Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@beckynka07 to je tehu? Ak áno tak gratulujem
@butterfly333 ano tehu. No snad bude k comu🙂
Ahojte kocky.tak sice som chcela tehu test k narodkam no nekonalo sa, tak som dostala prsten.polovicka ma poziadal o ruku...som zvedava v stredu ci narastol folik z clostilu.... to by bol zas darcek pre muza pod stromcek....a vy ako pokracujete vsetky...
@voskovka ja som tiež teraz brala clostil som 11dc nemám žiadne bolesti nič ovu test negatívny
@rejmonz nádherný testik gratulujem
Ahojte dievčata tak ja tiez zatial nic :( robim od minuleho mesiaca ovulacne testy a minuly mesiac som zistila ze nemam ovulaciu uvidim co tento mesiac
Jooj zienky ako så mate ? Ako så dari?? Testy och negativne teplota nizka 😀a do dalsej mrcha mam eate 30 dni minimalne . Inac 3.12 idem na vysetrenia som zvedava co mi povedia na predlzene cykly
@voskovka
@nmhc
@butterfly333 ďaaakujeme, boli sme dnes aj na sono, ale este je zalezeny drobak, len semtam daky tien tak snad sa o 2tyzdne ukaze aj so srdieckom 😇
a tfujtfuj nech sa zadari aj Vam a prekvapi pod stromcek hehe
No dievky, dnes 1DC ☹
Baby zvyšuje pregnyl bazalnu teplotu?
Mne zajtra by mala dojst M 😁 nemusela by 😁😁😁 bazalnu som dnes mala 36,92 tak uvidime...minuly mesiac my uz 2 dni pred klesla na 36,62 tak som zvedava ci to nieje len nejaky vykyv 🤔

@enya20 ja bez podpory liekov neovulujem.moje cykly predtym menzes raz za dva mesiace raz za tri atd.to je o nicom.