icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
tyty64
2. jan 2018

@tatiana1329 Dakujem ti za podporu 🙂 Hádam to zase prejde a budem myslieť pozitívnejšie. Ale niektoré dni ma to naozaj zloží. A hlavne r okolo mna znova toľko tehotných, že uz na ne skoro pozerať nemôžem než toho aby mi slza nevyšla 🙄 A som rada že ten môj uz vie ako na mna a tiež ma stále utešujete, že uz je to možno aj tam a ani o tom neviem 😊

zloba666
2. jan 2018

@tyty64
Ahoj a ako dlho sa snažite ?? ..
Možno len trosku vitaminou do seba dať a pojde to 😉 ... manžel chodi na tyždnovky ?? ... poznam to keď vidim okolo mňa same tehulky 🙄 tiež ma to dostane .. ale poviem si ze moj čas pride čoskoro 😋

tyty64
2. jan 2018

Áno manžel cestuje, ale býva preč iba 5-6 dni a potom je zase doma nejakých 10. Hádam sa nám to znova nejako zosúladi🙂Snažíme sa uz viac ako rok, skúšali sme Inofolic, femibion, hormonálny v poriadku, aj cely cyklus, manžel je tiež Ok a predsa stále nič😒uz to lezie na mozog. A vy ste ako na tom? @zloba666

zloba666
2. jan 2018

@tyty64
Držim palce .. ja som tiež skusila inofolic..femibion .. a teraz som prešla na pinkfertil a priatelovy som nasadila bluefertil 😉 uvidime 16.januara či sa zadarilo 🤗😄..
Ja som tiez v poriadku iba partner mal na prd spermiogram 🤐..
A tak to je este v poho ked tych 10dni je doma .. mozte sa snazit.. kedy ti vychadza ovulla ??

tyty64
2. jan 2018

@zloba666 Tak ja som teraz na clostile 3 cyklus a ovulacia bola v sobotu, takze teraz čakáme do 14 a uvidíme či sa náhodou niečo nepodarilo. A ak nie tak ideme riešiť prefuky a IUI. Ale keď som povedala lekárovi v centre že čo budeme robiť v januári, tak mi povedal že ideme do toho tak aby sme uz nemuseli riešiť nič ☺️ V kútiku duše dúfam že mal pravdu, ale po tých skúsenostiach doteraz....moje telo ma vlastný názor na to asi🙂 takze testovať ideme približne v rovnakom čase 🤓 budem držať palce nech nám to vyjde. A nechcete to uz nejako riešiť aj v centre? Koľko máte rokov?

zloba666
2. jan 2018

@tyty64
Hmm načo je dobry clostil ??
No už sme skusili IUI a nič z toho .. tak sme si povedali ze este skusime prirodzene 😶 .. aj keď neviem do kedy vydržim čakať ...
Ja mam 25r a priateľ 32r ..
Opaa tak budeme spolu čakať 😄 to by bola aka haluz keby sa nam zadarilo 😍🤗 ..

veronika2703
2. jan 2018

Ahojte, aj ja sa pripájam k vám a verím v úspešný začiatok. My sa snažíme pol roka, zatiaľ, minulý mesiac som mala biochemické...:/ mám však jednu otázku..ovulačný test mi vyšiel pozitívny 30.12. nasledujúce dni už bola čiarka úplne slabučká. Dnes, teda po 3 dňoch som však mala podľa mňa plodný hlien- biely, naťahovací...myslíte, že mohla byť ovu až dnes? nejak mi to nesedí v porovnaní s tými ovu testami..

