Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@miza88 a ake veci ides menit? Ja musim fajcenie, uz som zacala menej, tak ze mi krabicka vydrzala teraz od pondelku do dnes poobedia, viem, ze s tym znova budem musiet seknut z jedneho dna na druhy, tak sa na to pripravujem... od pondelka by som chcela len rano a vecer a od dalsieho pondelka seknut... len to je to, ze vsetci vedia, ze fajcim a ked prestanem, tak to bude riadne ocividne... jeden vikend sa mi da vyhovorit na migrenu, ze mi ani nechuti fajcit... a druhy vikend by som chcela maleho nech muz zobere na chatu a ja si budem doma robit predvianocne upratovanie... to by mohlo vyjst, len on sa isto prekecne a ja kvoli tomu obetujem vikend s nimi... :(
@miza88 paráda gratulujem ☺️
@scales ja som to musela povedať teda chcela.. mal narodeniny tak bol darček naviac 🙂
@scales tak jednoducho povedzte ze chcete dalsie babatko a radsej uz vopred prestavas fajcit, aby to potom nebol taky sok, ci? 🙂 no, my s muzom chodime 5x do tyzdna cvicit do fitka a chodi tam aj polovica mojej rodiny, moj trener trenuje aj mojho tatina, takze mu hned vyklabosi, ze som prestala cvicit a bude to napadne....musim si vymysliet nejaku chorobu 😀 no a este sme mali taky zvyk, ze kazdy piatok sme s nasimi otvorili vinko a prekecali cely vecer...takze ta choroba moja sa bude liecit antibiotikami 😀 no a milujem sushi a tatarak, u nas dost caste jedla...takze nenapadne sa tomu musime nejako vyhnut 😀
@veja28 oj moja nezufaj urcite ti to bude silniet. Veľmi prajem kazdej // . Uvidime idem este raz nakupit ovu testy a zacat odznova dam tomu cas este jeden cykel a potom to necham tak zbytocne sa trapim a pozorujem aj tak nic z toho. Ale zelam si aby moj pokladik mal aspon jedneho surodenca.
@miza88 ja som pri prvom tehotenstve chodila tiez cvicit do konca 3 mesiaca, ale povedala som trenerovi, ze som tehotna, tak mi daval lahsie cviky, tak mozno keby mu pocies aj ty, tak by ti trening prisposobil... alebo sa vyhovor, ze mas natiahnutu slachu, alebo udretu ruku... to mas tiez take ako my... presne ze v piatok si dame s rodinou pivo, vinko... tak neviem co idem stvarat... asi to urobim tak, ze kedze mi ma prist v sobotu ms, tak sa musim tvarit, ze proste este ani ja o nicom neviem a v utorok si kupim digi test, kde by malo podla vsetkeho ukazat 2-3 a v utorok to poviem manzelovi... ved do ms nic neni iste, cize aj keby mali narazky, tak proste, este to sama neviem, ci je to iste... z toho mi len vyplyva ze si dam vecer male pivko a pojdem si lahnut, lebo som unavena z celeho tyzdna... malemu idu asi posledne stolicky... a zapalim si vtedy, ked ma budu zrovna vsetci vidiet... a potom ked nebudem dlhsie fajcit, tak si to hadam nikto nevsimne... ako ze nefajcim vela, ale tak musim to cim viac skresat, viem, ze to neni dobre a po vikende by som najradsej prestala... dufam mu to vydrzim nepovedat ja :D
@miza88 ĎAKUJEM idem objednat
@scales no lenze ja cvicim kruhovy trening a crossfit a dviham dost tazke vahy a fakt idem po kazde vyplut dusu na treningu, tak radsej si dam teraz pauzu a potom budem aspon behavat alebo taku rychlejsiu chodzu si davat na pase.....ked sme sa uz tolko snazili a konecne sa zadarilo, nechcem nic riskovat...ani to fajcenie si neviem predstavit, nedalo by mi to, a to som byvala tuha fajciarka....aj keby si mal niekto nieco mysliet alebo domyslat kvoli tomu, tak by som na to kaslala...ale je to kazdeho osobna vec a tiez som niekde pocula ze nie je dobre prestat zo sekundy na sekundu ale neviem co je na tom pravdy.
