Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@butterfly333 no pregnyl mi dali min.tyzden v piatok a to doobedu.ale vecer uz bolesti takze ovu musela byt hned vtedy.tak teoreticky 8den od pregnylu.no tak to som zvedava zajtra nebudem testovat ale v nedelu ak to bude tehu bude tmavsia ak pregnyl tak ma picne...😁
@butterfly333 testovala si ci az zajtra?
@voskovka až zajtra budem a ty ako?
@butterfly333 dnes som 10den od pregnylu.idem aj ja testnut bud bude biely alebo.
@butterfly333 moje testy ...ja neviem ci co dnes vidim ci nie....
Posledny zospodu je teraz.....
@voskovka poslendny vyzera ze nieco så tam crta vyskusaj o 2 dni Mali by byt viditelnejsie. Kedy mas nedoostat menstruaciu?
@xixiximyxi dnes som 9dpo.tak uvidime.
@voskovka ahoj tvoj vyzerá super držím palce. No ja na mojom neviem niečo sa mi tam zdá také hrubé no nejde mi to foťákom zachytiť. Dnes som 12dpo a 13den od pregnylu v stredu mam dostať tak uvidím
@butterfly333 drzim prsty nech nedostanes.
@voskovka ďakujem moja vieš človek mieni pán Boh mení.
@voskovka a kedy ai mala ovu??
@voskovka uvidis ze nedoatanes 😀🎁🎄bude najkrajsi na svete. Verim v to .... ja sa este nejdem testovat nakolko som och mala na 18 den cyklu a necitim så byt tehu . Tak nechcem byt zbytocne sklamana a som zvedava kedy dojde mrcha ci az na 42 den cyklu .... Co bude 27.12 cize ja man casu habadej
@xixiximyxi v piatok 30.11.ja neviem mne uz priznaky z pregnylu odzneli uz ma nic neboli ani prsia nic.tak neviem.
No takze test cisty...a ja som od rana pohadana s muzom vytocil ma a boli ma prava strana podbruska nervozna som no takze milostiva dojde.a to som tak tomu verila....
Zienky ja dnes 1dc... tak nic hlavu hore...raz to vyjde
@voskovka vrchny je negativny, spodny mi pride s duchom este nestracaj nadej . Vydrz este 2 /4 dni kym nepride mrcha tak nadej je stale .
Ahojte baby, ovulku budem mat podla ovu testov zajtra (utorok), uz teraz su obe ciarky takmer rovnako silne. Manzel mi odisiel na sluzobku v nedelu takze to nestihame kym pride :(. Myslite, ze z nedelneho sexu by sa to este mohlo podarit? Teda 2-3 dni pred ovulkou...? Nechce sa mi verit, ze by spermie prezili az 3 dni a cakali si len tak na ovulku 🙂
Ja som dnes zacala s ovu testom. Dnes som 12Dc ciarka je slaba zatial ale ukazala sa 🙂 dufam ze bude silniet a podari sa to tento mesiac 🙂

@voskovka podľa mňa nie. Koľko si od pregnylu? Ja dnes 10dpo a 11od pregnylu no test biely.