Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@miza88 dakujem pekne 🙂 ja neviem asi to katda mame inak. kukla by si mi na testik. dakujem
@petulle1986 prepac ale ja v tomto fakt nie som dobra ale su tu aj baby, co to davaju do negativu 😀 ja osobne si myslim, ze pokial to nemusis robit naozaj zo zdravotneho hladiska, tak je zbytocne testovat takto skoro...ak si tehotna, tak sa to raz (pri meskajucej ms) dozvies a ak tehotna nie si, tak ms pride...aj ked stavaju sa aj situacie ked ms pride aj ked si tehotna...nuz ale to je vynimocne.
@petulle1986 ja tam cosi vidime ale neviem ci sa mi nemari... skus o dva dni... ja som dnes 12 dpo a dnes cisto biely test...mne sa pri prvom tehu ukazal duch vecer v den ms...cize nadej zomiera posledna 🙂
@petulle1986 ja tam tuším tiež vidím druhu čiarku 😉 skús opäť o 2 dni inak tieto mamatesty sú strašne slabé ja som ich mala tiež digitálny mi už ukázal a na tomto mamateste slabý duch a ešte sú dobre one step tie krásne hneď mi ukázali 🙂
dnes 4 den meskania , 47 den cyklu a konecne aspon dusik slaby na teste , len sa skoda ze na fotke ho nevidno dobre... dufam za bude silniet . este tomu neverim kedze minule som takto mala biochemicke a digi este negativny .... uvidime dufam ze sa vsetky stretneme v julovkach
baby dakujem 🙂 teraz intimna otazka brnia vam bradavky? mna po ovu prsia bolia vzdy potom bradavky a ked pride ms je to prec. teraz mi ale brnia bradavky a neni to nic prijemneho. vcera mi skoro horeli 🙂
@petulle1986 mne na 3 dpo a asi 2 dni potom este kusok brneli 😂 neprijemne ale slabo a kratko, dnes ako som sa naobed zobidila tak ich celkom citim ale skorej svrbenie silnejsie no nepripisujem to nejak tehu..a kedze neviem ake mam priznaky pred ms.. dlho som. ziadne nemala.. tak neviem posudit ani ci je to pred ms nejaky prejav mojho tela 😂😂v predchadzajucom tehu som priznak s prsiami mala az ked som uz vedela ze som a to bolo viac menej nafuknute a bolave na dotyk.. no rozhodne je to neprijemny pocit ci som ci nie tehu
@petulle1986 men horeli minuly tyzden cele prsia 😀a prijemne to tiez nebolo
@petulle1986 nieco slabe vidim
samozrejme som s testovanim nevydrzala 😂😂
tu ciarku na teste vydno nazivo bez akehokolvek zmurenia a otacania testu a kus lepsie ako na foto

@petulle1986 Vitaj medzi nami 🙂 ja som tehu este nikdy nebola ale viem, ze 11DPO este nemusi byt ziadny duch...kamoska teraz robila test 1 den potom co jej meskala ms a mala slabeho ducha....to je individualne ako ti stupa HCG