Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@susinka2901 to preto, lebo prvy rok som to neriešila , potom som až tento rok v januari išla k dr. Že sa nám nedarí a ona že som ok , že chce to len čas. Najskôr som brala iba inofolic ale nič to nerobilo, potom mi dala clostyl a duphaston, ale nepichala pregnyl čiže nič. Potom som sa "nasrala" a zmenila dr. Až nová mi povedala že mám PCO, čo ale musela aj bývalá vidieť , keďže som videla sono aj u jednej aj u druhej a bolo také isté (tie koráliky bolo vidieť ) no a až nová mi cez leto dala urobiť hormonálny a poslala ma diabetologicke, ktorá mi zistila inzulínovú rezistenciu. To vraj niekedy tiež býva príčina, čiže mesiac beriem lieky na IR, buduci mesiac k tomu pridáme clostyl a v apríli idem na kontrolu a ak dovtedy nič, možno prístupim na tú laparoskopiu.
Ahojte,dievčence.Ja sa k vám pridávam,aj keď je mi už tak veľmi do smiechu,lebo putujem cez jednotlivé snazilkovske skupiny od roku 2013 a stale nič,takže zo mňa si príklad neberte,ja som tu už taký veterán,ale budem vás tu potichučky sledovať,ak budem vedieť,poradím. Krásny večer.🍀
Aj ja sa pridavam...od noveho roka sa budeme snazit o sestricku pre nasho takmer 2,5 rocneho Olivera...drzim nam vsetkym palce dievcata 😘 a prajem plodny rok 2018
Dievčatá, dnes som si kúpila alchemilku a idem si ju spraviť. Dobre som pochopila, že sa má piť jedna denne do ovulky a potom ju vysadiť a zasa prípadne začať s príchodom mrchy? A možno blbá otázka, môžem si ju ochutiť medom? 😀
@sibrez ok vyborne. Prvou triedou nemusi byt. Aj tak to budem mozt zacat brat az po operacii. 😉 Teraz mi gyndoska povedala,ze nemam nic brat do operacie,ziadne vitaminy. 😉
@majuska72 jaj takze ty to mas komplikovane. Mne zatial neprisli na nic. Hormonalny mam ok,mrchu tiez pravidelnu,akurat ta maternica je otocena. Urcite odporucam ja tu laparku. Uz ked nic minimalne sa da pri nej prist na to v akom stave je maternica a vajecniky. Tak dufam,ze sa podari coskoro drobatko 😉
@nekonecna_katastrofa dakujem velmi pekne 😘...snad sa uz vsetko vyriesi tou laparkou.Som nervozna z toho,ale zaroven viem,ze to mozno odhali pricinu a pomoze to.
@jarusmischo ahoj vitam ta medzi nami a verim,ze toto bude posledne tvoje putovanie so skupiny do skupiny. My sa snazime rok a 4 mesiace zatial. Caka ma akurat laparoskopia tak dufam,ze ta pomoze. 😉
@zuzikboc ahoj ano alchemilka sa pije od mrchy do ovulky. Sprav si ju do pol litroveho pohara a popijaj. Ci mozes aj med to neviem,ale myslim si,ze by to nemalo vadit. 😉
@susinka2901 Ďakujem 😉
@zuzikboc ja ju pikem tiez,ale zatial mi nepomohla. No mozno fakt mam nieco na vajecnikoch a preto ziadne vitaminy ani caje nepomahaju. 😉
@susinka2901 Ja som doteraz neriešila nič, len sme sa pravidelne snažili. Do toho pol roka snaženia ani nič iné riešiť nebudem, aj keď som pôvodne chcela začať s Inofolicom pre mňa a Folandrolom pre mm. Ale alchemilka je čistý bylinkový čajík, tie ja ľúbim tak či tak a nejakú chémiu začnem riešiť až do porade s dokim, ak sa do toho februára nezadari 😊
@susinka2901
Ja som po potrate v 20tt potom sa nedarilo tak sme boli na ivf - nespesne(spermie su horsie) ..nakoniec sa zadarilo normalne a zase potrat v 3 tt ...skus centrum ...mne tam robili priechodnost hned na zaciatku
@susinka2901 alchimelku ale len do ovu pi ....neboj Novy rok je tvoj...😘...vsetkych z nas ..🤗😘
@susinka2901 Ďakujem,držím palce velmi.My už máme absolvovanie ivf a tento mesiac sme dokončili aj pripravu na adopciu,ale stále verím,že sa to raz podari. 👣
Ahojte tak ja som si povedala ze v roku 2018 spravim vsetko preto aby som bola tehotna chcem uz konecne dat dcere surodenca uz ma 7 rokov a strasne by chcela a my z manzelom tak isto....ja som dost schudla za kratky cas a uplne mi vypadla menzes takze uz viac ako rok bezliekov menzes nemam manzel troska horsi spermiogram obidvaja berieme vsetko mozne ja dalsi cyklus zacnem uz 4 mesiac clostyl minuly mesiac sme boli aj na iui na dalsi mesiac ideme znova. Ach keby mam aspon menzes pravidelny a ovulaciu.
