Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@miza88 ďakujem moja si zlatá bolo by to super keď ja už som asi urobila všetko čo je v mojich silách aby sa to podarilo.
@scales aj my sa snazime😊
@luckajakub super, nam sa to uz podarilo, som v 7 tt 🙂
@scales gratulujem
@butterfly333 a ja drzim palce pri snazeni 🙂
@scales ďakujem
@scales gratulujem😉
Na teste pidi duch....takze ratam ze o vikendu uz nebude pregnyl v tele...a budem hladat ducha uz hadam ci ide o tehu.😁
@butterfly333 ty ako?mas este pregnyl v sebe?
@voskovka už nemám včera na teste už beloba. No som 9dpo tak na test ešte čas. Držím nám všetkým palce
@butterfly333 a kedy ides testnut?
@voskovka asi cez víkend skúsim
@butterfly333 no ja este zajtra ci bude biely a potom ked tak az v nedelu.
@zuzanag09 držím mooooc palčeky
@butterfly333 dakujem si milá, tiež vám prajem všetkým aby sa vám splnil sen 🙂
@zuzanag09 ďakujem aj ia
@voskovka no aj mňe sa zdá ze stmavol.
@butterfly333 len dufam ze to nebude pregnylom.asi by kolisat v hodnotach nemal...ci

@butterfly333 @voskovka Baby, ja keď som prestala veriť, že na teste môžu byť aj dve //, tak presne ten mesiac som si ich tam našla 😀 vlastne doteraz tomu neverím, že tam boli 😀 Obom z vás sa to tiež podarí a donosíme až do konca nádherných krpcov!!! Ja som o tom presvedčená 🙂 Pretože si to zaslúžime a robíme pre to všetko na svete 🙂