Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
aj ja som tak zvykla pit alchemilku ako spomina eromal,Myslim ze to je tou alchemilkou lebo tento meiac som ms mala len 3a pol dna.Pred tym nez om spoznala alchemilkovy caj tak ms om mala 6dni
@erosmal urcite to nebude problem, nie vzdy som si dala vecer. Ci mi to pomohlo je otazne, lebo ja som nemala ziadne zavazne problemy, len sa nam proste nedarilo otehotniet a skusala som rozne sposoby ako tomu dopomoct. Mam vsak kamaratku, ktora mala ms aj kvoli stresu tak 3x do roka a po prvom mesiaci pitia alchemilky sa jej vsetko upravilo. Poznam viacero zien, ktorym pomohla.
Kocky tak jeden folik 22 druhy 17 a pichla mi pregnyl tak zajtra by mala byt ovulacia.Dnes sme sa rano uz snazili dame zajtra a aj nedelu?
A mme vcera dosla mrch 😒😒 uz kaslem na vsetko 😁😁😁😁😁😁 nech je jak ma byt 😁🙂
Ahojte, je uz vytvorená skupina na novembrové snažilky?
@voskovka Ahoj 😀ako si na tom ?? Snazit så?? Ja po uzivani vitexu mam ovulku v 18 dc v noci sa posnazili teplota nizka Ale 2 testy ovu pozitivne.
@xixiximyxi v utorok idem na kontrolu.Boze ale to co sa mi robi s prsiami to je brutal.navrete,bradavky ma bolia.des.a citim sa tak.zvlastne.Zeby to vyslo?😁🤔
@voskovka jooj zelam ti aby to bolo tehotenstvo 😀 bolo by to uzasne mat taky vzacny dar v brusku 😀
@voskovka držím mooooc palce
@xixiximyxi
@butterfly333 to uz mam premyslene kebyze to vyjde ako to oznamim chlapovi pod stromcek.
@voskovka Ahoj, nechcem ti kazit radost ale mne ked pichli ovitrelle, mala som uplne vsetky priznaky tehotenstva a nakoniec som bola zasa iba sklamana. Ak ti 30.11 pichla injekciu, na "prave" tehotenske priznaky je este velmi skoro, vajicko by este ani nestihlo byt uchytene. Prepac, nechcem ti kazit radost a naladu ale mne o moznych vedlajsich ucinkoch nikto nepovedal a potom mi trvalo naozaj velmi dlho, kym som sa psychicky dala dokopy (hlavne aj tie hormony spravili vo mne velku sarapatu). Takze ja by som vtedy za kazdu info bola vdacna.
@miza88 ja som zas nemala vôbec žiadne príznaky po ovitrelle no aj tak z toho nič nebolo. Asi je najlepšie vykašľať sa na to😁
@butterfly333 jednoznačne 🙂
@voskovka uvidis ze to vojde myslime predsa pozitivne . Ja som bola u lekara a ze som ok a dlhy cyklus mi vysvetlil tym ze som len rok po porode .... do paprika som kojila .... Tak ze hormony este si robia co chcu Ale ze mam folikul v pravo. Nenasiel nic zle .... uz len byt trpezlivy a raz så zadari. Myslim na teba a prajem vela pevnych nervov
@xixiximyxi no zajtra sono zas ci praskol folik...inak test krasny...na 4Den po pregnyle...taky by som chcela aj o desat dni...
@voskovka no som aj ja taky dajaky o 14 dni bolo by super si najst take 2 ciarky krasne
Ahojte mam otázočku. Beriem antibiotika a ovu mi vychádza tak ze ešte 1 alebo 2 dní ich budem brat. Myslíte že to bude vadiť a nemáme sa radšej tento mesiac snažiť? Ale ja by som tak veľmi chcela // pod stromček.
Praskli oba foliky....a sliznica vysoka.... vyzera to nadejne.Ze od vikendu mozem testovat ze by uz pregnyl nemal byt v tele.Ak by sa to neppdarilo tak mi rovno napisala dalsi pregnyl clostil a duphaston na decembrovu stimulaciu.
@voskovka to je super a koľko si dní od pregnylu? Dnes 5den?a cez víkend budeš testovať? Nieje to skoro?
@butterfly333 ano 5.povedala mi ze ma skusenost ze uz ten 8-9den ho zeny nemaju v sebe lebo ze metabolizuje ihned.ze prejde telom.tak uvidime.testy som si objednala budu sa lovit duchovia.potesilo ma ale ze praskli obidva...tak snad sa aspon jeden ujal.
@voskovka tak to držím palce nech sú //. Ja som dnes 8den po pregnyle včera na teste ešte duch. No minulý mesiac som mala ovitrelle a ešte na 14den boli //. Tak ešte počkám.
@butterfly333
@miza88 tieto cakacie dni su o nicom.....🤔😁ale je aspon vzruso ze co ak ano...😁alebo co ak nie
@voskovka to áno to čakanie a najhoršie na tom je vždy na teste je len /.

alchemilkový čaj pijete niektorá? nejaký špeci postup?