icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

butterfly333
7. dec 2018

@voskovka podľa mňa nie. Koľko si od pregnylu? Ja dnes 10dpo a 11od pregnylu no test biely.

voskovka
7. dec 2018

@butterfly333 no pregnyl mi dali min.tyzden v piatok a to doobedu.ale vecer uz bolesti takze ovu musela byt hned vtedy.tak teoreticky 8den od pregnylu.no tak to som zvedava zajtra nebudem testovat ale v nedelu ak to bude tehu bude tmavsia ak pregnyl tak ma picne...😁

enya20
7. dec 2018

@voskovka na dolnom cosi vidim...bodaj by to bolo tehu 🙂

voskovka
7. dec 2018

@enya20 a ty ako pokracujes?kedy mas dostat ms?

scales
autor
7. dec 2018

@voskovka vidim xiarky na oboch 🙂

voskovka
8. dec 2018

@butterfly333 testovala si ci az zajtra?

butterfly333
8. dec 2018

@voskovka až zajtra budem a ty ako?

voskovka
9. dec 2018

@butterfly333 dnes som 10den od pregnylu.idem aj ja testnut bud bude biely alebo.

voskovka
9. dec 2018

@butterfly333 moje testy ...ja neviem ci co dnes vidim ci nie....

voskovka
9. dec 2018

Posledny zospodu je teraz.....

xixiximyxi
9. dec 2018

@voskovka poslendny vyzera ze nieco så tam crta vyskusaj o 2 dni Mali by byt viditelnejsie. Kedy mas nedoostat menstruaciu?

voskovka
9. dec 2018

@xixiximyxi dnes som 9dpo.tak uvidime.

butterfly333
9. dec 2018

@voskovka ahoj tvoj vyzerá super držím palce. No ja na mojom neviem niečo sa mi tam zdá také hrubé no nejde mi to foťákom zachytiť. Dnes som 12dpo a 13den od pregnylu v stredu mam dostať tak uvidím

voskovka
9. dec 2018

@butterfly333 drzim prsty nech nedostanes.

butterfly333
9. dec 2018

@voskovka ďakujem moja vieš človek mieni pán Boh mení.

xixiximyxi
9. dec 2018

@voskovka a kedy ai mala ovu??

xixiximyxi
9. dec 2018

@voskovka uvidis ze nedoatanes 😀🎁🎄bude najkrajsi na svete. Verim v to .... ja sa este nejdem testovat nakolko som och mala na 18 den cyklu a necitim så byt tehu . Tak nechcem byt zbytocne sklamana a som zvedava kedy dojde mrcha ci az na 42 den cyklu .... Co bude 27.12 cize ja man casu habadej

voskovka
9. dec 2018

@xixiximyxi v piatok 30.11.ja neviem mne uz priznaky z pregnylu odzneli uz ma nic neboli ani prsia nic.tak neviem.

enya20
9. dec 2018

@voskovka Tak ja predpokladam ze dostanem dnes ale podla vypoctu vo stvrtok...testy negativne

voskovka
9. dec 2018

@enya20 do frasa....kde su tie tehu bacile...baby co ste tehotne rozposlite ich..

xixiximyxi
9. dec 2018

@voskovka
@enya20 zienky myslime pozitivne 🎃 viem ze je to tazko Ale ine nam nezostava. Dalsi cyklus to isto vyjde a budu na // na testoch .

voskovka
10. dec 2018

No takze test cisty...a ja som od rana pohadana s muzom vytocil ma a boli ma prava strana podbruska nervozna som no takze milostiva dojde.a to som tak tomu verila....

enya20
10. dec 2018

Zienky ja dnes 1dc... tak nic hlavu hore...raz to vyjde

xixiximyxi
10. dec 2018

@enya20
@voskovka zienky hlavu hore. Nebudeme to vzdavat vi mozete aspon zacat odznova ja mam pred sebou este 17 dni cakania kym mi pride milostiva myslim na Vas.

voskovka
10. dec 2018

Som kupila womansecret test a ja vidim duchov asi vsade....😵

xixiximyxi
10. dec 2018

@voskovka vrchny je negativny, spodny mi pride s duchom este nestracaj nadej . Vydrz este 2 /4 dni kym nepride mrcha tak nadej je stale .

trance123
10. dec 2018

Ahojte baby, ovulku budem mat podla ovu testov zajtra (utorok), uz teraz su obe ciarky takmer rovnako silne. Manzel mi odisiel na sluzobku v nedelu takze to nestihame kym pride :(. Myslite, ze z nedelneho sexu by sa to este mohlo podarit? Teda 2-3 dni pred ovulkou...? Nechce sa mi verit, ze by spermie prezili az 3 dni a cakali si len tak na ovulku 🙂

zuzanag09
10. dec 2018

@trance123 ahoj, šanca je stále, tiež som čítala, že spermie prežijú 3 až 5 dní...nič s tým nenarobíš, hlavne buď optimistická, hlavu hore

nmhc
10. dec 2018

Ja som dnes zacala s ovu testom. Dnes som 12Dc ciarka je slaba zatial ale ukazala sa 🙂 dufam ze bude silniet a podari sa to tento mesiac 🙂

zuzanag09
11. dec 2018

@nmhc ahoj držím ti palce, aby to vyšlo...vedz, že nie si v tom sama 🙂