Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@tatiana1329 Krásne dve čiarky si na nich mala 😊 Presne len aby to tam bolo premna by to bol darček nic ine ani nechcem .Ten čo mám doma ma zelený obal kupovala som ho v lekárni. Nakoniec som si ho spravila dneska a keď budú otvorené obchody medzi sviatkami tak si pôjdem kúpiť iný test ☺
Ahojte pridavam sa. snazime sa uz dlho. Mam za sebou 2 x MA a od vtedy sa nam nedari. presli sme vsetkymi vysetreniami , kde najskor zistili manzelovi horsi spermiogram a nasli ureaplazmu ale uz to mame preliecene a spermiogram je na 1. Strasne som mala zly cyklus cca 2 roky mi chodili ako sa im chcelo. Dala som sa na cvicenie zmenu stravy , dala som dole 19kg a cyklus sa krasne upravil. Uz stvrt mesiac krasne na cas tak ako ma byt a teraz to zase zblblo. Skoncili kramy a po 3 doch take jendorazove krvacanie, potom den pauza a zase 2dnove krvacanie. Som objednana na gynku ale az 11.1. Nestrestli ste sa s tym co to moe byt? :(
Dievčatá, ja som bola nedočkavá, a spravila som si ďalší test dnes ( aj tak som si ich nakupila a mam ich vela :D ) .... nerobila som to z ranneho mocu ale teraz, a ja tam vidim ducha... pocula som, ze by to mohol byt aj kanalik co to je? to je akoze predtlacena kolajnica ci co? Lebo som kukala na cisty test a ziadne ciarky som tam nevidela... Teraz mam jednu jasnu a jednu lepsie viditelnu ako tu predtým zovcera . Myslite, ze to uz moze daco znamenat? Ano som nedockava. netrpezliva.... Skoda, ze to neviem tak odfotit aby som vam to sem hodila. Som videla ze mate aj dajake programy na upravu tehu testov do tych negativov a tak. Menzes mam dostat v stredu/stvrtok... Aj tak som stale netrpezliva.
@laura1989 veru však to už som si robila párkrát tehu test a nikdy tam tá druhá čiarka nebola, určite by som ju neprehliadla. Až teraz ju vidím 2.krat. skúsim ráno. A potom kúpim jeden lepší kvalitnejší keď sa omeška....čo sa týka príznakov tak ma bolia prsia a som spala stále ale to môže byť počasím alebo tými sviatkami. Nemám bolesť podbruška ako pred menzesom. Ale cítim inú. Slabšiu a skôr ako keby po stranách.
@sibrez drzim palce aby to bolo tehu 💙
@vyhuelka jeminecku, ani nevies ako si ma potesila, ale mas pravdu musim sa drzat nohami pevne na zemi. vidis a pritom v tomto cykle by som to ani necakala, kedze sme s muzom spolu boli len 2-3 dni pred ovu a potom druhy alebo treti den po ovu. Pretože akurát ked mala byt ovu bol prec. Och ... ja dufam, že nepríde. Ja viem, že sa moze stat aj biochemicke. No ja dufam, že nie. A kedy by som mala čakať dajake priznaky?Ci vobec nemusim mat? Vcera ma bolel pravy vajecnik, predvčerom lavy... Inak stale prsia a som ospala. A ešte krize ma trochu pobolievaju. A citim sa ako ekby mam teplotu ale nemam, proste vnutorne som taka horuca. ... Tak velmi by som sa chcela uz tesit. <3
@sibrez ja mám takéto stavy pred krámami 🙈 každé telo je iné... práveže tehotenské pripznaky nemusíš mať vobec, kamoška začala mať napr nechuť až po mesiaci meškania... ale je to individuálne 🙂 urob test buď v deň MS alebo až keď bude meškať nech sa tým príliš nestresuješ 🙂 držím palčeky ✊🏻🙏🏻
@sibrez krasna druha ciarka. Gratulujem! 😉👶😘
@laura1989 ja som sa cela spotila, ocervenela, normálne mam v tvári cerven a chce sa mi smiat a plakat zaroven...... uz som volala aj gynekologicke, 12.1. mam termin na vysetrenie. Baby na co sa mam pripravit? Ako viem ci je všetko oukej? Hlavne ziadny stres, alkohol a vela pokoja. <3 Babule dakujem a drzim vam silno palceky aby sa takto radovala kazda z nas <3 stale neviem uverit, ze po 14. mesiacoch sa tam objavili neplanovane 2 ciarky, neplanovane, lebo sme spolu cez ovu ani neboli. Normálne sa musim ist prejst, a nadýchat vzduchu :D :D :D
@susinka2901
@deniky
@sibrez to ti verim. Mas krasne vianoce a novy rok. Drzim teda palce aby vsetko dobre dopadlo. 💙

@deniky no super, prilezitosti su, uz len aby to tam bolo 🙂 drzim palce 🙂 a ten test je tento... Odfotene vyse dvoch rokov od testovania...