tatiana1329
2. jan 2018

@tyty64 urcite to prejde a bude vsetko super 🙂 a ak ste po zdravotnej stranke v poriadku, tak to chce vazne cas.... ber to tak ze je to osud a co sa stane to sa ma stat... na osud som vobec neverila ale pri vztahu s mojim teraz uz muzom som zistila ze to vazne funguje.... viem ze to je tazke vidiet ostatne tak, ale tvoj cas urcite pride... 🙂 a evidentne mas pri sebe super muza tak sa neboj 🙂 drzim palce aby sa co najskorej zadarilo 🙂

zloba666
2. jan 2018

@veronika2703
Ahoj .. tak v tom to ti ja neporadim 🙄 .. ja som nikdy ovulacne testy neskusala 😄 .. preistotu aj dnes snažilkujte 🤗..

luciskooo
2. jan 2018

ahojte ..tak aj ja by som sa chcela pridat k vam snaziacim sa o vytuzene dieta...my na neho s manzelom cakam viac ako styri roky a celkom to uz nedavam..a tak dufam ze tu sem tam najdem podporu a radu 🙂 tak podme do toho, nech sa nam to tento rok uz fakt podari !!! 🙂

zloba666
2. jan 2018

@luciskooo
Určite sa nam to raz podari 😊 ..
Viete aj pričinu prečo sa vam este nezadarilo ??

tyty64
2. jan 2018

@zloba666 Tak uvidíme čo bude o dva týždne 🙂 bola by to fakt sranda 🙂 ja mám clostil na lepšie dozrievanie vajíčok a potom pregnyl aby praskli keď sú akurát a lekár povie kedy sa mame snažiť. Tak uvidíme či do tretice nezaberie😊

tyty64
2. jan 2018

Ahoj, mne Ovulacne testy nikdy nič poriadne neukázali a raz som dokonca mala potvrdenu ovuláciu od lekára a testy neukázali nič. Takze myslím že nie sú až tak veľmi spoľahlivé @veronika2703

luciskooo
2. jan 2018

@zloba666 tak v to dúfam ;) nevieme príčinu.. Mam pocit ze tak z každého rožku trosku .. Manžel nemal až tak úplne dobrý spermiogram ale hovorili nám ze to nie je až take smerodajne.. Ja som mala hormóny štítnej trochu zlý ale to sa uz vyriešilo.. Progesteron som mala nízky ale to sa uz tiež vyriešilo.. A tak teraz uz len čakáme na zázrak a tak.. A vy ? Ako ste na tom ako dlho sa snažíte ??

veronika2703
2. jan 2018

@tyty64 ufff no uvidíme teda 😏

tyty64
3. jan 2018

@tatiana1329 Musím si zase nejako zamestnať hlavu a bude to lepšie. Cez tie sviatky bolo až priveľa času na premýšľanie. A snáď tie ďalšie sviatky uz budú aj s drobcom 🙂

zloba666
3. jan 2018

@tyty64
Aha tak vieš presne kedy ste sa mali snažiť .. to je super. My sme tak to chodili minuly rok .. na folikumetriu a povedal mi za kolko dni sa mame snazit ale i tak nezabralo .. teraz sme skusili len cca priblizne ovulky ..
No moj mal spermiogram na prd.. ale uziva bluefertil tak uvidime..
Aj ked teraz to cakanie .. ma zabija..
Rozmyslam ci mozem vlastne cvicit s tažkymi vahami 🙄 ..

tyty64
4. jan 2018

@zloba666 Veď to, vieme kedy a aj tak nič. Ale uz som zase vo fáze dúfania, a keď nič tak sa to možno trafí aj mimo oblúky alebo neviem. Ja som mala operáciu na slepak tak je tam ešte možnosť nejakých zrastov takze musím ešte toto preskúmať a uvidíme. A čo sa týka tvojho cvičenia, mne kedysi povedal fyzioterapeut že žiadne cvičenie s bruchom lebo sa nám dieťa nepodarí Atd. Ja sa venujem tiež športu, ale myslím že to je hlúposť, to vy potom dieťa nemal skoro nikto okolo mna 🙂 ale zase dvíhať ťažké veci....radšej počkaj do MS ak by náhodou 🙂

susinka2901
autor
4. jan 2018

Ahojte zienky ako sa mate? Ja nervozne. V utorok ma caka laparka a akosi sa neviem dat do normalu,ukludnit sa. Dnes pri obede ked som varila same kiksy sa mi darili. Neviem sa na nic sustredit. Rozmyslam co bude,ako bude. Uz nech to je za mnou.

