icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

miza88
4. dec 2018

@butterfly333 @voskovka Baby, ja keď som prestala veriť, že na teste môžu byť aj dve //, tak presne ten mesiac som si ich tam našla 😀 vlastne doteraz tomu neverím, že tam boli 😀 Obom z vás sa to tiež podarí a donosíme až do konca nádherných krpcov!!! Ja som o tom presvedčená 🙂 Pretože si to zaslúžime a robíme pre to všetko na svete 🙂

butterfly333
4. dec 2018

@miza88 ďakujem moja si zlatá bolo by to super keď ja už som asi urobila všetko čo je v mojich silách aby sa to podarilo.

enya20
5. dec 2018

@miza88 a ako sa citis? Nebyva ti zle? Bola si u dr?

luckajakub
5. dec 2018

@scales aj my sa snazime😊

scales
autor
5. dec 2018

@luckajakub super, nam sa to uz podarilo, som v 7 tt 🙂

butterfly333
5. dec 2018

@scales gratulujem

scales
autor
5. dec 2018

@butterfly333 a ja drzim palce pri snazeni 🙂

butterfly333
5. dec 2018

@scales ďakujem

miza88
5. dec 2018

@enya20 Citím sa tak všelijak, mám aj horšie aj lepšie dni. Buď ma bolia prsia alebo mám hroznú migrénu alebo mi je celý deň na vracanie, čo sa v jednej sekunde zmení na príšerný hlad alebo mám bolesti ako pri ovulácii a niekedy aj všetko naraz 😀 K Dr idem zajtra 🙂

petis815
Odpoveď bola odstránená
nmhc
5. dec 2018

@scales jeej blahoželam 😊 kiezby aj nam sa zadarilo

luckajakub
5. dec 2018

@scales gratulujem😉

enya20
6. dec 2018

Dnes 10dpo... a toto je ukazka testu ako nechceme aby vyzeral... tak co uz...som smutna

voskovka
6. dec 2018

Na teste pidi duch....takze ratam ze o vikendu uz nebude pregnyl v tele...a budem hladat ducha uz hadam ci ide o tehu.😁
@butterfly333 ty ako?mas este pregnyl v sebe?

butterfly333
6. dec 2018

@voskovka už nemám včera na teste už beloba. No som 9dpo tak na test ešte čas. Držím nám všetkým palce

voskovka
6. dec 2018

@butterfly333 a kedy ides testnut?

butterfly333
6. dec 2018

@voskovka asi cez víkend skúsim

voskovka
6. dec 2018

@butterfly333 no ja este zajtra ci bude biely a potom ked tak az v nedelu.

zuzanag09
6. dec 2018

@voskovka ahojte pripájam sa k vám. Tiež mi pichli pregnyl 10000 vo štvrtok 29.11,predtým som mala clostil 5 dní, mala som 4 folikuly 3 na ľavej strane 20mm a 1menší na pravej. Snažíme sa 2,5 roka, výsledky dobré aj spermiogram, no zatiaľ takto

voskovka
6. dec 2018

@zuzanag09 mne iba 5000 a mali sme dva foliky.a toto mas prvy cyklus s clostilom a pregnylom?

zuzanag09
6. dec 2018

@voskovka áno prvý mesiac,zmela som doktorku táto sa snaží, chodím k nej na folikulometriu už štvrtý mesiac pravidelne, zvýšila mi aj dávku clostilu/denne2/ aj pregnylu na 10000, neviem prečo. Mala som aj doteraz folikul ale len jeden, a teraz 4...uvidíme

voskovka
6. dec 2018

@zuzanag09 nebojite sa viacpocetnych plodov?ze by sa ujali vsetky?ja som sa bala ze by boli dvojky....

zuzanag09
6. dec 2018

@voskovka je to možné,áno, napadlo nás aj tá alternatíva. Zatiaľ detičky nemáme,keby sme mali dvojičky,či trojičky boli by sme radi 🙂 a ako sa cítiš po pregnyle? ja som unavená, cez deň by som vedela zaspať v robote a som smädná hlavne večer, meriam si aj BT tiež prvý mesiac

voskovka
6. dec 2018

@zuzanag09 mna bolia prsia.desne...ale od zaciatku.a neznesiem ani podprsenku.ale inak nic nezvycajne...tak som zvedava aky bude test zajtra.

butterfly333
6. dec 2018

@zuzanag09 držím mooooc palčeky

zuzanag09
6. dec 2018

@butterfly333 dakujem si milá, tiež vám prajem všetkým aby sa vám splnil sen 🙂

butterfly333
6. dec 2018

@zuzanag09 ďakujem aj ia

voskovka
7. dec 2018

Holky...vcerajsi vrchny a dnesny spodny...myslite ze to uz nebude pregnyl?lebo teda zda sa mi ze ztmavol...

butterfly333
7. dec 2018

@voskovka no aj mňe sa zdá ze stmavol.

voskovka
7. dec 2018

@butterfly333 len dufam ze to nebude pregnylom.asi by kolisat v hodnotach nemal...ci