Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
Blahozelaam Vam baby 😊 verim ze aj nam to tento mesiac uz vijde, mam nejaky taky zvlastny pocit v sebe ze tentokrat by sa to mohlo zadarit 🤔😔
@scales tak hlasim ze 48 den .teplota klesla /teplomer od krvy/ cize opät raz nic z toho.... blahozelam k vsetkym k tehu mne neostava nic ine len objednat nove balenie ovu testov a merat dalej. Hadam december bude uspesnejsi 😍no citim sklamanie
@xixiximyxi to mi je luto ze to tento raz nevyslo, v decembri to date 😊😊 a budete mat vianocny darcek 😊
@veja28 to pochybujem nakolko mam strasne dlhe cykli a posledny cykel som mala ovu az na 35 den cyklu a to 2 dni dozadu aj dycha som nasla aj dnes rano a potom krv.... Cize niekedy mozno v januari. A hadam to nebude opät biochemicke tehu Ja len dufam ze Vase tehotenstva budu uspesne a poposielate tehu bacili 😍😍😍som stasna ze esxistuje tato skupinka aspon så mam komu zdvoverit
@xixiximyxi tak teda bude povianocny dadrek vytvoreny na vianoce 😊 ja mam. osobne pocit ze moje testy su nejaky blud su z wish one step ale sa mi to dako nezda asi skusim aj iny druh.. ale ties dufam ze vsetky tehu v tejto skupinke budu uspesne co uz tie ktore maju //momentalne alrbo tie ktore tu pribudnu aj po novembri 😊😊😘 a urcote medzi nimi budes aj ty
Dnes mám 25dc, predošle dva dni mi na ovu teste začala tmavnúť druhá čiarka ale iba trochu, a dnes už je zasa uplne slabulinka. Znamená to že neprebehla ovulka? Lebo sice mi trochu čiarky stmavli, ale test bol stale negatívny.
Baby, vcera vecer ma hrozne boleli prsia (prvykrat v zivote ma boleli po ovitrelle) a za posledne dni sa mi velmi zlepsila plet (pred ms vzdy pravy opak 😀), tak som zo srandy spravila ovu test ani nie z ranneho mocu a hned na mna vyskocila tucna ciara 😂 tak som do tej istej misky pichla rovno aj tehu test 🙈🙈🙈🙈🙈
@xixiximyxi skusala si uz vitex? ja mam pocit, ze nam celkom dopomohol a vela kamoskam tiez 🙂
baby a co, kedy to idete povedat manzelovi? Ja vobec neviem... pri prvom to vedel hned od zaciatku, spolu sme cakali na digi test ked ukazal 1+2, len on to potom chcel vsetkym povedat... Na to, aku ma povahu, ze je dost rezervovany co sa tyka romantiky a vsetkeho takeho okolo, tak v tejto situacii to bol prave on co nedokazal vydrzat a ked sme mali ist cez vikend na chatu s jeho rodicmi a celou rodinou, tak sme museli utekat den pred tym k nasim, aby to moji vedeli ako prvi, lebo vedel, ze na chate sa to neudrzi a ja som mala podmienku, aby to moja mamina vedela druha... No a teraz v piatok zas ideme na chatu, tak neviem ako to mam udrzat... a uz vobec neviem, ako to udrzat 3 vikendy po sebe :( poradte mi prosim...
neviem preco, ale pri tomto tehotenstve mam vacsi strach, ze 2 cierky stale nemusia znamenat ze tehotenstvo prebehne v poriadku... Len nechcem, aby sa rodina obavala v tych prvych tyzdnoch somnou, aby sa ma stale pytali a setrili, kedze som prve porodila zaciatkom 9 mesiaca... aj dr. mi isto nakaze kludovy rezim od zaciatku, len neviem, ako sa to bude dat pri 1,5 rocnom synovi...
@scales ja som to manzelovi volala asi po 5 sekundach, hned ako tam ciarka vybehla 😀 my sme sa snazili rok a pol, takze by som to pred nim nedokazala tajit....potom som to volala mojej najlepsej kamoske, ktora minuly mesiac zistila ze je tehu 😍😍😍 no a rodine a ostatnym kamaratom to povieme az na Vianoce, kym neprejde aspon z casti to najhorsie obdobie...teraz zacalo u nas obdobie vyhovoriek 😀 vela veci musim zmenit, takze to bude tazke 😀

@kvecinka321 jasne.. a dufam ze nam to vyde vsetkym tu aby sme si nasli svoje // a dotiahli do uspesneho konca