icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

karinka6
24. dec 2018

@trance123 no ako testovala si? Ja ano ale nič test biely ms mam dostať 26 takže skúsim ešte o 2 dní.

trance123
24. dec 2018

@karinka6 testovala som dnes a tiez snehobiely 😔 ja mam ms dostat 27-28.12 tak uvidime. Zmizli mi bolesti podbruska zato prsia ma bolia dost... Neviem ci to je tym inofolicom... Testnem aj ja znovu o 2-3 dni. Drzim nam palce 🍀🍀🍀

adrianna94
24. dec 2018

@trance123 prsia bolia z inofolicu 😊test by ti uz davno ukazal... Takze vela stastia v druhom cykle🙂

trance123
24. dec 2018

@adrianna94 ano nic sa neda robit, pokracujeme v r. 2019. Ale kedze ms mam dostat az o 4 dni neskor, nadej umiera posledna...

karinka6
24. dec 2018

@trance123 presne tak ešte tam nádej je ved nám ešte ani nemeska a niekomu ukáže test až keď pár dní ms mešká.

luckajakub
26. dec 2018

Ahojte. Tento mesiac som sa rozhodla, ze si zacnem merat BT. Som teraz 5DC a merala som rano o 6tej a mala som teplotu 37. Tento mesiac som dostala menzes o tyzden skor ako obvykle. Ta teplota nieje nejak moc vysoka? Alebo to moze byt ze mam ovulaciu pocas menzesu?

trance123
26. dec 2018

@karinka6 tak ja som uz dnes 1DC 😥... Dokonca som dostala o 2 dni skor, asi to bude inofolicom...

karinka6
26. dec 2018

@trance123 to mi je ľúto, ja som mala dostať dnes a nič, skúsim zajtra test

xixiximyxi
26. dec 2018

Idem sa vyzalovat. Ani pozitivne testy nic neznamenaju. V piatok digi pozitivny napisane + 2-3 Dnes som zacala krvacat Hcg len 48 . V stredu idem na kontrolny odber. Ja som uz zmierena ze opät to je len biochemicke tehu . Ja neverim ani testom ani bazalnej teplote.

silvia5252
26. dec 2018

Ahojte žienky. Aj my sa s mužom snažíme o bábätko. Test som si robila 24.12., že či bude najkrajší darček pod stromček a veru nebol ☹...Bol snehobiely. Tak veľmi po tom túžim...testovaním som už priam závislá, testujem každé 3 dni. Ja viem , že takto naštrbená psychika tomu celému neprospieva, ale čo mám robiť ? Neviem sa od toho odpútať. ...myslím na to vkuse. Nehovoriac o tom, že tehotenská príznaky na sebe vidím stále, lebo si ich už asi nahovaram. Najhoršie na tom je to, že cyklus mám nepravidelný a vôbec neviem kedy mám ovuláciu.

silvia5252
26. dec 2018

@xixiximyxi To ma veľmi mrzí ☹...viem si predstaviť ako si sa už tešila z //...neboj, dobrý signál je to, že vôbec vieš otehotnieť a ďalší cyklus to určite vyjde...budem Ti silno držať palce

voskovka
27. dec 2018

@xixiximyxi do frasa ja som sa tesila ze tehulka.No drzim prsty teda nech sa cim skor pozbieras a zacnete znovu.My teraz bez liekov.bez clostilu,bez pregnylu.a ani netestujem nic kedze doktorka nerobi nema mi ako urobit folikulometriu.a ovu vychadza na vikend event pondelok.takze tento mesiac nic nic.

butterfly333
27. dec 2018

@xixiximyxi to ma mrzí😞ja som tak mala v júni hcg 37 a nič z toho od vtedy sa nedarí.

zuzanag09
27. dec 2018

ahojte - aj ja tento mesiac bez clostylu a pregnylu. Mali ste neaké vedlajsie účinky clostylu? u mna od 12 DC hnedý výtok + mierne krvácanie. nikdy v živote som také príznaky nemala. dnes 16DC, BT nízka ani neviem, či ovu vôbec bola, celé zle :/

butterfly333
27. dec 2018

@zuzanag09 to môže byť ovu krvácanie

zuzanag09
28. dec 2018

@butterfly333 myslela som na to, že môže byť ovu krvácanie, ale teplota 36,2 a teraz už tretí deň len 36,5......dnes už krvácanie nebolo, ale BT nestúpa, preto som bezradná :/ bude čo bude

voskovka
28. dec 2018

@zuzanag09 ja som dnes 12dc a mala som spinenie.ale iba pol dna....ale krv nie

trance123
28. dec 2018

@karinka6 tak ako? Podarilo sa?

