Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@susinka2901 drzim palce, nechtak ti laparka dobre dopadne ☺
@deniky to by mali aj mna. Tiez idem na tu jednodnovu chirurgiu.Tak verim,ze vsetko dopadne ok. 👍😉
@sevcikovaanna presne toto.Ja mozem porovnat nemocnice Kramare a v rodnom meste mojho muza Bardejov.Bratislavu mam rada,ale co sa tyka Kramarov=zle skusenosti. V Bardejove okolo mna sestricky lietali,malize zaujem o pacienta. No v BA pravy opak. A este mi dosrali aj ten spinal. Preto som sa rozhodovala cio ist na Kramare alebo zvolit sukromnu kliniku KOCH. Nakoniec vyhral KOCH hlavne pretoze je to zakrok pri ktorom chcem aby vsetko klaplo.
@luciskooo dakujem krasne,urcite dam vediet. A ides tiez laparoskopicky?
@topasitta dakujem krasne za podporu. Musi dopadnut dobre.
@topasitta my sa tiez snazime rok a 5 mesiacov. Ja mam hormonalny ok,maternicu mam otocenu,manzel ma spermiogram tiez ok,cyklus mam ukazkovy28 dnovi,aj ovulka prebieha kazdy mesiac. Akurrat co sa tyka ovulky,ze ma boli vzdy len lavy vajecnik. Gyndoska vravela,ze to znaci nejaky problem. Tak preto som zvedava co ukaze laparka.
@susinka2901 áno, laparoskopicky. Ja som to dlho odkladala lebo som skúšala kadečo clostyl pregnyl utrogestan .. Ale 4,5 roka ubehlo ako voda a nič tak som tiež zvedavá co sa stane po. Ja teraz ešte skúšam diétu bez lebku vajec a laktózy bo dr. hovoril ze to môže vplývať na plodnosť a cvičím mojzisovu metódu..
@susinka2901 ta otocena maternica by podla mna nemal byt problem, niektore zeny sa to dozvedeli az pri pôrode ☺ a snad to nebude nic vazne pri to bolavom vajecniku, popripade go mozu hned opravit a bude dobre 😘
no ja mam kazdy mesiac inu dlzku, 30 +- 2dni. Najskor mi vysiel zvyseny prolaktin ale na endokrino to uz bolo ok. Skusala som merat teplotu, ale len ma to viac stresovalo lebo niekedy som presvihla rano ten cas, alebo som 3 hod vkuse pred meranim nespala. Ale mala som predovulacne teploty nizsie a poovulacne vyssie (zhruba), no a tie biele ovu testy tiez .pomoc. pritom myslim ze hlien mam ako z ucebnice . Nic ma pri tom neboli ani nespinim, takze vazne neviem presne kedy to je.len predpokladam. Manzel pracuje 4 dni prec, potom je 4 dni doma no a neviem, kedy to takymto stylom trafime. Tento mesiac sa dufam uz niekam pohneme. S vysledkami spermio pojdem na gyn, a bude nasledovat zrejme aj laparka, ci mam v poriadku vajickovody. Sa neviem uz dockat.
@topasitta aj s fyzioterapeukou.. Ona nasjkôr spravila celkovú diagnostiku dala mi najskôr cviky na moju krivú chrbticu a potom až po mesiaci som začala cvičiť mojzisovu.. Ako ti zistili intoleranciu na laktózy? Lebo ja som chcela ísť na testy potravinovej intolerancie len to to stoji 300€ a tak som si povedala aj po odporúčaní môjho gynekológa ze tie najväčšie alergény vylúčim a potom uvidím..
