Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@sibrez gratulujem si ani neviem predstaviť tu radost po toľkých mesiacoch čakania 😊
Ja som zial to stastie nemala a nase snazenie bude musiet pockat. Cize 9.1 idem na laparoskopiu-prefuk vajcovodov. A pritom som citila,ze nepride. Naozaj sa necitim na mrchu dokonca ani nie som vyhadzana aknem ako kazdy mesiac a predsa prisla. Nevadi co uz snad sa nam to podari v tom roku 2018.Ani uz nie som nejaka sklamana. Uz som si asi zvykla. Som rada,ze som zbytocne netestovala,menej to boli...
@deniky dnes som mala dostať. Tak dufam, že všetko bude v poriadku.
@snazilka1004
@laura1989 ďakujem krááásne <3
@susinka2901 neboj poznam to zbytocne testovanie, co zaboli.... viem o com hovoris/pises. neboj postasti sa, mimo to som si kupila gynex a asi ho uz enbudem potrebovat. nacala som ho a mala som asi tak 36 kvapiek cize ak by ste vedeli o niekom kto by chcel vklude poslem 🙂))
@sibrez viem ved snazime sa o 3 mesiace dlhsie,preto ja uz ani netestujem. Ja som,len tak tajne dufala,ze potom tazkom roku co sme mali by toto bola krasna bodka na zaver,zial osud to chcel inak.Uvidime co prezradi laparoskopia.
Tebe prajem hlavne nech ste zdravi a krasne tehlukovanie,uzivaj! 💙😘
@susinka2901 dakujem, tebe držím palce. Ja vôbec neviem čo ma čaká, aké bolesti alebo pocity su normálne... ake su už cez... nvm, dufam, verim, že všetko bude tak ako ma byť <3
@sibrez cakaju ta,len tie najprijemnejsie dni. Mozno ti bude zle,mozno nie,ale vsetko sa da vydrzat pre to nadherne obdobie 💙
Dievčatá predám 35 sačkov Inofolicu, ktoré mi ostali, lebo ich už nepotrebujem 🙂 Za dobrú cenu... kto ma záujem nech sa mi ozve 😉
@sibrez vieme sa dohodnut na tych gynex kvapkach,ze mi ich posunies? Cenu si urci ty.😉
@susinka2901 jasan 🙂 akurat som nad tym vecer rozmyslala... Mna stali 14,99 eur... za 10 plus postovne ti ich kludne dam, kedze su otvorene tento mesiac a mala som z nich do 50 kvapiek.... maximalne to mozes mat otvorene 3 mesiace. 🙂)
@nekonecna_katastrofa ahoj, to mi je ľúto, ale viem ako sa citis. my sme tiež na par mesiacov chceli odložiť snaženie, lebo som si našla pracu, ale keďže vieme, že sa snažíme 2 roky s bezúspešne, tak robota- nerobota, pokračujeme ďalej. Aj v mojom okolí samé tehuľky, je to dosť deprimujúce 🙄 ale verím, že v roku 2018 sa to konečne aj nam podarí 💟
@sibrez ok tak mam ti poslat dopredu peniazky alebo posles mi to na dobierku,nevadi ti to? Viem,ze vela ludi nema rado dobierku. Daj mi vediet. Moja adresa je: Zuzana Mydlova
Pod Zahradami 2/A
Bratislava IV,Dubravka
84102
A dakujem 😉
@nekonecna_katastrofa ahoj moja dolezite je hlavne zdravie. Mne tiez bolo strasne luto ked nam v sptembri povedali,ze mame onaja infekciu a odstavilo nas to na 3 mesiace. Preplakala som par dni kym som sa z toho dostala. Teraz uz je to fajn. Myslim na to,ze 9.1 ma caka laparoskopia a potom uvidime co bude. Snad vsetko dopadne ok a od dalsieho od prefuku sa budeme moct snazit dalej. Drzim palce aby si si dala co najskor vsetko do poriadku a aby to obdobie kedy sa nebudete snazit ubehlo co najrychlejsie. A este co najmenej tehotnych zien okolo teba 💙
@majuska72 to s tymi tehlukami to poznam aj ja velmi dobre. Odkedy sa mi snazime otehotnelo v mojom okoli asi 10 zienok. S toho asi 5 necakane. Je to tazke,ale posledny mesiac som s tym uz zmierana. Hlavne odkedy viem,ze ma caka ta laparoskopia-prefuk.😉
@susinka2901 mne ju tiež dr. Spomínala, ale najskôr skúšame lieky a laparoskopia je zatiaľ ako posledny pokus. Pevne verím že to bez nej zvládneme , ale ak nebude iné východisko. Potom daj vedieť aké to bolo :/ mňa ide roztrhať keď počujem že nechceli sme/ neplánovali a pod 😒
Idem sa pridat aj ja snazime sa 1,5 roka a zatial to nejde 😢
Baby, pridávam sa ku Vám. O fazuľku sa snažíme zatiaľ štvrtý mesiac, ale práve dnes prišla mrcha 😢, takže všetky nádeje vkladám do budúceho roku. Prvá dcéra sa nám pred rokmi podarila neplánovane cez HAK a moja polovička mi potom vždy tvrdila, že on to dá na prvý pokus 🙄 Obaja už máme svoj vek, takže som nebola taký optimista ako on, ale aj tak ma teraz každá mrcha úplne rozhodí ☹ Tiež mám v okolí veľa čerstvých tehuliek (aj starších odo mňa) s ktorými sa teším, ale aj známu, ktorá podstúpila potrat. Aj keď viem, čo ju k nemu viedlo, neviem sa s ňou akosi normálne porozprávať 😕
@majuska72 snazite sa dlhsie ako my a to ta este neposlala? Mna chcela hned po roku poslat ked som bola,ale boli zle vysledky z ureaplazmy takmedzi sa to posunulo az na teraz. Muz ma dobry spermiogram. Cize problem je niekde una mna. Hormonalny profil mam ok,cyklus mam pravidelny. Akurat mam otocenu maternicu a mozno nieco najdu na tom prefuku. Jasne urcite dam vediet ako to dopadlo. Sama som zvedava. A dufam,ze po nej sa nam uz podari a ze toto bol posledny krok. 💙
@sevcikovaanna ahoj Anicka mi sa snazime rok a 4 mesiace a tiez zatial bez uspechu. 9.1 idem na laparoskopiu-prefuk snad nieco najdu a bude to posledny krok k vytuzenym ciarkam.Lebo muz je ok a ja mam hormonalny profil ok. Akurat maternicu mam otocenu.
@zuzikboc ahoj Zuzka vitam ta medzi naminami a drzim palce aby sa coskoro podarilo. A kolko mate rokov? My obaja 30. A to som myslela,ze prve babo stihneme do 30tky v pohode. No u nas je asi nieco vo mne. Mudrejsi budeme po laparoskopii. Som zvedava co ukaze.
@susinka2901 My sme starší, ja mám 38 a manžel 39, ale jedno dieťa už máme, takže ak je u nás problém, tak asi vek 😔 Ale teda je okolo nás kopa starších tehuliek ( v mojom okolí momentálne tri), tak dúfam, že to chce len čas 😉 Aj doki mi povedal, že všetko je OK, že máme skúšať prirodzene 6 mesiacov a ak sa nezadarí, začneme riešiť. Štyri máme neúspešne za sebou, takze vo februári pôjdem buď riešiť, alebo na prvú poradňu 😊

@sibrez super teším sa stebou 😊Už len nech ide všetko ako má ✊Koľko dni ti mešká? 🙂