karinka6
28. dec 2018

@trance123 ahoj nie dnes 1DC, test biely a po dvoch dňoch meškania som to dnes dostala. Takže skúšame ďalej.

voskovka
29. dec 2018

Taku bolestivu ovulaciu aku mam teraz.... mam pocit ze mi vyvali pravy bok 😶

voskovka
29. dec 2018

@enya20 ahoj ty ako?dlho si tu nebola

xixiximyxi
29. dec 2018

@voskovka oj moja så pekne posnazte 😀 ja idem v pondelok na krv ci mi spadlo hcg a toto tehu så skoncilo s menstruaciou. Teraz sme pri rodinne v podhajskej tak som aj v teple vode bola aj vinko som si dala lebo mtslien na to preco to så neudrzlo ma uz nebavi. Tak mozeme zacat odznova Ale v januari så som snazit nebudem Bt. Budem merarat. Ovu testov mam vela tak och aspon vyuzijem. A tak od aprila ked så budem na to citit tak så zacneme snazit. Nechem nic silit hadam nam Pan pozehna surodenca pre nasho syna. Zelam vsetko dobre

xixiximyxi
29. dec 2018

@butterfly333 oj dakujem za podporu. Ako si så s tym zmierila? Mne rozum neberie preco så to uz 2x neudrzalo. Ni musim så zmierit ze 2 babo tak jednoducho nebude

butterfly333
29. dec 2018

@xixiximyxi stým sa zmierňuje ťažko ja som už prišla o bábo 7x. 6x to bolo s ex s ktorým mam dve deti. No teraz s priateľom sa snažíme rok no nedarí sa naposledy v júni v 6tt som potratila od vtedy nič ani iui v októbri nevyšlo. Tak kašlem na to a to mi vo štvrtok na hematologii Dr povedala že s mojou hodnotou hemoglobínu 80 sa ani nečuduje že sa nám nedarí. Mam anemiu už dlhé roky teraz behom týždňa mi klesol hemoglobín z 103 na 80 tak musím ešte na gastro. Zatiaľ kašlem na snaženie keď Dr povedala ze sa to nepodarí s tekou hodnotou hemoglobínu. Aj tak od decembra mam novu prácu tak musím počkať do skúšobnej dobe až potom sa snažiť.

enya20
31. dec 2018

@voskovka ahoj, no co v decembri to nevyslo... teraz mam dostat cca 4.1. Tak uvidime. Ale pochybujem ze z toho nieco bude. Akurat ked som mala plodne obdobie som sa osypala a po tyzdni som zacala na tvari opuchat. Kazdy den viac. Trvalo to 6 dni. Pichali mi hydrokortizon a tak som brala prednison a dithiaden. Takze nase krasne uvolnene pohodove a hlavne plodne vianoce boli o pohotovostiach a chodeniach po dr ze z coho to vlastne mam. No uplne ze na prd. Preto silno pochybujem ze sa daco ujalo. Takze asi tak. Vzdavam sa. Nechavam to tak. Ako ma byt tak bude. A ty ako? Co mas nove?

voskovka
31. dec 2018

@enya20 vyzera ze som po ovulke....teraz cakat ci vobec daco.a stimulovat zaciname az dalsim cyklusom.som dnes len 2dpo.tak teraz obdobie cakania.

sisinka919
10. jan 2019

Ahojte, babyy, som tu nova , a rada by som sa zapojila , viem ze tema je stara , ale neako neviem dohladat novu so snazenim sa o babatko v novom rocku 2019... dakujem 🤗

anielicek009
10. jan 2019

@sisinka919 skus si najst snažilky 2019 alebo ta skusim pridat ja

sisinka919
10. jan 2019

@anielicek009 dakuujeeem uz som ich nasla 😉🤗

veja28
11. jan 2019

tak ja sa k vam vraciam na spet... :/ aj ked sa mi podarilo otehotniet da sa povedat na zaciatku zacatia tejto diskusie... teraz akurat tak cakam na zakrok ktory bude o tyzden v stvrtok.. bolo to druhe MA zhruba v rovnakom tyzdni ako predtym 9tt..takze zacina sa patranie preco sa to stalo, caka ma hematologia a snad potom sa uz zadar.. dr. teraz ale odporuca pockat aspon tie 4m a najlepsie do ziskania vysledkov vysetreni