@xixiximyxi dakujem.. ja len tomu stale nemozem uverit chodim a pozeram na tie testy jak sibnuta a keby sa mi da ist do obchodu taj pojdem kupit aj 3-tiu znacku 😂😂 co tomu stale neverim.. aj tebe sa urcotr podari dopriat surodenca 😊😘
@veja28 dakujem najhorsie je ze 2 dni dozadu bola 2 ciarka na teste a dnes rano tiez len potom meranie Bt a krvavy teplomer a znizena teplota . Uz 2x zasebou to iste bolo minuly cyklus. A vsetko så len predlzuje tento cykel o 5 dni... z toho som najviac nestastna. Mam 29 a bojim så predcasneho prechodu. Po porode mam eate horsi cykel ako pred porodom
@xixiximyxi ale sama si pisala, ze tu ciarku ani na fotke nebolo vidno a to ti ms uz meskala... to si mala presbe to co ja minuly mesiac... raz ju aj bolo vidno na foto v jeden den a na druhy den uz nebolo a prisla ms.. cize nesilnela a bolo to asi biochemicke... preto som si myslela teraz v pondelok, ze ked bola taka slaba ciarka, tak ze v utorok nebude zase ziadna... ale silnela az do dnes... zajtra bude dufam este viac 🙂
@xixiximyxi to mi je luto :/ a ak sa ti takto predlzuju cykli riesila si aj s dr.? popripade nieco na upravu? ale urcite netreba vesat hlavu a babanko pride
@scales zo 💗ti zelam aby silnela a bolo z toho vytuzene babo ; ja sa nevzdavam aspon som uz zase nakupila vytaminy. 100ks ovu testov. Objednala sa k lekarovi ze co je to somnou preco så mi predlzuju cykli. A tak kazdopadne budeme s manzelom pracovat na 2 babatku a raz opät pride ten krasny pocit najst si 2 silne //.
@veja28 ano ano dnes som uz riesila termin u lekara tak hadam så do 13.12 dostanem k lekarovi. Ak nie tak od 17.som doma na Slovensku tak pojdem pre istotu aj tu ci som ok . Predsa si myslim ze slovenske zdravotnictvo je lepsie ako ty svedske kedze v nom pracujemako sestra .
@xixiximyxi odkiaľ kupuješ testy? lebo tohto mesiaca som už teraz minula 30e len na testy a vyzerá to, že som ani zďaleka neskončila s testovaním..
@erosmal ja kupujem tu vo svedsku
zo stranky babyplan.se a gravidskollen.nu no 100 ovu testov stoji 50 e. Ja ani neratam . Teraz som robila objednavku testy + vitaminy a hned som oplieskala 200 e .... no manzel ma pochvali Ale tak co uz .... ked to podobrotky nejde
@
@xixiximyxi ja som teraz "iba" 60, ale mužovi sa nepriznávam lebo by bol oheň na streche 😀 neskoro som si všimla, že píšeš že si vo švédsku prepáč.
@erosmal
@xixiximyxi
Preco si test nekupite z aliexpressu po 0,20 € vyjde jeden
@xixiximyxi
@erosmal ako pisala scales na ali alebo wish sa daju kupit lacne tieto one step maju aj ovu testy.. aj ked je fakt ze som bola skepticka voci nim no asi su v pohode ked ich aj dost zienok tu na mk chvali
@veja28 tu su na tie veci cla a ine postovne. Takto ma to lacnejsie vychadza
@xixiximyxi och :( to je skoda
Ahojte
Mate tu uz celkom slusne rozbehnutu konverzaciu. Uz vsetky viete ci sa vam zadarilo alebo nie ?
Dufam ze su tu nejake cakatelky ako ja.
Mam 26, manzel taktiez 7. 11 som mala ovu a iba tento jeden den sme mali koitus ;) ide o nas druhy pokus. Prvy bol 10.10.
Menstruaciu mavam ako hodinky na 29 DC a ovu ako hodinky na 16 DC. Ziadne ovu testy ani teplotu som si nikdy nemerala vzdy viem kedy mam ovu nakolko ma vzdy boli bud jeden alebo druhy vajecnik, plus symetricka a cista plet a libido of kors ;) takze prave mi konci 24. DC no a symptomi tehu tazko povedat ci mam. Ak mam vymenovat cisto tie ktore sa mi neopakuju a nezhoduju s ms kazdy mesiac -ako napr. bolest prsnikov- tak je to zvlastny pocit tlaku a palenia v podbrusku, nechutenstvo, cista plet, unava a tocenie hlavy vzdy len vecer. Robila som dned 2 testy oba neg.
Tak asi nist. Ma niekto podobny stav ? 🙂
Baby ja som mala taky hnedkasy vytok na papieri po cikani, velmi som sa zlakla, tak som hned merala bazalku a ze 37,65... dufam ze to neni zaciatok ms, uz nech je rano a mozem testovat... neviem ako zaspim :(

@scales dnes chcem volat mojmu dr, on je strasne rozlietany, tak dufam ze ma objedna cim skor, chcem sa presvedcit, ze bublinka rastie v maternici 🙂