@susinka2901
To verim nam ak sa podari mat babo ledine martin alebo ruzomberok ...clovek chce len krpca a pre nich sme len pasova vyroba...co ked nejakej ublizia
Ahojte, tiez sa pridavam do skupiny. Snazime sa s manzelom od 10/2016. V novembri 2017 mi robili hormonalny profil, ktory vysiel OK a na odporucenie gynekologicky uzivam Inofolic 2xdenne. Manzela caka spermiogram a ak bude OK, tak ma caka laparoskopia. Drzim vsetkym paste, nech je tento rok uspesnyyyy🙂
@luciskooo no byvalo mi zle, ale tak komu nebyva..skusila som si vylucit mliecne veci- u mna to bolo denne asi liter mlieka plus sem tam syry, kysla, smotana, jogurty, cottage. No a jasne ze sa mi polepsilo. Tak som u obvodneho lekara povedala, ze mi byva zle z mlieka, (bolesti brucha, krce, nafukovanie, pocit plnosti), dal mi ziadanku na gastro, a isla som pekne na hadicku. Tam som povedala, ze by som chcela zistit, ci mam naozaj intoleranciu laktozy, ked sa mi po vynechani mluecnych vyrobkov polepsilo. No a rovno mi xobral vzorku aj na helikobaktera a celiakiu. Neplatila som nic, len to nie jje mic prijemne 😀 Potvrdila sa mi len ta laktoza. Tak odvtedy som na bezlaktozovych vyrobkoch. Lepkove jedlo jedavam minimalne, to mi vobec nechyba. No ale tie syry...to mi bolo do placu 😂 su aj lactofree syry, ale o dost drahsie. A inak, test laktozovej intolerancie sa robi aj u alergologa z dychu, zistuje sa pritomnost vodika. Nie kazda ambulancia to robi, cenu presne neviem, tusim okolo 25€.
Nad mojzisovou aj j uvazujem..chodim na ine cvicko zatial. Ak sa do pol roka nezadari, najdem si aj ja fyzioterapeuta. Vitaminov a cajov si davam az az. Myslim ze budem mat asi nepriechodne vajickovody.....skusam na to zabsly z ricinoveho oleja od ms po ovu ale účinkuje to po nejakych 3 mesiacoch az...
@sevcikovaanna nevzdavaj to, nevesaj hlavku 😘 ver a pride to. Musi. Zasluzis si
@zloba666 dnes som 3dc. Az s vysledkami spermiogramu,ktory este len bude. Termin este nemam. Rada by som to stihla do ovu len v poslednej dobe mi ziadne plany nevychadzaju tak to nejdem silit. Ak by tie merania boli max 2x mesacne, bolo by to ok a zbytocne si zasa vytvaram katastroficke scenare
@luciskooo fuh 4,5 roka. To je pekne dlho. Mne odporucala gyndoska laparku hned po roku co sa nam nedarilo. Tak drzim palce mozno ani nebudes potrebovat laparku keby zabrala ta dieta a cvicenie. 😉
@topasitta tak pokial bude mat muz dobry spetmiogram urcite potom ta laparka. Inak aj ja somkrasne mala zvyseni prolaktin a tiez na endo uz bol ok. Len gyndoska vravela,ze je zvyseny a ked som bola na endo tak tam mi doktorka vravela,ze ma zbytocne naplasila,udajne to nie je az tak zvysene. Tak,ale spravila mi aj ona hormonalny profil. To mate dost narocne trafit uvulku ked manzel je takto prec. No snad sa to podari aj napriek tomu.✊
@sonicka_2109 ahoj vitam ta medzi nami a drzim palce 😘✊💙
Ako tak citam je nas tu viac co sa snazime dlhodobo a viacere nas cakav,alebo rozmysla nad laprkou tak prajem nam aby sa nam to podarilo vsetkym ✊😘😉💙
@susinka2901 dufam, krmim ho selezinomACE a kotvicnikom+schizandrou. Ked nie, este niec pridam a uplne zrusime alkohol a horuce vane.. mna tiez naplasil gyndak, ze mozem mat nadorv hlave , ten moze byt pricina zvyseneho prolaktinu - mesiac pred svadbou 😮 ale zvladli sme to, manzel mi je oporou a pekne ma vie ukludnit. Na endo uz bola hladina v dolnej polovici normy. Ale uzivala som agnucaston (vitex jahnaci).tak mozno to ten znizil.
Dakujem 😘 no prinajhorsom sadne do auta a prejde 160km a bude laska 😍 spontanna 😂
A chcem ta povzbudit. Moja sestra neovulovala ani s clostilom 3x1tbl, a po styroch rokoch uz ked to vzdala, mali chlapca, po 9 mesiacoch otehotnela zaszaniaani ani nevedela ako, maju dievcatko a po 2 rokoch zasa otehotnela a maju dalsieho synacka.

Baby, a ako ste to riesili v praci, ked ste chodili na folikulometriu? Brali ste si pecko alebo dovolenku? Ja sa toho celkom obavam, lebo si vzdy, aj ked potrebujem odbehnut len na pol hodinu,potrebujem vybavit zastup. Takze o tom bude vediet cely kolektiv, cize tak 20 ludi..co ma moc netesi. Alebo robia nejaki gynekologovia aj po 15.00 ?