icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

miza88
16. nov 2018

@petulle1986 ja v tomto nie som moc dobra ale na tom spodnom mozno nieco vidim....kolko DPO si?

eliska1986
16. nov 2018

@petulle1986 ja vidim na tom spodnom slabu ciarocku

ludka0611
16. nov 2018

@petulle1986 ahoj, ja vidím na oboch, na vrchnom vidim trochu vyraznejsie..

petulle1986
16. nov 2018

jezis baby vy ste zlate dakujem za reakcie. no povodne som si myslela ze 14dpo ale zrejme ovu bola neskor lebo bt mi miesto kleanutia stupla takze teoreticky by to vychadzalo na 11dpo som z toho blazon

petulle1986
16. nov 2018

graf

scales
autor
16. nov 2018

@petulle1986 ty mas aky dlhy cyklus normalne?

scales
autor
16. nov 2018

@petulle1986 13.11. si sem pridavala fotku. Testom a mala si rovnakych duchov ako dnes, podla mna ak by si bola tehotna, tak by si uz mala silnejsiu ciarku po 3 dnoch... mozno su to len kanaliky... su sede, ci ruzove?

veja28
16. nov 2018

@petulle1986 pokial ti nezosilnel od minula tak to bude kanalik mne min. mesiac ties takto kanalikovali aj tato znacka

petulle1986
16. nov 2018

No nezilosilniel to je fakt preto riesim ovulaciu 5.11 tam by odpovedalo aj spinenie. 3.11,4.11 som merala bt neskor ale korekciu som nerobila. naviac bt by mi uz davno klesla vzhladom k tomu ze moja lf je 12,13dni no inak slhy cyklus mam dost casto. dakujem vam baby uvidime kedy pride ms. drzim vam ostatnym palce aby sa zadarilo 🙂

scales
autor
16. nov 2018

@petulle1986 aj ja tebe drzim palce, len tento krat to asi nevyslo, ale treba pozitivne mysliet, isto sa vam zadari 🙂

nini1010
16. nov 2018

@scales Ahoj Prosím ťa, ty by si mala byť ako ja 16 dpo ako ja. prosím ťa máš nejaké príznaky? Akékoľvek? Mňa do dňa kým mala prísť MS aspoň boleli prsia, ako vždy pre menštruáciou, ale tie ma v stredu prestali bolieť ako vždy keď mi príde príde menštruácia. Cítim sa úplne super, len som posledné dva dni poobede ku večeru na smrť unavená len tie prsia ma mätú. Viem že prsia prestanú bolieť pri zamĺknutom potrate, tak sa po potratoch neviem ukľudniť a len si užívať :( Test som si dnes po dvoch dňoch urobila a zdá sa mi opäť o čosi silnejší ak sa nemýlim.

scales
autor
16. nov 2018

@nini1010 pridaj sem test... mna prsia velmi nebolia... tak asi ako vzdy pred ms... praveze nemam ziadbe priznaky, necitim sa unavena a pritom spim menej, necitim sa hladna a chuti mi velmi kava... uplne, ako keby som ani nebola tehotna :D uplne ine ako pri prvom... vtedy som kavu nemohla, kupovala som si cokolady a jedla twix kazdy den :D dnes mi bolo rano ale troska zle... daj sem testy na porovnanie, ako ti silnie... zajtra mi ma prist ms, a tebe?

nini1010
16. nov 2018

@scales testy teraz pri sebe nemám. Ja už mám 2 dni po MS. 16 dní po ovulácii a akoby 2 deň nového cyklu. Mám presný cyklus. Menštruácia žiadna neprišla.Testy mám naozaj silné.

scales
autor
16. nov 2018

@nini1010 a teda v com je problem?

nini1010
16. nov 2018

@scales Ja už nemám žiadnych duchov alebo pseudočiarky ale ozaj silný test s čiarkou ktorá sa ukáže do 20 sekúnd a je intenzívna silná.

nini1010
16. nov 2018

@scales No asi si mi odpovedala, cítiš sa presne ako ja akoby si ani nebola tehotná. Asi robím len zbytočnú paniku 🙂

scales
autor
16. nov 2018

@nini1010 bud rada, ze ti zatial neni zle, ani nic podobne... to sa vsak moze zmenit z jedneho dna na druhy... a k dr. Ides kedy?

nini1010
16. nov 2018

@scales No už v stredu ma objednal, chce mi nasadiť hneď fraxiparín. Potvrdí či je to tehotenstvo maternici a nasadí zrejme injekcie.

scales
autor
16. nov 2018

@nini1010 a preco budes mat injekxie a fraxilarin? V tomto nie som doma...

nini1010
16. nov 2018

@scales Nechcem to nejako veľmi rozpisovať ale v princípe to súvisí s predchádzajúcimi zamĺknutými potratmi v prvých týždňoch tehotenstva.

voskovka
16. nov 2018

Ahojte.tak ja stale nic nove...od utorka som netestovala a zatial ani ms nie je.

veja28
16. nov 2018

@nini1010 mne ties spominal dr. aj toto ze si asi budem musiet pichat no nevyjadril sa 100% tak ktovie :/

enya20
16. nov 2018

@voskovka tak skus testnut 🙂

nini1010
16. nov 2018

@veja28 Úprimne vôbec sa mi do tohto nechce, mala som dosť rozpichané brucho naposledy po Prolutexte, ale tak čo urobím. Keby to zas nedopadlo dobre neodpustila by som si že som nevyskúšala všetko.

veja28
16. nov 2018

@nini1010 ja ak si to budem musiet pichat neviem co ma caka este som nikdy ziadne inekcie si nepichala a sama vobec.. :/ ale ako si povedala pre tie male vydrzime aby boli v poriadku.. no mne to nepovedal na 100% zw si to budem musiet pichat a ani ma na hematologiu neposlal nikde vlastne na vysetreniacize uvidime

voskovka
16. nov 2018

@enya20 nemam doma ani jeden test tehu tak ked tak az v pondelok.

enya20
16. nov 2018

@voskovka obdivujem ta....ja by som nevydrzala 😀

veja28
16. nov 2018

@scales ja uz som nevydrzala a som v julovkach termin by som podla tehu kalkulacky mala mat 29.7. 😂😂

voskovka
16. nov 2018

@enya20 ja neverim ze by co si bolo..ked bolo negativne v utorok

scales
autor
16. nov 2018

@veja28 a ako si sa tam dala, lebo mne pise, ze skupina julovky 2019 je prazdna???