sevcikovaanna
4. jan 2018

@susinka2901
Drzim palceky az to dobre dopadne...a cim najskor budu dve ciarky ....psychika robi svoje poznam podla seba

susinka2901
autor
4. jan 2018

@sevcikovaanna dakujem je to hrozne. Myslela som,ze budem v pohode,ale cim je to blizsie tym sa viac sustredim nad rozmyslanim. Snad vsetko bude ok.

sevcikovaanna
4. jan 2018

@susinka2901
Najdi si ine odreagovanie ....a mysli pozitivne...viem lahko sa to pise no musime verit

deniky
4. jan 2018

@susinka2901 budem držať palce ✊Určite to dobre dopadne 😊

susinka2901
autor
4. jan 2018

@sevcikovaanna snazim sa,citam knihy. Ja som velky strachopud co sa tyka operacii. Hlavne po poslednej. Anesteziolog mi zle pichol spinalku a museli ma dat do celkovej. Po prebrani som sa tyzden dostavala k sebe.A ignoracia sestriciek,ze vraciam bol vrchol. Snad to teraz dopadne dobre.

susinka2901
autor
4. jan 2018

@deniky dakujem dufam aj ja. Musim asi fakt prestat mysliet na hluposti ako pise @sevcikovaana a mysliet pozitivne. Ach,ale preco som ja taky velky negativista? 😏

deniky
4. jan 2018

@susinka2901 neboj sa ja by som sa tiež určite bála. Musíš myslieť poztivne a potom prídu aj vytúžené čiarky na teste.Nedavno bola aj kamarátka na laparoskopi a vravela že v pohode pod večer ju hneď pustili domov ☺

sevcikovaanna
4. jan 2018

@susinka2901 poznam to ...o sestrickach my nehovor pri potrate som si vytrpela dost a psychika nulova a este viac cloveka deptaju ale co neurobis pre dieta

topasitta
4. jan 2018

Ahojte. aj ja sa pridavam 😘 vsetkym vam zelam, nech cim skor drzite svoje miminko v naruci. Nam to nevychadza uz rok a pol. Hormon.profil bol ok. Spermiogram nas caka. Ovu testy este ani raz neukazali dve silne ciarky, raz sa dokonca nezafarbila ani ta kontrolna 😀 a sa egg hlien natahoval na 12 cm 😂. Teplota skac tiez ako sa jej paci. No a tento posledny cyklus som sa nechala nachytat- trval 40 dni (mavam tak 28-31, max 33). A dnes ma cervena vyviedla z omylu ... uz som si povedala, ze posluchnem rady, a nebudem na to mysliet, ale to tyzdnove omeskanie ma zasa dostalo do starych kolaji husenkovej drahy tesenia sa a sklamania, ved to poznate.
Pred rokom oznamila tehotenstvo sestra, teraz svagrina no a vsetci okolo su tehotni alebo uz kocikuju. No a ja sa sem tam uz opustam aj ked viem, ze niektore pary su na tom aj horsie.
Tak vam drzim palce,. Sem tam sa pridem s vami poradit 😘

luciskooo
4. jan 2018

@susinka2901 držím prsty ze by to dobre dopadlo... Celkom s tebou súcitim pretože mna to čaká 19.1.a uz teraz som z toho nervózna... Tak dúfam ze mi potom povieš na co sa mam pripraviť. 🙂

miminkaaa3
4. jan 2018

Ja uzivam inofolic jeden krat denne a este clostilbegyt.
uz dva krat som bola na sone,ze kedy mam ovu aj sme sav tedy snazili a nic....na buduci tyzden idem zase na sono tak uvidime😊