Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@opice55318 a test si si kedy robila? Pravidelne mávaš nepravidelný cyklus?
@opice55318 ooytaj sa trvaj na odbere zistia ti to..zacni s vitaminmi d c zinok selen 😃
@tyty64 jaaaj 🙂 mne tak dosla minuly mesiac..tak uvidime ako teraz 🙂
@veronika2703
Držim .. zajtra sa položim asi 🤓 .. už citim že rano pride .. bohača.. ospravedlnujem sa za slovo ale ja uz mam dost .. dalsie kamaratky tehu .. waaaaaa😓😞
@zloba666 som na tom podobne, zajtra ma prist, uz to aj citim. Ale manzel uz ma termin na spermiogram, tak sa pohneme dalej... u nas v praci odchadzaju jedna za druhou a v rodine som uz poslednaaaa
@sonicka_2109
Naa a som doma 😤 uz mam kramy .. no zase sa mozme snazit s🙄 .. objednam sa gynekl. Nech nieco robime stym .. ja uz chcem kocikovat 😊
no nic babyy, dalsi cyklus bude nas! musime ist na to pozitivne! 😊
Ja som zase dostala menzes už mám toho dosť všetci v okoli rodia a ja nič... je mi strašne smutno z toho a veľmi obdivujem ženy ktoré si tým prechádzajú o dosť dlhsie ako ja..
Nebuddte smutne baby 😘😘 deti sa rodia stale, to je kolobeh zivota. Bude to tak stale. Ziadna z tych kocikujucich mam vam len tak nevysype, kolko to trvalo im, pripadne cim si presli. Aj mna to niekedy chyti, ale treba sa cim skor dat do poriadku. Mysliet pozitivne a pritiahnut si stastie, a popritom samozrejme robit vsetko pre to, aby to vyslo. Ja si vravievam, ze mamu v depke by isto ziadne dietatko aj tak nechcelo ....
@tyty64
@veronika2703
Baby .. včera som mala slabo ruzovy vytok .. ale fakt asi len 2 kvapky a od vtedy nic .. myslela som ze sa mi mrcha spusti .. a mozno sa mi posunula mrcha .. 🤔
@zloba666 určite si urob test 😊 to spinenie mohlo byt uhniezdovanie a preto v sobotu ešte nič nemuselo byt vidno 😊😊😊 ako môže to byt aj z močových ciest že ti meškajú ale verím že to bude z niečoho iného 😉
@zloba666 jeej co sii..urcite si urob teest!!!! uz by ti mal ukazat nieco... 🙂 ja som vcera dostala..takze zas dalsi mesiac zaciname..so vsetkymi cajikmi a vitaminmi :P
@veronika2703
Počkam do piatku a ak mi nepride spravim si test ..
Nechcem zase sklamat ked tam uvidim jednu ciarku waaaa
Juuuj tak cajikuj nech uz sa mozme tesit 🤗
@snazilka1004
Noo neviem ci to mohlo byt uhniezdovanie od ovulky uz mam dost daleko tak ze mozno len blbnu hormony a mrcha sa mi vysmieva 😆🙄
Žienky nechcete niektora pre mužikov Folandrol. ostalo nam par sačkov .. moj uzive nieco ine .. tak by som lacnejsie predala nech mi to doma zbytočne nezavadzia 😉
@zloba666 waaa ja by som to nevydrzalaa!! ale budem ti moc drzat palce!! ✊🏻 heeej tento mesiac idem do toho dat vsetkoo!
@veronika2703
Ja sa tiež prekonavam.. ale zajtra a piatok pracujem tam mi to rychlo ubehne v praci 😉😊

@opice55318 prepac , uz si spominam, nemerias