icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

veja28
14. nov 2018

@dadulik6 dakujem 😊 potom pridam foto

veja28
14. nov 2018

nedalo mi to ten isty test po uschnuti a na drnnom svetle

scales
autor
14. nov 2018

@veja28 jeeej gratulujeeem 🙂 teda netesime sa nahlas samozrejme, ale teda odpadavam, ze by to mohlo vyjst 🙂 zakladatelka diskusie a jej verna prispievatelka otehotneli v ten isty mesiac??? 🙂 to je skvele, velmi sa s tebou tesim, ja som dnes tiez testovala... sibnuta som, ze kazdy den testujem, ale v noci neviem ani zaspat ako sa tesim na rano... cez vikend ale testovat nechcem, az v pondelok, tak dufam vydrzim 🙂

veja28
14. nov 2018

@scales samozrejme ze sa netesime 😊😂 ale bolo by to uzasne.. ja si stale nahovaram ze bol chybny test a to ze mi je zlw pripisujem ze psychika je svina 😂😂 ja by som chcela piatok zopakovat ale nevydrzim a budem urcite zajtra 😂 az do soboty a nedela. pondelok si dam pauzu utorok ma prist ms tak az vten den zopakujem zas a ak bude pozitivny letim za dr.

scales
autor
14. nov 2018

@veja28
A prikladam teda este aj graf...

veja28
14. nov 2018

@scales ja som ties dnes pridavala grafik.. uz nak sa nam. teploty pekne drzia hore 😊

voskovka
14. nov 2018

Ahojte tak ja stale cakam a nic nic....🤔😞🙃

scales
autor
14. nov 2018

@veja28 vidis, tak predsa len tam nieco videl ten dr. 🙂

veja28
14. nov 2018

@scales mozno ano neviem posudit ci by mohol nieco vydiet alebo to bolo fakt len druha faza cyklu.. nejdem radcej predbiehat 😊 budem dufat ze ciarocka stmavne

scales
autor
14. nov 2018

@veja28 a aku znacku testu si robila?

veja28
14. nov 2018

@scales one step tie co som objednavala s wish.. zo zaciatku bola aj kontrolna slaba a potom pekne sa objavili obe ciarky este pred uschnutim 😊

enya20
14. nov 2018

@voskovka no sme dve... ja som zas rano ( zbytocne ) robila test... ☹ uz nebudem testovat! To sklamanie je hrozne... pockam si pekne na ms...brucho ma od vcera boli takze tak... Preco to nemoze vyjst na prvy krat ale clovek musi tak dlho cakat ked naozaj chce to babo? 😖

miza88
14. nov 2018

@enya20 Vidis, presne kvoli tomuto som ti pisala aby si netestovala. Mna ani nenapadlo urobit test a som maximalne v pohode a spokojna sama so sebou (konecne som to dosiahla) 😀 Neopustaj sa a hlavne si neklad tuto hlupu otazku, na ktoru ti nikto neda odpovedat...ty mas uz jedno dieta, ja nemam ziadne a snazime sa uz rok a pol...Takze, uzivaj si to co mas, bud za to vdacna a stastna a nezameriavaj sa na dalsie tehotenstvo, ono to potom pride, ani nebudes vediet ako. Drzim palce 🙂

scales
autor
14. nov 2018

@miza88 a ty si dnes kolky dpo?

miza88
14. nov 2018

@scales 15-16 dni

nini1010
Autor odpoveď zmazal
nini1010
Autor odpoveď zmazal
nini1010
Autor odpoveď zmazal
nini1010
Autor odpoveď zmazal
enya20
14. nov 2018

@miza88 ty kolko mas v sebe optimizmu 😀 tento cyklus som nechcela testovat..ale..kamoska mi kupila 10 testov 😀 som v tomto fore kde sa v podstate o inom nebavi 😀 no a netestuj 😀 nemam pevnu volu ale na druhy mesiac to dam ! 😀 ale si verim.... 😂😂

enya20
14. nov 2018

@nini1010 gratulujem 🙂

miza88
14. nov 2018

@enya20 tak, potvrdilo sa mi, ze pozitivnym pristupom som si vela veci privolala 🙂 a trapila som sa uz aj celkom dost, uz stacilo 🙂 btw, nakopla ma velmi jedna baba tu z mk, tak to len posuvam dalej... 😀

enya20
14. nov 2018

@miza88 si zlata 🙂😘

scales
autor
14. nov 2018

@nini1010 a to tu dr povedala, ked si jej volala, ze mas prist cim skor? Lebo ja chcem tiez pockat do 7 tt

kvecinka321
14. nov 2018

@scales ja som sa objednala až na 7 decembra nie je to veľmi neskoro však? Ty si koľko dpo?

scales
autor
14. nov 2018

@kvecinka321 no ja som dnes 11 dpo... ja by som tiez chcela ten tyzden do 7 decembra, to by som bola v 7 tt a uz by bolo vidiet srdiecko... a ty by si bola vtedy kolky tt?

kvecinka321
14. nov 2018

@scales ja som dnes 13 dpo 😄 takmer narovnako sme teda ☺️ Takze tiež siedmy 🙂 zvažujem tam cinknut či neísť aj skôr či to je vnútromaternicové ale asi to nechám tak v slepej dôvere... 🙂

veja28
14. nov 2018

@scales
@kvecinka321 ja ties ak mi utorok vyde pozit. test bud este v ten den alebo stredu bezim za dr. margo toho ze mi tak kazal ale viem ze na sone neuvidi este nic.. len vravel ze mi nasadi nejake lieky tak som zvedava kedze pred dvoma mesiacmi to skoncilo MA :/

nini1010
Autor odpoveď zmazal
kvecinka321
14. nov 2018

@veja28 tak potom sem píš všetko 🙂 snáď budeme všetky tri sa tešiť šťastných 9 mesiacov s tými našimi drobčekmi 🙂