icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

erosmal
30. nov 2018

alchemilkový čaj pijete niektorá? nejaký špeci postup?

miza88
30. nov 2018

@erosmal Ja som pila niekedy, do ovu som pila rano aj vecer, potom nic a potom zasa od prveho dna ms.

erosmal
30. nov 2018

@miza88 aj ti to reálne pomohlo? ja som 3DC myslíš že to môže byť problém? a

eliska1986
30. nov 2018

aj ja som tak zvykla pit alchemilku ako spomina eromal,Myslim ze to je tou alchemilkou lebo tento meiac som ms mala len 3a pol dna.Pred tym nez om spoznala alchemilkovy caj tak ms om mala 6dni

miza88
30. nov 2018

@erosmal urcite to nebude problem, nie vzdy som si dala vecer. Ci mi to pomohlo je otazne, lebo ja som nemala ziadne zavazne problemy, len sa nam proste nedarilo otehotniet a skusala som rozne sposoby ako tomu dopomoct. Mam vsak kamaratku, ktora mala ms aj kvoli stresu tak 3x do roka a po prvom mesiaci pitia alchemilky sa jej vsetko upravilo. Poznam viacero zien, ktorym pomohla.

voskovka
30. nov 2018

Kocky tak jeden folik 22 druhy 17 a pichla mi pregnyl tak zajtra by mala byt ovulacia.Dnes sme sa rano uz snazili dame zajtra a aj nedelu?

enya20
30. nov 2018

@voskovka len sa snazte ked budete mat chut a vyjde to 🙂 drzim silno prsty 🙂

rejmonz
30. nov 2018

@voskovka presne ako pise predomnou, ak mate chut tak kludne 😁 my sme tomu vela v novembri nedali napr, za 2tyzdne chabe 3 pokusy a aj tak to stacilo hehe

nmhc
30. nov 2018

A mme vcera dosla mrch 😒😒 uz kaslem na vsetko 😁😁😁😁😁😁 nech je jak ma byt 😁🙂

trance123
1. dec 2018

Ahojte, je uz vytvorená skupina na novembrové snažilky?

xixiximyxi
2. dec 2018

@voskovka Ahoj 😀ako si na tom ?? Snazit så?? Ja po uzivani vitexu mam ovulku v 18 dc v noci sa posnazili teplota nizka Ale 2 testy ovu pozitivne.

xixiximyxi
2. dec 2018

Ja den takto prikladam aj foto ovu testov

voskovka
2. dec 2018

@xixiximyxi v utorok idem na kontrolu.Boze ale to co sa mi robi s prsiami to je brutal.navrete,bradavky ma bolia.des.a citim sa tak.zvlastne.Zeby to vyslo?😁🤔

xixiximyxi
3. dec 2018

@voskovka jooj zelam ti aby to bolo tehotenstvo 😀 bolo by to uzasne mat taky vzacny dar v brusku 😀

butterfly333
3. dec 2018

@voskovka držím mooooc palce

voskovka
3. dec 2018

@xixiximyxi
@butterfly333 to uz mam premyslene kebyze to vyjde ako to oznamim chlapovi pod stromcek.

miza88
3. dec 2018

@voskovka Ahoj, nechcem ti kazit radost ale mne ked pichli ovitrelle, mala som uplne vsetky priznaky tehotenstva a nakoniec som bola zasa iba sklamana. Ak ti 30.11 pichla injekciu, na "prave" tehotenske priznaky je este velmi skoro, vajicko by este ani nestihlo byt uchytene. Prepac, nechcem ti kazit radost a naladu ale mne o moznych vedlajsich ucinkoch nikto nepovedal a potom mi trvalo naozaj velmi dlho, kym som sa psychicky dala dokopy (hlavne aj tie hormony spravili vo mne velku sarapatu). Takze ja by som vtedy za kazdu info bola vdacna.

butterfly333
3. dec 2018

@miza88 ja som zas nemala vôbec žiadne príznaky po ovitrelle no aj tak z toho nič nebolo. Asi je najlepšie vykašľať sa na to😁

miza88
3. dec 2018

@butterfly333 jednoznačne 🙂

xixiximyxi
3. dec 2018

@voskovka uvidis ze to vojde myslime predsa pozitivne . Ja som bola u lekara a ze som ok a dlhy cyklus mi vysvetlil tym ze som len rok po porode .... do paprika som kojila .... Tak ze hormony este si robia co chcu Ale ze mam folikul v pravo. Nenasiel nic zle .... uz len byt trpezlivy a raz så zadari. Myslim na teba a prajem vela pevnych nervov

voskovka
3. dec 2018

@xixiximyxi no zajtra sono zas ci praskol folik...inak test krasny...na 4Den po pregnyle...taky by som chcela aj o desat dni...

xixiximyxi
3. dec 2018

@voskovka no som aj ja taky dajaky o 14 dni bolo by super si najst take 2 ciarky krasne

karinka6
4. dec 2018

Ahojte mam otázočku. Beriem antibiotika a ovu mi vychádza tak ze ešte 1 alebo 2 dní ich budem brat. Myslíte že to bude vadiť a nemáme sa radšej tento mesiac snažiť? Ale ja by som tak veľmi chcela // pod stromček.

voskovka
4. dec 2018

Praskli oba foliky....a sliznica vysoka.... vyzera to nadejne.Ze od vikendu mozem testovat ze by uz pregnyl nemal byt v tele.Ak by sa to neppdarilo tak mi rovno napisala dalsi pregnyl clostil a duphaston na decembrovu stimulaciu.

butterfly333
4. dec 2018

@voskovka to je super a koľko si dní od pregnylu? Dnes 5den?a cez víkend budeš testovať? Nieje to skoro?

voskovka
4. dec 2018

@butterfly333 ano 5.povedala mi ze ma skusenost ze uz ten 8-9den ho zeny nemaju v sebe lebo ze metabolizuje ihned.ze prejde telom.tak uvidime.testy som si objednala budu sa lovit duchovia.potesilo ma ale ze praskli obidva...tak snad sa aspon jeden ujal.

miza88
4. dec 2018

@voskovka a možno sa ujali aj dva 🙂 ak si budeš robiť každý deň tehu test tak budeš pekne vidieť ako pregnylovská čiarka mizne a ako potom narastá tá ozajstná, držím palce 🙏🙏 ja som mala ovitrelle v tele ešte na 11 deň ale to je naozaj individuálne u každej z nás...

butterfly333
4. dec 2018

@voskovka tak to držím palce nech sú //. Ja som dnes 8den po pregnyle včera na teste ešte duch. No minulý mesiac som mala ovitrelle a ešte na 14den boli //. Tak ešte počkám.

voskovka
4. dec 2018

@butterfly333
@miza88 tieto cakacie dni su o nicom.....🤔😁ale je aspon vzruso ze co ak ano...😁alebo co ak nie

butterfly333
4. dec 2018

@voskovka to áno to čakanie a najhoršie na tom je vždy na teste je len /.