Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@trance123 prsia bolia z inofolicu 😊test by ti uz davno ukazal... Takze vela stastia v druhom cykle🙂
@adrianna94 ano nic sa neda robit, pokracujeme v r. 2019. Ale kedze ms mam dostat az o 4 dni neskor, nadej umiera posledna...
Ahojte. Tento mesiac som sa rozhodla, ze si zacnem merat BT. Som teraz 5DC a merala som rano o 6tej a mala som teplotu 37. Tento mesiac som dostala menzes o tyzden skor ako obvykle. Ta teplota nieje nejak moc vysoka? Alebo to moze byt ze mam ovulaciu pocas menzesu?
Idem sa vyzalovat. Ani pozitivne testy nic neznamenaju. V piatok digi pozitivny napisane + 2-3 Dnes som zacala krvacat Hcg len 48 . V stredu idem na kontrolny odber. Ja som uz zmierena ze opät to je len biochemicke tehu . Ja neverim ani testom ani bazalnej teplote.
Ahojte žienky. Aj my sa s mužom snažíme o bábätko. Test som si robila 24.12., že či bude najkrajší darček pod stromček a veru nebol ☹...Bol snehobiely. Tak veľmi po tom túžim...testovaním som už priam závislá, testujem každé 3 dni. Ja viem , že takto naštrbená psychika tomu celému neprospieva, ale čo mám robiť ? Neviem sa od toho odpútať. ...myslím na to vkuse. Nehovoriac o tom, že tehotenská príznaky na sebe vidím stále, lebo si ich už asi nahovaram. Najhoršie na tom je to, že cyklus mám nepravidelný a vôbec neviem kedy mám ovuláciu.
@xixiximyxi To ma veľmi mrzí ☹...viem si predstaviť ako si sa už tešila z //...neboj, dobrý signál je to, že vôbec vieš otehotnieť a ďalší cyklus to určite vyjde...budem Ti silno držať palce
@xixiximyxi do frasa ja som sa tesila ze tehulka.No drzim prsty teda nech sa cim skor pozbieras a zacnete znovu.My teraz bez liekov.bez clostilu,bez pregnylu.a ani netestujem nic kedze doktorka nerobi nema mi ako urobit folikulometriu.a ovu vychadza na vikend event pondelok.takze tento mesiac nic nic.
@xixiximyxi to ma mrzí😞ja som tak mala v júni hcg 37 a nič z toho od vtedy sa nedarí.
ahojte - aj ja tento mesiac bez clostylu a pregnylu. Mali ste neaké vedlajsie účinky clostylu? u mna od 12 DC hnedý výtok + mierne krvácanie. nikdy v živote som také príznaky nemala. dnes 16DC, BT nízka ani neviem, či ovu vôbec bola, celé zle :/
@zuzanag09 to môže byť ovu krvácanie
@butterfly333 myslela som na to, že môže byť ovu krvácanie, ale teplota 36,2 a teraz už tretí deň len 36,5......dnes už krvácanie nebolo, ale BT nestúpa, preto som bezradná :/ bude čo bude
Taku bolestivu ovulaciu aku mam teraz.... mam pocit ze mi vyvali pravy bok 😶
@voskovka oj moja så pekne posnazte 😀 ja idem v pondelok na krv ci mi spadlo hcg a toto tehu så skoncilo s menstruaciou. Teraz sme pri rodinne v podhajskej tak som aj v teple vode bola aj vinko som si dala lebo mtslien na to preco to så neudrzlo ma uz nebavi. Tak mozeme zacat odznova Ale v januari så som snazit nebudem Bt. Budem merarat. Ovu testov mam vela tak och aspon vyuzijem. A tak od aprila ked så budem na to citit tak så zacneme snazit. Nechem nic silit hadam nam Pan pozehna surodenca pre nasho syna. Zelam vsetko dobre
@butterfly333 oj dakujem za podporu. Ako si så s tym zmierila? Mne rozum neberie preco så to uz 2x neudrzalo. Ni musim så zmierit ze 2 babo tak jednoducho nebude
@xixiximyxi stým sa zmierňuje ťažko ja som už prišla o bábo 7x. 6x to bolo s ex s ktorým mam dve deti. No teraz s priateľom sa snažíme rok no nedarí sa naposledy v júni v 6tt som potratila od vtedy nič ani iui v októbri nevyšlo. Tak kašlem na to a to mi vo štvrtok na hematologii Dr povedala že s mojou hodnotou hemoglobínu 80 sa ani nečuduje že sa nám nedarí. Mam anemiu už dlhé roky teraz behom týždňa mi klesol hemoglobín z 103 na 80 tak musím ešte na gastro. Zatiaľ kašlem na snaženie keď Dr povedala ze sa to nepodarí s tekou hodnotou hemoglobínu. Aj tak od decembra mam novu prácu tak musím počkať do skúšobnej dobe až potom sa snažiť.
@voskovka ahoj, no co v decembri to nevyslo... teraz mam dostat cca 4.1. Tak uvidime. Ale pochybujem ze z toho nieco bude. Akurat ked som mala plodne obdobie som sa osypala a po tyzdni som zacala na tvari opuchat. Kazdy den viac. Trvalo to 6 dni. Pichali mi hydrokortizon a tak som brala prednison a dithiaden. Takze nase krasne uvolnene pohodove a hlavne plodne vianoce boli o pohotovostiach a chodeniach po dr ze z coho to vlastne mam. No uplne ze na prd. Preto silno pochybujem ze sa daco ujalo. Takze asi tak. Vzdavam sa. Nechavam to tak. Ako ma byt tak bude. A ty ako? Co mas nove?
Ahojte, babyy, som tu nova , a rada by som sa zapojila , viem ze tema je stara , ale neako neviem dohladat novu so snazenim sa o babatko v novom rocku 2019... dakujem 🤗
@sisinka919 skus si najst snažilky 2019 alebo ta skusim pridat ja
@anielicek009 dakuujeeem uz som ich nasla 😉🤗
tak ja sa k vam vraciam na spet... :/ aj ked sa mi podarilo otehotniet da sa povedat na zaciatku zacatia tejto diskusie... teraz akurat tak cakam na zakrok ktory bude o tyzden v stvrtok.. bolo to druhe MA zhruba v rovnakom tyzdni ako predtym 9tt..takze zacina sa patranie preco sa to stalo, caka ma hematologia a snad potom sa uz zadar.. dr. teraz ale odporuca pockat aspon tie 4m a najlepsie do ziskania vysledkov vysetreni

@trance123 no ako testovala si? Ja ano ale nič test biely ms mam dostať 26 takže skúsim ešte o 2 dní.