Ahojte snazilky , snazime sa uz viac ako rok v oktobri sme zacali navstevovat gf zilina a presli sme vysetreniami ,kde nam zistili ureoplazmu tak sme sa preliecili nasledne mi robili prefuk vajecnikou ako celkom bolestive ale aj napriek tomu sa nam nepodarilo otehotniet.
Odporucili nam clostibegit jeden cyklus som ho uzivala ale aj tak folikuly neboli dostatocne na iui ...takze dalsi mesiac som to mala opakovat ale nechali sme tomu volny pribeh a zacnem znovu tento cyklus clost. a budem dofat ze uz budeme moct na iui aby sme mohly absolovavt ivf ma niekto skusenost s iui a nasledn ivf??
@parkour7771
My sme boli na ivf no neuspesne....co by si chcela vediet chodime do centra v za
@sevcikovaanna
Na to iui ste boli 3 krat a raz na ivf??
Kolko vas to stalo ak sa mozem opytat
A ako prebieha to ivf??
Dakujem
@parkour7771
U nas iui boli zbytocne vyhodene peniaze isli sme hned na ivf ....stalo to 500€ lieky + cesta co si kazdy 2 den v centre,potom predoperacne vysetrenie,narkoza 30€ a oplodnenie vajok 350€ ....a zvysok hradila poistovna kedze nemam 30 rokov...
No uz nikdy viac nepojdeme...na 100% nebola sanca otehotniet prirodzene a bum na druhy mesiac boli >>||<< len zase potrat ...budeme skusat dalej
Ahojte žienky 🤗 .. .pripájam sa ku vam ... tiež sa snažime s priatelom .. prisiel mi po pol roku domov .. snazilkovali sme 😣 a dnes bolesti pri močení tak som utekala na pohotovosť .. dali mi Zinnat antibiotika .. mrcha mi až v januari ma prist .. 😲 .. len dufam že ak by sa nam zadarilo že mu neuškodia tieto antibiotika 😢 lebo sa zblaznim ..
Ps Inofolic som uživala 3mesiace .. a nič nepomohol .. a teraz kym bol priatel preč sme uživali on bluefertil a ja pinkfertil .. tak uvidime 🙄
@sevcikovaanna
Dakujem mrzi ma ze vambto nevyslo ale drzim vam moc palce urcute sa to podariii
Ale iui sa predsa musi robit lebo inak poistovna nepreplaca ivf ci ??
@parkour7771
Preplaca len to su ich financne tahy ...ja som si to overovala v poistovni
@sevcikovaanna
Dik asi si to zistin aj ja na poistovni a to si im v ginfive povedala ze vhces peiamo ivf??
Tak koniec roka sa blizi. Este par hodin a bude to tu. Novy rok=nova nadej. 2018 je nas rok. Vsetkym Vam prajem veseleho silvestra,pekny vecer a aby ste rano vstali s tou spravnou nohou do noveho roku. Stastny novy rok 2018 snazilky 🎉🎇🎆😉😘
@kvetinka29 aj my 5 mesiacov a koniec roka namna nejako dolahol
@susinka2901 😚
@mimiqa 😘

@susinka2901 zajtra ti to pošlem kľudne ak chceš môžem aj obyčajne 1.triedou aby si to mala v Pondelok. To ťa vyjde cca 1,15€. A peniažky potom na účet. Keď ti to príde 🙂 mne to vadiť nebude. Zbytočné je platiť veľa za dobierku 🙂)okis?