D :D ale pre nas sa to prave dievcatko este stale vyraba 🙂

nini1010
Autor odpoveď zmazal
voskovka
13. nov 2018

@nini1010 my sme prisli v 7tt teraz v septembri o miminko.tak viem co to je.akoze ja uz deticky mam a pri poslednom som si zazila tiez svoje s PCO.kde nas uz posielala lekarka na umele oplodnenie.ja samozrejme vsetkym prajem a blahozelam aby to zas nevyznelo divne bo tu na mk su vselijake zeny...kazda to pochopi po svojom

petulle1986
13. nov 2018

Ahojte zienky , mozem sa k vam pridat ? Dneska som 11DPO skusala som testik.... ale myslela som ze tam bude vidiet viac resp dufala som ze bude vobec nieco vidiet zretelne. Ako to mate vy ? 11DPO uz by mal byt duch aspon ze ?