icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

voskovka
22. nov 2018

@enya20 ja bez podpory liekov neovulujem.moje cykly predtym menzes raz za dva mesiace raz za tri atd.to je o nicom.

enya20
22. nov 2018

@voskovka fiha...tak to som nevedela no... ked pomahaju urcite treba brat 🙂

voskovka
22. nov 2018

@enya20 tak uvidime ci zabrali ci bude daky folik v stredu.po pravde som akasi nanic tento mesiac boli ma hlava nonstop taka som o nicom.

enya20
22. nov 2018

@voskovka no verim ti..ja som uz 2 tyzden chora a chodim do prace... mam toho vela a to veru neprospieva tomu ze by som mala otehotniet... no snad sa uz u mna od piatka bude len vsetko ukludnovat... tebe drzim prsty silno aby ti to uz vyslo 🙂

beckynka07
25. nov 2018

Ahojte dievcata, co myslite? Chyba ci nieco z toho moze byt?

butterfly333
25. nov 2018

@beckynka07 to je tehu? Ak áno tak gratulujem

beckynka07
25. nov 2018

@butterfly333 ano tehu. No snad bude k comu🙂

voskovka
25. nov 2018

Ahojte kocky.tak sice som chcela tehu test k narodkam no nekonalo sa, tak som dostala prsten.polovicka ma poziadal o ruku...som zvedava v stredu ci narastol folik z clostilu.... to by bol zas darcek pre muza pod stromcek....a vy ako pokracujete vsetky...

butterfly333
25. nov 2018

@voskovka ja som tiež teraz brala clostil som 11dc nemám žiadne bolesti nič ovu test negatívny

enya20
25. nov 2018

@voskovka jej tak to gratulujem 🙂 ja som dnes 11dc a ovu zatial negativny... Uvidime ako bude no snazit sa snazime 🙂

voskovka
25. nov 2018

@enya20 ja som zajtra 10DC a netestujem zatial este

enya20
25. nov 2018

@voskovka min.mesiac som mala na 12dc ovu a to bola iba nahoda ze som testla na obed...vecer uz nebola druha ciarka

rejmonz
26. nov 2018

tak zienky pridavam sa po odmlke... dnes 42DC ocikane naobed dokonca.. klepu sa mi ruky doteraz haha uvidime ako zajtra u lekarky 🙂 a slo to bez merani teplot a urcovania ovulacie atd ☺️

butterfly333
26. nov 2018

@rejmonz nádherný testik gratulujem

anielicek009
26. nov 2018

Ahojte dievčata tak ja tiez zatial nic :( robim od minuleho mesiaca ovulacne testy a minuly mesiac som zistila ze nemam ovulaciu uvidim co tento mesiac

nmhc
26. nov 2018

@rejmonz jeej blahoželaam 🙂 ja zatial čakam či dojde mrcha, nechcem testovat zbytočne, az ked bude meškat 🙂

rejmonz
Autor odpoveď zmazal
voskovka
27. nov 2018

@rejmonz tak taky si prosim pod stromcek.

xixiximyxi
27. nov 2018

Jooj zienky ako så mate ? Ako så dari?? Testy och negativne teplota nizka 😀a do dalsej mrcha mam eate 30 dni minimalne . Inac 3.12 idem na vysetrenia som zvedava co mi povedia na predlzene cykly

rejmonz
27. nov 2018

@voskovka
@nmhc
@butterfly333 ďaaakujeme, boli sme dnes aj na sono, ale este je zalezeny drobak, len semtam daky tien tak snad sa o 2tyzdne ukaze aj so srdieckom 😇
a tfujtfuj nech sa zadari aj Vam a prekvapi pod stromcek hehe

erosmal
28. nov 2018

No dievky, dnes 1DC ☹

voskovka
28. nov 2018

@erosmal a do frasa.... 😞

voskovka
28. nov 2018

@enya20 no dnes sono....a moc sme nezabrali na clostil...mam este jedno sono v piatok a uvidi sa 🙄

erosmal
28. nov 2018

@voskovka popravde som tomu nedávala veľkú šancu, ale včera bol 36DC a už som začínala dúfať.. zdalo sa mi, že ani ovulka neprebehla. no nevadí ideme ďalej, možno v decembri sa zadarí 🙂

voskovka
28. nov 2018

Tak budete mat milujuce sa sviatky....❤😘
@erosmal

enya20
28. nov 2018

@voskovka juj tak to je skoda...uvidis ako v piatok... ja presne tak ako som si myslela...na 12dc bola ovu...cize dnes som 2dpo...mrche dam cas na rozmyslenie tak 10-11 dni ci pride ci ne 😀 tebe drzim prsty

erosmal
28. nov 2018

@voskovka veď hej, ale myslela som si ( uplne naivne 😀 ) že plánované rodičovstvo je fakt. Proste že budeme robiť to a to vtedy a vtedy a hotovo.. no ale už to nechám na náhodu. Dúfam len že muž nebude mať veľa roboty aby nebol po večeroch unavený 😀

voskovka
28. nov 2018

@erosmal ja ho mam este do utorka doma.takze ak folik dorastie aby mi pichli cez vikend pregnyl tak.stihame.ak nie tak smola zas dalsi mesiac.

butterfly333
28. nov 2018

Baby zvyšuje pregnyl bazalnu teplotu?

nmhc
28. nov 2018

Mne zajtra by mala dojst M 😁 nemusela by 😁😁😁 bazalnu som dnes mala 36,92 tak uvidime...minuly mesiac my uz 2 dni pred klesla na 36,62 tak som zvedava ci to nieje len nejaky vykyv 🤔