icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

scales
autor
2. nov 2018

@voskovka no to mas ovu isto

veja28
2. nov 2018

@voskovka mozno len nevydela alebo ktovie preco to povedala zeby chybne nieci pozrela.. no utcite nedate nic za to aj pri jej slovach ked s drahym skusite 😊 mozno sa zadari ;) ked ti vysli take testiky.. merias aj BT?

vierakuli
2. nov 2018

@scales ano skusala som vcera aj tehotensky test ale bol negativny a podla tej nizkej teploty by som ani nemohla byt tehu 🙂

voskovka
2. nov 2018

@veja28 nie nemeriam lebo vstavam dost chaoticky a to by som asi nedala v urcitu hodinu.tak uvidime.24.11 mam narodky tak keby sa historia zopakovala ako pri dcerke ze som si nasla na narodeniny pozitivny test to by bolo super

veja28
2. nov 2018

@voskovka drzim palce 😊😊 aby si mala krasny darcek potom daj vediet ci vyslo 😊

lucita2707
2. nov 2018

@scales to bol dr.max

vmichaelav
3. nov 2018

@scales, @vierakuli, dievčatá, testík biely, nič z toho asi nebude... ešte 4 dni do MS, nádej zomiera posledná, ale aspoň chvíľu som sa mohla tešiť 🙂 držím všetkým palce 🙏

voskovka
3. nov 2018

@veja28 no som zvedava.teraz bude obdobie cakania do ms

veja28
3. nov 2018

@voskovka tomu verim u mna nastane cakanie po tomto vikende snad 😂

vierakuli
3. nov 2018

Mozno ze som dnes konecne 1DPO teplota stupa a aj apka mi vyhodnotila ze by ovu mala byt na 30dc... aj prvorodena vznikla na cca 30dc tak by to mohlo vyjst... kto je na tom podobne? 😁

scales
autor
4. nov 2018

@veja28 no ako? Mohla by si sem dat tvoj graf, ako to vyzera po vikende 🙂 uz zrejme ideme do cakacej dvojtyzdnovej fazy 🙂

veja28
4. nov 2018

@scales zatial mam graf takto uvidim na zajtrajsiu teplotu snad pojde hore...

scales
autor
4. nov 2018

@veja28 ja mam dnes rano 36,8 a aj vecer som mala tak... som strasne zvedava aj ja co bude zajtra 🙂

veja28
5. nov 2018

@scales mne to dnes stuplo 😊 a teraz som fakt zvedava na priebeh nasledujucich dni 😂

scales
autor
5. nov 2018

@veja28 ja odpadnem ako to mame naraz :D pozri, aj mne dnes stupla 🙂

veja28
5. nov 2018

@scales 😂😂😂 tak uz len aby sa nam drzala teplota hore 😊😊😊 ale vychadza nam to paradne 😂

xixiximyxi
5. nov 2018

@scales myslim ze så zadarilo 😀nech så ti take teploty drzia 18 dni a najdes si 2 ciarky

dadulik6
5. nov 2018

Ja sa modlim aby mi teplota uz len stupala aby nebol anovulak lebo drahy dneska odisiel na 3 tyzdne takze snazenie vcerajsim dnom skoncilo

lucita2707
5. nov 2018

Tak mne nakoniec dnes prisiel menzes 😕 dnes 34dc...minuly mesiac som to dostala na 26dc..No nic...drzte palce nech to dalsi cyklus vyjde

lucita2707
5. nov 2018

@dadulik6 drzim palce. Poznam to. Moj tiez dnes odisiel...ale nastastie dnes som to dostala. Cize ked dojde za 10dni domooov tak snazime dalej

dadulik6
5. nov 2018

@lucita2707 tak to ti potom super vyslo mi malo kedy trafime ovu kedze je doma velmi malo a tobi v zahranici takze nieje sanca odbehnut na noc domov 🤣 ked je treba

scales
autor
5. nov 2018

@xixiximyxi no som strasne zvedava 🙂

veja28
5. nov 2018

@dadulik6 moj ties robi v zahranici no podarilo sa. pred par mesiacmi nase prve snazenie na druhe babo a hned vyslo.. chodi na vikendy domov len to vtedy skoncilo MA :/ snad sa zadari znova 😊

dadulik6
5. nov 2018

@veja28 ja v januari potrat tiez sa na prvy krat podarilo a dokonca podla aplikacie vtedy som si ani bt nestihla merat a teraz stale nic nejako to nevychadza

veja28
5. nov 2018

@dadulik6 mne to ties sedelo na apku 😊 uvidim. ako tento cyklus aj meriam bt a zjavne ties to sedi podla apky tak som zvedava co prinesu nasledujuce dni

dadulik6
5. nov 2018

@veja28 drzim silno palce nech je krasny vianocny darcek 🙏

veja28
5. nov 2018

@dadulik6 dakujem snad bude u nas vsetkych 😊

miza88
5. nov 2018

Baby, ja mat vase nadsenie....my sa vzdy snazime cez ovu (a aj cely mesiac), cca presne viem kedy ju mam (mam bolesti) a aj tak stale nic... 😀 ale inak sme zdravi 😀

scales
autor
5. nov 2018

@miza88 a robis si aj grafy?

miza88
5. nov 2018

@scales nie, nerobím, ja mam vacsinou bolestivu ovulacie a vtedy si vzdy aj spravim ovulacne testy a vychadza to...takze si myslim, ze netreba...