Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
objednala som si tehu testy one step 😂😂 no mila pani postarka dala zasielku susede do schranky nastastie jej tam hodila aj druhu moju s gunickami do vlasov a suseda otvorila tu a nie tehu testy 😂 inak by to bol celkom trapas 😂 mlada zienka takz3 by vedela o co sa jedna.. ale ked som otvorila teda uz zasielku co mi suseda vratila tak namiesto 10 ks prislo 11ks 😂 potesi 😂😂😂 juj jak ma prsty svrbia 😂😂
@scales ale no taaak, to by sme uz ako ludstvo pomaly vyhynuli..co take znasilnenia napr..
@miza88 presne tak, vraj to tomu može dopomoct, ale to je asi tak všetko..kdesi som čitala že robili pokus a tie ktore mali orgazmus si zvysili plodnost o 15%..ci uz je to relevantne cislo alebo nie, usudte si same :D
@scales napríklad ja som bola bez orgazmu, od nedele sme neboli spolu až vo štvrtok keď bola aj ovu (orgazmus som nemala) a potom zas nič až o týždeň a bum.. som tehotná.. a ešte taká poloha že dovi dopo 😄 a to po tristvrterocnom snažení kedy som mala od doktora potvrdení ovulku, mala som aj orgazmus a nič z toho nebolo..
No dievcata..tak som podlahla testovaniu 😀 aaa ... nic z toho...biely jak lalia 😀 no stale si myslim ze je to skoro...
@kvecinka321 tak potom neviem, asi niekedy to pomoze a niekedy mozno nie... zrejme zavisi aj od hlienu kolko ho je, mozno tym orgazmom sa ho len vytvori viac a spermie tak maju lahsiu cestu... mozno moje telo si ho netvori tolko pocas ovu, tak mu orgazmus pomoze ..
@scales ja som kedysi videla dokument kde toto hovorili že to pomáha ale v tom smere že maternica ma stahy a tými sťahmi posúva spermie skôr k vajíčku.. lebo sú tam rôzne prostredia a rôzne prekážky aby prežili len tie najsilnejšie spermie a takto tomu sa dá trochu pomôcť ale nie je to zákonite keď sú spermie zdravé a vitálne teda stačí jedna jediná tak sa dostane tam kam potrebuje 🙂
Dnes rano som opat testla... nist... asi uz nebudem testovat
mne dnes začal tmavnúť ovulačný test 🙂 veľmi sa z toho teším aj keď ešte nie je pozitívny ale zajtra by už mohol byť 🙂 celkom ma zarazilo, že mi postupne netmavne ale tak zrazu taká tmavá čiarka..
@nini1010 my sme prisli v 7tt teraz v septembri o miminko.tak viem co to je.akoze ja uz deticky mam a pri poslednom som si zazila tiez svoje s PCO.kde nas uz posielala lekarka na umele oplodnenie.ja samozrejme vsetkym prajem a blahozelam aby to zas nevyznelo divne bo tu na mk su vselijake zeny...kazda to pochopi po svojom
Ahojte zienky , mozem sa k vam pridat ? Dneska som 11DPO skusala som testik.... ale myslela som ze tam bude vidiet viac resp dufala som ze bude vobec nieco vidiet zretelne. Ako to mate vy ? 11DPO uz by mal byt duch aspon ze ?

@xixiximyxi ja som napr bezdetna (zatial, dufajme ze otazka casu :D ), september som mala cely cyklus uuuplne posunuty, asi sa zle uhniezdilo a sama som si zle narobila, myslela som si ako to bude "hned" vsetko, ved ostatnym sa dari aj na prvu supu...ale nestalo sa a odvtedy to neriesim..neratam....necakam..ked sa to bude mať stať, bude zdrave a zivotaschopne tak sa aj uchyti a stastne donosi..ked nie, tak nie...nič sa nedeje, ak to nevyjde tento mesiac, možno budúci alebo hocktorý iný 🙂 ja si zamestnavam hlavu športom napr, psikmi našimi a ideme teraz robiť dvor a branu, takže starosti až až :D treba sa rozptylit a hlavne to nebrať ako koniec sveta ak si nenajdeme 2čiaročky 🙂