Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@scales to bol dr.max
@scales myslim ze så zadarilo 😀nech så ti take teploty drzia 18 dni a najdes si 2 ciarky
Tak mne nakoniec dnes prisiel menzes 😕 dnes 34dc...minuly mesiac som to dostala na 26dc..No nic...drzte palce nech to dalsi cyklus vyjde
@dadulik6 drzim palce. Poznam to. Moj tiez dnes odisiel...ale nastastie dnes som to dostala. Cize ked dojde za 10dni domooov tak snazime dalej
@lucita2707 tak to ti potom super vyslo mi malo kedy trafime ovu kedze je doma velmi malo a tobi v zahranici takze nieje sanca odbehnut na noc domov 🤣 ked je treba
@xixiximyxi no som strasne zvedava 🙂
Baby, ja mat vase nadsenie....my sa vzdy snazime cez ovu (a aj cely mesiac), cca presne viem kedy ju mam (mam bolesti) a aj tak stale nic... 😀 ale inak sme zdravi 😀

@voskovka no to mas ovu isto