icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

veja28
15. nov 2018

@scales neboj to nemusi znacit ms...

scales
autor
15. nov 2018

@natm
Je to celkom dost, ale treba merat hlavne rano... ale ja meram aj vecer... a tiez sa mi drzi po ovu stale nad 37

natm
15. nov 2018

@scales kedy rano?

scales
autor
15. nov 2018

@veja28 dufam :(

natm
15. nov 2018

@scales ty si 9 DPO ?

enya20
15. nov 2018

Este ma zaujima ta bazalna teplota....to akoze sa berie do uvahy normalna telesna teplota merana na tele? Ci len v posve? Dakujem vaam 🙂
@scales ty sa nic neboj...niektore tehotne maju taky nejaky vytok v case ms...a myslim ze by si mala ostat kludna...vsetko bude ako ma byt 🙂

xixiximyxi
15. nov 2018

@natm Ahoj rano treba merat poobede je vzdy vyssia

xixiximyxi
15. nov 2018

@scales no ja som zacala krvacat rano. Inspirovala si ma k odmeraniu BY AJE TERAZ 36.87 .... NO KRVACAM JASNOCERVENE .... CIZE SI MYSLIM ze mam regulerni menzes.

veja28
15. nov 2018

@enya20 meria sa v posve, konecniku alebo v ustach.. co som. ja citala. ja napr meriam v ustach vzdy rano po prebudeni..

veja28
16. nov 2018

moje ranne testovabie... myslim ze ciarocka tmavne a ruzovie..

kvecinka321
16. nov 2018

@veja28 tak to už je na gratuláciu ☺️ Krásne ti tmavne ☺️

veja28
16. nov 2018

@kvecinka321 dakujem 😊😊😊😊😊😊😍

veja28
16. nov 2018

este pridam aj moj grafik

scales
autor
16. nov 2018

Tak uz sme sa zobudili aj my 🙂 sice som sa skoro v nad ranom docikala, ale vydrzala som a oplatilo sa 🙂

scales
autor
16. nov 2018

@veja28 tavne urcite 🙂 za 2 dni budes mat taku, ako ja dnes 🙂

eliska1986
16. nov 2018

@scales gratulujem🙂

veja28
16. nov 2018

@scales gratulujem.. ja posledne dni trpim nespavostou 😂😂 tak som viac hore ako spim mam pocit... ides sa pridaj aj do terminovky? ci pockas az na potvrdenie od dr.?

scales
autor
16. nov 2018

@veja28 jasne, pridam sa tam potom, ale az v utorok, ked mi to digitalny potvrdi a ked poviem manzelovi 🙂 strasne sa tesim... ufff odlahlo mi, ze ten vcerajsi vytok nic neznamenal... 🙂 a ty kedy ides dr. volat? Ci pockas ked ti zacne meskat?

veja28
16. nov 2018

@scales ja este kus potestujem a kupim este nejaky test v lekarni a ak pi d3lok vydu 2 jasne ciarky tak uz v pondelok idem za nim.. kazal. mi prist cim najskor ked zistim ze som tehu tak do nejakeho meskania cakat nebudem

scales
autor
16. nov 2018

@veja28 no tak to hej, treba ist cim skor ked povedal... ja v pondelok dr. zavolam, ze mi meska 2 dni a nech ma objedna o 2 tyzdne, napr. Na mikulasa 🙂 to bude stedry mikulas 🙂

veja28
16. nov 2018

@scales u nas sa neobjednava :/ najlepsie prist rano o 5tej aa poatavit pred branu a cakat aby sa clovek vybavil rano a to sa mi neraz stalo ze som uz bola 5ta..cize ja len pridem..mi mame prvorodenu mikulasovu 😊 7.12 sa narorila

scales
autor
16. nov 2018

@veja28 jej to je krasne 🙂 my mame velkonocneho zajacika zas :D

veja28
16. nov 2018

@scales to je ties perfektne 😊😊😍😍😍 u nas je mala narodena v den kedy moja mamca stihla to 😂 a toto druhe vychadza zhruba na narodeniny mojho brata 😂😂😂😂😂

miza88
16. nov 2018

@scales @veja28 Baby, ja som včera volala môjmu gyndovi a sestrička ma objednala na 6.12 😀 😀 to už budem v 8tt 😍 a ešte stále som si to nejako neuvedomila, že som tehotná....po toľkých sklamaniach mi to príde neuveriteľné 😀

scales
autor
16. nov 2018

@miza88 jeeej tak to mas super 🙂 uz bude krasne srdiecko vidiet 🙂

veja28
16. nov 2018

@miza88 juj 😍😍😍😍😍😍krasne ja som zvedava kedy mne bude kazat prist aby bolo srdenko vydno pondelok budem. len ten 4tt.. najvyssi cas zacat sa vytesovat 😊😊

miza88
16. nov 2018

@veja28 inak, ja mam momentalne jednu ms aplikaciu, kde som sa prehodila do tehotenskeho rezimu a ukazuje mi, ze 5tt+4 a potom som si stiahla este jednu, cisto len tehotensku, no a ta mi ukazuje ze som 4tt+3, pricom na oboch mam rovnaky datum poslednej ms....to je divne 😀

veja28
16. nov 2018

@miza88 tak to divne je :/ ja si prehodim v ms kalendari na rezim ze som tehu.. lebo ostatne apky su po anj a to ja nechcem.. v tej apke mi to vzdy sedelo

petulle1986
16. nov 2018

Ahojte dievcata verim ze mi poradite. prosim v inych diskuziach ma odignorovali. kuknine mi na tt ja uz neviem ci vidim zle ci si vymyslam ci co. Dakujeeem moooc

kvecinka321
16. nov 2018

@scales už ti určite digitálny ukáže mne ukázal hneď 10 dpo sama som bola prekvapená ale ukázal ☺️