icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

miza88
13. nov 2018

@petulle1986 Vitaj medzi nami 🙂 ja som tehu este nikdy nebola ale viem, ze 11DPO este nemusi byt ziadny duch...kamoska teraz robila test 1 den potom co jej meskala ms a mala slabeho ducha....to je individualne ako ti stupa HCG

petulle1986
13. nov 2018

@miza88 dakujem pekne 🙂 ja neviem asi to katda mame inak. kukla by si mi na testik. dakujem

veja28
13. nov 2018

@voskovka ties sme v septembri o babanko prisli v 9tt :( ale nadej je vzdy babo sa nam podari 😊 ked nie tento mesiac tak je stale nadej dalsi mesiac a raz to pride..

nini1010
Autor odpoveď zmazal
miza88
13. nov 2018

@petulle1986 prepac ale ja v tomto fakt nie som dobra ale su tu aj baby, co to davaju do negativu 😀 ja osobne si myslim, ze pokial to nemusis robit naozaj zo zdravotneho hladiska, tak je zbytocne testovat takto skoro...ak si tehotna, tak sa to raz (pri meskajucej ms) dozvies a ak tehotna nie si, tak ms pride...aj ked stavaju sa aj situacie ked ms pride aj ked si tehotna...nuz ale to je vynimocne.

enya20
13. nov 2018

@scales ovu bola 1.11. ale tak k oplodneniu mohlo dojst neskor ze? 😀 sex sme mali aj prveho aj druheho 😀

enya20
13. nov 2018

@petulle1986 ja tam cosi vidime ale neviem ci sa mi nemari... skus o dva dni... ja som dnes 12 dpo a dnes cisto biely test...mne sa pri prvom tehu ukazal duch vecer v den ms...cize nadej zomiera posledna 🙂

enya20
13. nov 2018

@voskovka nesu vsetky tehotne 😀 ja uz ani neviem co si mam o tom mysliet..nechcela som upadnut do testovania a nasledneho sklamania.... tak sa asi na to vyprdnem 😀 ked ma prist ms tak pride ked nie tak radost bude o to vacsia

miza88
13. nov 2018

@enya20 vykasli sa na to a cakaj so mnou, dame si taky netestovaci challenge 🙂 ja som dnes 29DC a ovulka bola niekedy medzi 14-15DC a vydrzala som doteraz netestovat 😀 vynahradza mi to asi ranne meranie BT

enya20
13. nov 2018

@miza88 a kedy mas dostat?

miza88
13. nov 2018

@enya20 noooo, moj cyklus je od 28 do 31 dni ale minuly mesiac som mala az 35 dni...takze ti neviem na to vobec odpovedat 😀 lenze minuly mesiac som brala progesteron, tak mi to mozno posunul...

kvecinka321
13. nov 2018

@petulle1986 ja tam tuším tiež vidím druhu čiarku 😉 skús opäť o 2 dni inak tieto mamatesty sú strašne slabé ja som ich mala tiež digitálny mi už ukázal a na tomto mamateste slabý duch a ešte sú dobre one step tie krásne hneď mi ukázali 🙂

xixiximyxi
13. nov 2018

dnes 4 den meskania , 47 den cyklu a konecne aspon dusik slaby na teste , len sa skoda ze na fotke ho nevidno dobre... dufam za bude silniet . este tomu neverim kedze minule som takto mala biochemicke a digi este negativny .... uvidime dufam ze sa vsetky stretneme v julovkach

rejmonz
13. nov 2018

@voskovka ja nie som, uz ma tyzden boli brucho, dnes ma prisť ms a zacal aj vytok slaby takže ťa v tom nenecham :D :D

voskovka
13. nov 2018

@rejmonz ja dnes 30DC a nic...takze nech pride uz lebo som nervozna strasne.

petulle1986
13. nov 2018

baby dakujem 🙂 teraz intimna otazka brnia vam bradavky? mna po ovu prsia bolia vzdy potom bradavky a ked pride ms je to prec. teraz mi ale brnia bradavky a neni to nic prijemneho. vcera mi skoro horeli 🙂

veja28
13. nov 2018

@petulle1986 mne na 3 dpo a asi 2 dni potom este kusok brneli 😂 neprijemne ale slabo a kratko, dnes ako som sa naobed zobidila tak ich celkom citim ale skorej svrbenie silnejsie no nepripisujem to nejak tehu..a kedze neviem ake mam priznaky pred ms.. dlho som. ziadne nemala.. tak neviem posudit ani ci je to pred ms nejaky prejav mojho tela 😂😂v predchadzajucom tehu som priznak s prsiami mala az ked som uz vedela ze som a to bolo viac menej nafuknute a bolave na dotyk.. no rozhodne je to neprijemny pocit ci som ci nie tehu

rejmonz
13. nov 2018

@voskovka haha ja 28 :D ale ratam tak ze na 32 dojdu, vacsinou som mavala az po 30.dni, min mesiac ma to prekvapilo na 28 pre zmenu

xixiximyxi
13. nov 2018

@petulle1986 men horeli minuly tyzden cele prsia 😀a prijemne to tiez nebolo

enya20
13. nov 2018

@miza88 no tak to je na nic ked je nepravidelny cyklus... Ale tak ci tak budeme prekvapene...aj ked dojde ms aj ked nedojde 😀 😀 😀 pocitala som a mam 12 testov 😀 rozmyslam ci rano opat spravit ci pockat do nedele

petulle1986
13. nov 2018

babulky Windfo z odpo moci 🤔

scales
autor
13. nov 2018

@petulle1986 nieco slabe vidim

veja28
14. nov 2018

baby dnes 8dpo vydite tam ciarku? dufam len ze to neni kanalik

veja28
14. nov 2018

samozrejme som s testovanim nevydrzala 😂😂

dadulik6
14. nov 2018

@veja28 jeej super nieco sa tam tlacii veru a graf mas aky

veja28
14. nov 2018

@dadulik6 no pokles teploty pondelok neviem urcite lebo to bolo divne meranie vstala som k dcere a zabudla odmerat... merala som neskor..

veja28
14. nov 2018

tu ciarku na teste vydno nazivo bez akehokolvek zmurenia a otacania testu a kus lepsie ako na foto

dadulik6
14. nov 2018

@veja28 ten pokles mohlo byt aj uhniezdenie sedelo by to aj s tym ze dva dni po poklese ti vybehol duch

veja28
14. nov 2018

@dadulik6 ties som si to kusok myslela lebo bol celkom vyrazny aj nanto ze tom sa hybala no nedavala som tomu vela nadeje ale asi to bolo ono skusim dalsi test piatok najlepsie o2 dni 😊

dadulik6
14. nov 2018

@veja28 urcite bude uz pekne viditelna drzim palceky 😉